מה שחסר זה תמונות, שטיחים ווילונות

אתי@

New member
מה שחסר זה תמונות, שטיחים ווילונות

יודעים איפה אפשר לקנות תמונות יפות ובזול
עברנו דירה לפני 3 חודשים והשארנו את 3 המשכורות האחרונות שלנו בהום סנטר (חשבנו שהם יהנו מהן הרבה יותר מאיתנו...
). הבית מסודר, יש רהיטים, מכשירי חשמל, ואזות למכביר, ורק חסרים הדברים הגדולים והיקרים: תמונות, וילונות ושטיחים... הבעיה היא שהכסף
נגמר (כאמור השארנו אותו בהום סנטר...). חשבנו להתחיל בקטן, בנתיים עם תמונות. כמה שלא חיפשנו - הכל נורא נורא יקר, מתחיל ב- 400 ש"ח והשמיים הם הגבול. אז רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע איפה אפשר לקנות במחירים יותר סבירים (כמובן שיהיו תמונות יפות ולא סתם...)
תודה תודה אתי@

סרינה

New member
רעיון קצת אחר ../images/Emo126.gif

הי אתי - איזה כיף להיפגש מחוץ לפורום חתונות (אחרי חצי שנה, אני כבר קצת מתביישת להיכנס, אבל התגעגעתי)
אז אנחנו עוד לא קונים דירה (היינו מתים), אבל כפיצוי החלטתי להשקיע בדירה שעברנו אליה לפני חודשיים. אז קנינו סלון חדש, כזה שיילך איתנו גם הלאה אבל שלא נבכה אם הילדים (או הילד המגודל) ישפכו עליו שוקו, בגוון כחול עמוק. ונורא התלבטתי איזו תמונה/תמונות לשים ככה שהכל יתאים. אני מאוד אוהבת אמנות, אבל לא רציתי שהבית ייראה כמו מוזיאון... אז מה שעשינו בינתיים, שהושפע מתוכנית עיצוב שראיתי ב-bbc prime (זהירות - ממכר), זה לצבוע מלבן גדול(!) על הקיר (בצבע שמתאים - אנחנו צבענו בכחול), ובפינה שלו כתבנו את המילה "ביחד" בסינית, בצבע של הקיר (לא, אנחנו לא יודעים איך, אבל מצאתי אתר נהדר שמתרגם מאנגלית לסינית). יצא הרבה יותר יפה ממה שחשבתי, ובהחלט נותן אופי לחדר. אז אני לא יודעת איך מעוצב הבית שלכם, וכמובן שצריך להתאים לעיצוב (אני חשבתי בהתחלה במקום כתובת על איזשהוא ציור/שבלונה), אבל זה זול מאוד, ומהיר ובאמת פשוט. וחוץ מזה, תמיד אפשר לצבוע על זה אם לא אוהבים... אז אם תרצי טיפים - אני בסביבה (ואני אנסה גם להעלות תמונה, כי כשמסבירים זה קצת קשה לדמיין). לילה טוב, ס.

לדעתי זה רעיון ענק, ונתת לי רעיון

למה לעשות בחדר השינה שלנו.... וכפי שאתם כבר יודעים, אז צביקה הוא מורה לקראטה ומטפל ברפואה אלטרנטיבית, ועוגת החתונה שלנו היתה עם סימן סיני עליה, אז תודה תודה תודה על הרעיון הניפלא!!

סרינה

New member
בבקשה ../images/Emo9.gif

עכשיו כשאני חושבת על זה, אולי עוגת החתונה שלכם היתה חלק מההשראה (או שהיתה לנו טלפתיה)... אני מנסה לצרף את הקישור לאתר של המילון האנגלי-סיני. הוא לא עובד כרגע, אבל אולי תנסי מחר בבוקר. לילה נהדר, ס.

סרינה

New member
ואם אני כבר כאן (ועדיין ערה...)../images/Emo29.gif

אז טיפ קטן באותו עניין: איך שומרים שהשוליים של המלבן (או הריבוע, או כל צורה אחרת) יהיו ישרים לגמרי? כשקונים את הצבע, קונים גם מסקינג טייפ רך (בטח יש לזה שם מקצועי שאני לא מכירה, אבל זה לא מה שאטמנו איתו חדרים במלחמת המפרץ, ואני מצאתי את זה ממש במחלקה של הצבעים). לפני הצביעה, מסמנים את גבולות הצורה על הקיר עם המסקינג-טייפ (לא לדאוג, הוא לא מוריד צבע, ומתקלף ממש בקלות). ואז אפשר לצאת מהקווים חופשי (כלומר, לצבוע קצת על המסקינג), ובסוף הצביעה לקלף את הדבק, והפס יוצא ישר לגמרי! אז אולי כולם כבר יודעים את זה חוץ ממני :), אבל לי זה היה ממש גילוי. ועכשיו באמת לילה טוב
, ס.

ואני דווקא אוהבת את האופציה

לעשות את השוליים לא בקו ברור, אלא מיטשטשים לאורך כמה סנטימטרים, ככה דועכים בקצוות...כמועם ספרי שמתרחק. מישהו מבין אותי???!!

אתי@

New member
רעיון מקסים, אפשר לראות תמונה ../images/Emo35.gif

אני לא בטוחה שזה ממש יתאים אצלנו כי כל הרהיטים שלנו הוא רהיטים כבדים מעץ מיפל מלא. הסגנון הוא עתיק ולא בטוח שזה יסתדר עם הסגנון היפני. אני גם לא בטוחה שאנחנו מספיק מוכשרים לעניין...
אבל בכל זאת אני אשמח לראות תמונה - אולי אני אשתכנע...
וטוב לראות אותך כאן
אתי@

נופר30

New member
ומאותה תוכנית

לוקחים בד של ציירים ( זה עם העץ מאחור) ולא בארטא כי יקר אלא בחנויות של ציירים קונים שלוש קופסאות קטנות של צבע שופכים על הבד ללא הכרה מנענעים מעט ויש ציור מדהים

במוזאון תל אביב

בחנות המוזאון ישנם פוסטרים של אומנות אמיתית. לשלב ראשון זה מצויין. יותר מאוחר, כדאי (אחרי סיורים בגלריות השונות בתל אביב ) לפנות לאומן ישראלי, עכשיוי, ולרכוש ממנו ישר, בלי עמלות הגלריות. מצד אחד, זה מעשה ציוני, לתמוך באומנים ישראלים, מצד שיני, אם תבחרו טוב, יכול ליהיות, שילדיהם ירוויחו הון, כי ערכם האומנות יעלה, עם הזמן. לפני זמן מה, התפרסם, זוג קשיש, בניו יורק, גר בדירה של שני חדרים, אבל על הקירות יש להם תמונות בכמה מיליון דולרים.הם אנשים פשוטים, שאהבו אומנות בכל חיהם, וקנו מאומנים תמונות...

אתי@

New member
הבעיה היא שהמסגור יעלה המון כסף

וגם הפוסטרים שם לא ממש זולים... אם כי זה רעיון נפלא - רציתי לתלות תמונה של מונה ליזה בשירותים ועכשיו אני יודעת איפה אפשר להשיג...

עבריה*

New member
נוסעים לטיול קצר

בדאלית א-כרמל, משתדלים לא לעשות את זה בסופשבוע אוכלים טוב, נושמים אויר צלול ובן לבן קונים עשרות תמונות עדכניות ממוסגרות בכל צבע צורה וטעם שעולים לכם בראש במחירים ממש ממש סבירים (שגם עליהם לא להסס להתווכח). וזה בהחלט שווה...

ואני חשבתי שאני עליתי על משהו

כשהיסתובבתי היום ברח´ ביאליק בר"ג, ומצאתי חנות מעניינת לתמונות ומסגרות, שהמחירים שם היו סביב 200 ש"ח עד 300 ש"ח... טוב, אם בכל זאת תרצי את השם, תודיעי לי.

R750-Girl

New member
לקראת ההתחלה? מול הקניון החדש?

מיד כשיש את רח´ ד"ר כהן? כי אם לא....גם שם יש חנות זולה ונחמדה

אתי@

New member
אם אתם רוצים אני יכולהלהמליץ על

לא זולה בכלל אבל מדליקה
החנות נקראת "סיסם" במושב בני ציון (צפונית לרעננה). יש שם תמונות, מראות, נרות, קישוטים, מפות, וילונות ומה לא... הדברים מקסימים ולא זולים

סיסם זו רשת, ויש חנות גם בקניון

עזריאלי. ממש לא זול... אבל ממש יפה. אני יכולה להמליץ על שתי חנויות, ליש צומת ירקונים ובצומת סגולה - כיופים, וסטוק אנד קפה, שהן בסטייל שלסיסם, אבל הרבה יותר זולות. יש שם דברים מהממים, אבל זה כבר לאחרי השיפוצים...

R750-Girl

New member
ודעתי

כל הירידים האלו...של כל הדוכנים - יש בשפע - ר"ג גבעתיים נס ציונה ראשון וכו´... אני חושבת שתוכלי למצוא שם דברים יפים מאוד.

R750-Girl

New member
אני מתכוונת לירידי אומנים

אשר באים עם דוכנים - לכלי בית, תמונות, תכשיטים וכו´. הכל עבודות יד. מאיפה את בארץ? אני אברר על יריד קרוב לאזור שלך על מנת שתביני במה מדובר.

למעלה