מה שווה פורום בלי מריבה הגונה מפעם לפעם?

קלייטון.ש

Well-known member
אתה חייב לתת לי את הטלפון של המנכלית.
אני משערת שהיא אינה אופה, אז כתובות של כמה קונדיטוריות טובות ומשלוחה, ואני משוכנעת שתשנה את דעתך.
מצד שני, אחרי גבינה, דבש וקווקר....אולי אף עוגה לא תעמוד בסטנדרט:p
למעשה אני לא מבין את כל הקונספט של עוגה.
בעיני זה בלגן שלם בשביל תוצאה שאפשר להשיג הרבה יותר פשוט.
למשל עוגת שוקולד, לא מבין בשביל מה כל העבודה. לוקחים לחם פרוס, או למתקדמים אפשר חלה מתוקה, מורחים קצת ממרח שוקולד וזהו.
לא רק יותר פשוט, בעיקר יותר טעים.
עוגת גבינה, כמו שתיארתי, וגם לוקחים גביע גבינה ומפוררים לתוכו ביסקוויטים, אפשר להוסיף קצת קינמון או דבש או גם וגם, מערבבים ואוכלים.
משתמשים באותה כף גם להכין וגם לאכול, וזה חיסכון עצום בכלים.
אמנם אני מינימליסט ואולי זו הסיבה העיקרית שקונספט העוגה מפריע לי. עוגה היא אנטי-מינימליסטית בהגדרה. מי שהמציא את העוגה בטח אמר לעצמו "מוזרים המינימליסטים האלה, נראה איך אפשר לעצבן אותם במקסימום". עוגות קיימות רק בשביל לעצבן אנשים כמוני.

סופהו 1

Well-known member
למעשה אני לא מבין את כל הקונספט של עוגה.
בעיני זה בלגן שלם בשביל תוצאה שאפשר להשיג הרבה יותר פשוט.
למשל עוגת שוקולד, לא מבין בשביל מה כל העבודה. לוקחים לחם פרוס, או למתקדמים אפשר חלה מתוקה, מורחים קצת ממרח שוקולד וזהו.
לא רק יותר פשוט, בעיקר יותר טעים.
עוגת גבינה, כמו שתיארתי, וגם לוקחים גביע גבינה ומפוררים לתוכו ביסקוויטים, אפשר להוסיף קצת קינמון או דבש או גם וגם, מערבבים ואוכלים.
משתמשים באותה כף גם להכין וגם לאכול, וזה חיסכון עצום בכלים.
אמנם אני מינימליסט ואולי זו הסיבה העיקרית שקונספט העוגה מפריע לי. עוגה היא אנטי-מינימליסטית בהגדרה. מי שהמציא את העוגה בטח אמר לעצמו "מוזרים המינימליסטים האלה, נראה איך אפשר לעצבן אותם במקסימום". עוגות קיימות רק בשביל לעצבן אנשים כמוני.
לא חבל לבזבז התעצבנויות על עוגה?
חסרים נושאים אחרים להתעצבן עליהם?
פשטידות, סלטים, קציצות...

אגב, מינימליסט שאינו מכין עוגות, אינו מכין כדי להקטין פעולות? תנועות של הגוף? לצרוך פחות אנרגיה?
כי כששאלתי מינימליסטית אחת, קבלתי בתמורה מתכון לעוגה צמחונית, נטולת גלוטן, שאפילו לא השתמשה במעבד מזון להכנתה. לא כי אין מעבד מזון, אלא כי אין צורך. בשיגרה היא משתמשת בו המון.

בוקר אור

קלייטון.ש

Well-known member
לא חבל לבזבז התעצבנויות על עוגה?
חסרים נושאים אחרים להתעצבן עליהם?
פשטידות, סלטים, קציצות...

אגב, מינימליסט שאינו מכין עוגות, אינו מכין כדי להקטין פעולות? תנועות של הגוף? לצרוך פחות אנרגיה?
כי כששאלתי מינימליסטית אחת, קבלתי בתמורה מתכון לעוגה צמחונית, נטולת גלוטן, שאפילו לא השתמשה במעבד מזון להכנתה. לא כי אין מעבד מזון, אלא כי אין צורך. בשיגרה היא משתמשת בו המון.

בוקר אור
לא אמרתי שאני מתעצבן. מנסים לעצבן אותי אבל לא מצליחים.
כמו שאשתי היתה אומרת אחרי ריב, כששאלתי אם היא כועסת עלי, היתה אומרת "אני לא מענישה את עצמי על טפשותם של אחרים".
מכיון שהאחרים פה היו אני, לא ידעתי מהתשובה הזו אם היא כועסת או לא.
אבל הפסקתי לריב איתה. כבר הרבה זמן שלא רבנו ואפילו לא מתווכחים. איך שהיא מרגישה שמתחיל בדל של אי הסכמה, היא מיד מתחילה לבכות. בכלל לא נותנת לזה סיכוי להתפתח. ובזה בא הסוף לכל עימות. אני בשמחה הייתי רב איתה, אבל רק אם היא נהנית מזה. אין טעם למריבה אם היא סובלת ממנה.

אני לא מכין עוגות קודם כל כי אין לי מושג איך לגשת לזה אפילו.
זו אמנות שנשגבת מיכולתי. זה קסם בעיני.
לכן אני מבטל פה את חשיבותן של עוגות רק בשביל הריב.
גם כי כל השרשור נפתח בשביל לריב, ובינתיים אף אחד לא התחיל ריב ראוי לשמו.
גם כי אני ממש סובל בחסך מריבים, כמוסבר לעיל. אם גבר לא מקבל את הריב שהוא צריך בבית, אין לו ברירה אלא לחפש את זה בחוץ.

למעלה