מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
ברור,האח הגדול קובע הכל.אז זה אומר שההפקה של התוכנית קובעת לך מה מעניין ומה לא.
ברור,האח הגדול קובע הכל.אז זה אומר שההפקה של התוכנית קובעת לך מה מעניין ומה לא.
קובע מה יהיה בתוכנית ועל מה ידברו. אבל לא קובע מה יהיה חשוב לך.ברור,האח הגדול קובע הכל.
אם הוא מצנזר את השיחה שבה הוא מספר איך הלך מכות אז הוא מסליל אותך טבעית למשהו אחר.קובע מה יהיה בתוכנית ועל מה ידברו. אבל לא קובע מה יהיה חשוב לך.
אז?אם הוא מצנזר את השיחה שבה הוא מספר איך הלך מכות אז הוא מסליל אותך טבעית למשהו אחר.
כל דבר שאתה לא מתעסק איתו מאבד עם הזמן מהחשיבות שלו לגביך.
אז תתעסקכל דבר שאתה לא מתעסק איתו מאבד עם הזמן מהחשיבות שלו לגביך.
רק בדברים שהם רוצים להראות לך. זה לא באמת ראלטי. מה שמתפספס להם ודולף למרות שלא רצו, זה הדבר האמיתי.אם היית רואה את התוכניות היית מבין שהקטע לא מעניין בלי ההמשך שלו,
בתוכנית(הערוכה) יש כבר יותר אקשן עם הדייר הזה.
זה לא ריאליטיכמו שהיה פעם אבל מצד שני זה גם לא מתוסרט לגמרי.רק בדברים שהם רוצים להראות לך. זה לא באמת ראלטי. מה שמתפספס להם ודולף למרות שלא רצו, זה הדבר האמיתי.
יש כאן תעלומה לבוקייש לי אישור מהממסד הפמיניסטי.
אין לו זמן לדבר על כל המקרים. צריך לתת לו איטם פעמיים בשבוע. אם לערוץ אין תקציב, אני יכול להמליץ לו לבטל את התוכנית של דרוקריש כאן תעלומה לבוקי
![]()
בת 11 נהרגה בנגב, משפחתה טוענת: נשכחה ברכב
הילדה הובאה לנקודת חבירה עם צוות מד"א בחורה, משם פינו אותה תוך פעולות החייאה לבית החולים סורוקה בבאר שבעwww.inn.co.il
למה אין הסבר? הפקת התוכנית נותנת כאילו שידור חי לצופים. אבל היא לא רוצה בכללי 2 דברים.א.ההפסקות של השידור ה"חי" הן עוד סיבה למה אני לא מנוי על ערוץ האח הגדול.
מה שהכי מרגיז זה הפסקת שידור ללא שום הסבר.פעם בימי הערוץ היחיד היו לפחות שמים
שקופית של "סליחה תקלה", היום לא סופרים אותך בכלל.עלבון בפרצוף !
ב.השכמת הבוקר ,מתחילה עבור הצופים בשעה 9:00 ו7 דקות.כלומר- 7 דקות דיליי לצופים.
איך אמר השדרן ארז טל- ה"אח הגדול" גם מצנזר סקס(סוף ציטוט).
גם מצנזר ויכוחים,גם עושה דיליי
לכל דבר.גם הפסקות שידור פתאומיות ללא שום הסבר או נימוק.חלאס.לכו תחפשו
צופים אחרים.אותי איבדתם מזמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.