קלייטון.ש
Well-known member
למעשה אני לא מבין את כל הקונספט של עוגה.אתה חייב לתת לי את הטלפון של המנכלית.
אני משערת שהיא אינה אופה, אז כתובות של כמה קונדיטוריות טובות ומשלוחה, ואני משוכנעת שתשנה את דעתך.
מצד שני, אחרי גבינה, דבש וקווקר....אולי אף עוגה לא תעמוד בסטנדרט![]()
בעיני זה בלגן שלם בשביל תוצאה שאפשר להשיג הרבה יותר פשוט.
למשל עוגת שוקולד, לא מבין בשביל מה כל העבודה. לוקחים לחם פרוס, או למתקדמים אפשר חלה מתוקה, מורחים קצת ממרח שוקולד וזהו.
לא רק יותר פשוט, בעיקר יותר טעים.
עוגת גבינה, כמו שתיארתי, וגם לוקחים גביע גבינה ומפוררים לתוכו ביסקוויטים, אפשר להוסיף קצת קינמון או דבש או גם וגם, מערבבים ואוכלים.
משתמשים באותה כף גם להכין וגם לאכול, וזה חיסכון עצום בכלים.
אמנם אני מינימליסט ואולי זו הסיבה העיקרית שקונספט העוגה מפריע לי. עוגה היא אנטי-מינימליסטית בהגדרה. מי שהמציא את העוגה בטח אמר לעצמו "מוזרים המינימליסטים האלה, נראה איך אפשר לעצבן אותם במקסימום". עוגות קיימות רק בשביל לעצבן אנשים כמוני.