גם אצלינו היתה את הבעיה הזו את האמת שהבית עדיין ריק מתמונות למרות שקנינו כמה ביוון ממש זול ותמונות יפייפיות. ווילונות עם בא לך אני מגיעה לארץ בחודש הבא יש פה ווילונות בזיל הזול בסביבות ה - 180-210 שח השאלה במה בדיוק את מעוניינת. לגבי שטיח ובכן אנחנו הבאנו שטיח מסבתא שלי זיכרונה לברכה חדש ויפה למרות שפה בלונדון יש שטיחים מקיר לקיר אבל שוב עם את מעוניינת במשהוא קטן גם את זה אני יכולה להביא לך מפה רק תגידי
היות ואני מתגוררת באירופה ואין כאן תריסים במרבית הבתים, וילונות היו אחד הדברים הראשונים שחיפשתי. בשל התקציב הצנוע והעובדה כי מדובר בחלונות גדולים מאד, מצאתי שב- ikea המחירים היו מאד הוגנים והמבחר גדול. וילון מבד עבה מאד (אינו חדיר לאור), המורכב משני חלקים, כשכל אחד ברוחב של 1.45 מ´ וגובה של 3 מ´, עלה כאן כ- 30 דולר. לכן כדאי אולי לבדוק בסניף של ikea בישראל, ואם אין שם מבחר דומה - אולי לבקש ממישהו הנוסע לאירופה. בהצלחה!
חתיכת בד, כמו מטפחת, מאוד גדולה, רואים את זה אצל יותאי הודו, אפשר לעטוף את הגוף עם זה לחצאית ואפשר לתלות את זה, יש בכל מיני צבעים , גם עם כל מיני דוגמאות וקונים את זה בנחלת בנימין / שוק הפשפשים וכדו´.