מה שיחקתם השבוע או תשחקו בסוף השבוע?

בלאדבורן, DMC, jamestown FF15

בלאדבורן- חפרתי על המשחק בפורום כבר :) אני מאוד נהנה. המשחק הזה קשה אבל כל כך מגניב ומספק, וכמו משחקים טובים באמת, כשאתה מת אתה מרגיש שזו אשמתך והמשחק מאוד פייר, אני מקווה לחרוש על המשחק היום ולעשות התקדמות רצינית, גם במפה כמובן וגם לשדרג את הדמות שלי והציוד שלה באופן דרסטי.

DMC הגרסה הדפינטיבית- שמתי סרטון ׁׁׂ(לא שלי) של איפה שאני עכשיו, אתמול הבוס הזין הזה, שחט אותי בלילה, בטח סתם כי הייתי עייף, אבל זה מביך, כי הוא לא עשה לי בעיות מיוחדות בפעם הראשונה ששיחקתי במשחק,יש לגרסה הזו מצב הארדקןר שזה איזון מיוחד לדרגת הקושי, ואולי יש מצב שזה עושה תמשחק יותר קשה בכל מקרה, אני מקווה לגמור תמשחק בסוף שבוע הזה. ושתהיה לי כבר גישה לרמות קושי שלא שיחקתי בהן אף פעם.

jamestown- שוט אמ אפ נהדר לps4, כרגיל אני יוצא למסע של לסיים את המשחק הזה ב3 פסילות בלבד. בתכלס זה כנראה המשחק שאבזבז עליו הכי הרבה זמן בסופש, יש לי שוטאמפים מדהימים על המחשב שאני גם מכור אליהם כמובן, אבל יש משהו מיוחד בלשחק משחק כזה על קונסולה, הלוואי שהייתי מצליח
לשכנע את חברה שלי לשחק קו אופ :(
מקווה להצליח גם לשחק עם החברה איזה סשן דיאבלו.

evil אם אתה קורא את זה תספר על רזי REV 2 ?!@#34

amithas190

New member
תגיד לגבי BB , האפלוליות של המשחק לא פוגמת בו?

מהסרטונים נראה כאילו כל המשחק באווירה קודרת וחשוכה..
&nbsp
לעומתו ב DARK SOULS2 התפאורה היתה הרבה יותר מגוונת , יערות ,טירות ,הרים, פינות אפלות...
&nbsp
אני קצת חושש לקנות אותו ושהוא ידכא אותי..
&nbsp
ועוד שאלה , איך רמת הקושי שלו לעומת DS2 ?

באמת יש במשחק משהו מדכא, האמת היא.ת

שגם דימון סולס וגם דארק סולס 1 דיכאו אותי שזו חלק מהסיבה שהנחתי אותם בצד בזמנו. זה לא היה רק המראה שלהם והאפרוריות, זה היתה גם הדממה המוחלטת פרט לקולות ולרעשים של הנשקים, הפעם אני מצליח להתמיד עם בלאדבורן כי הוא נראה פשוט מדהים, לצערי לא התקדמתי מספיק כדי להיות מסוגל לענות לך אם יש גיוון בסביבות, תישאר בסביבה ואני אמשיך לשתף ברשמים בשבוע הבא ונראה אם יהיה שינוי.

לא שיחקתי בדארק סולס 2 ככה שאני לא יכול לענות לך ספציפית עליו, ממה שהבנתי הקונצנזוס כרגע הוא, שבלאדבורן הוא משחק יותר קשה מDS2 אבל פחות
קשה מדימון סולס ודארק סולס 1.

ממה שאני רואה בסרטונים DS2 באמת נראה יותר מגוון וססגוני וחי מהסביבות שאני רואה כרגע בבלודבורן, אבל הוא נראה כל כך יפה ואני חושב
שהמפתחים רוצים שבאיזשהו מקום תרגיש סוג של אי נוחות מהמשחק הזה, אם דרך הקרבות או דרך האפלוליות של המשחק.

בגלל שיש לך ניסיון עם משחקי הסדרה אני בכל זאת ממליץ לך לקנות אותו, זה מספיק דומה לדימון סולס ודאר ק סולס כדי שתרגיש שזה משהו שאתה מכיר
ומספיק שונה כדי לאתגר אותך ולדרוש ממך להסתגל לטקטיקות חדשות.

סורי שאני לא יכול כרגע לתת לך תשובה יותר חד משמעית על הסביבות :(

evilplate

New member
יש גם טענות כלפי הסביבות של DS2 ששמעתי

שעולם המשחק לא מרגיש הגיוני, הוא לא מרגיש כמו עולם רציף ואמיתי כמו המשחקים האחרים בסדרה, כל הסביבות השונות והמגוונות הללו הן גם בעוכריו מהבחינה הזו כי הוא לא מרגיש כמו עולם מחובר בדומה לקודמיו, תחשוב כדוגמא את הטירה של RE שפתאום אתה פותח חדר ויוצא לסביבה מדברית בחוץ... (אני מקצין כמובן אבל הרעיון ברור)
יש חדרים ב RE שהם מגוונים ומעוצבים ממש יפה אבל הם שומרים על THEME אחיד וזה משהו שיכול להוסיף לאימרסיביות ולאמינות של העולם.
גם באופן כללי DS2 נחשב ע"י המעריצים כמשחק הפחות טוב בסדרה (למרות שהוא גם אחלה אבל נראה שהרוב חושבים שפחות טוב מהאחרים)

וכן נראה שיש קונצנזוס ש BB יותר קשה מ DS2, יש כאלו שהוא מרגיש להם הכי קשה והרבה שאומרים ש DS יותר קשה, אני מנחש שזה תלוי עד כמה אנשים מצליחים להסתגל לסגנון ההתקפי שלו ביחס לאחרים, מה שבטוח זה שאם הבנאדם באמת אוהב את הסדרה אז הוא מומלץ עבורו ורוב הסיכויים שלא יתאכזב.

amithas190

New member
אני בטח אנסה אותו בעתיד... כרגע לא כי הוא דורש השקעה רצינית

לפני כן אני רוצה לסיים את tomb raider, unity , dragon age

יש לך כוח לסיים את דרגוו אייג?

משחק כזה משעמם .. הגרפיקה מדהימה ומערכת הקרב גם. סבבה. המשימות מרדימות את החיים.

אולי זה בגלל מאות השעות ששרפתי על סקיירים אני כבר לא מסוגל לראות סייד קווסטים של "לך תהרוג 20 שפנים ותחזור"

טומב ריידר בהחלט שווה את זמנך ביחד עם בלאדבורן

amithas190

New member
משעמם ? באמת? אז איך הביקורות שלו כל כך גבוהות?

גם המשימות הראשיות משעממות?
&nbsp
טומב ריידר אדיר -סיימתי אותו אתמול

המשימות הראשיות גם משעממות אבל סבירות

כמובן לא סיימתי אותו כי הוא משחק על הפנים בעיני אז אולי הן משתפרות... ההרגשה שלי היא שהעלילה משעממת הדמויות משעממות המשימות גם.. העולם אולי נראה יפהיפה אך הוא מחולק לאיזורים נפרדים ואחרי שסקיירים פינק אותנו עם העולם הפתוח שלו זה מעפן לשחק במשחק שמוחלק לכמה אזורים נפרדים. שצריך לבחור כל אזור במפה

בעיני הוא זכה לביקורות טובות כי אין כמעט שום משחק בסגנוו שלו לps4 כרגע

במקרה הספציפי של משחקי הסולס

לא מפריע לי שתישבר האחידות בעיצוב ובסגנון כי מגיע הרגע שהעינים שלך מתעייפות מחמישים גוונים של חום ואפור... :)

ואל תראה יותר מדי אנשים משחקים בבלאדבורן בסוף תכיר את כל הטקטיקות וההפתעות

מישהו 2

New member
טוב השבוע הגזמתי

Bloodborne - עשיתי דמות של נקבה אפרו- אמריקאית וקראתי לה מישון. (על שם מישון מ'המתים המהלכים' כמובן)
אני חושב שזאת הייתה הברקה, יצא דומה רצח. נשאר רק למצוא חרב Katana (אם יש כזאת במשחק) וזה יהיה מושלם.
*מצורף GIF של מישון מהסדרה, שתבינו כמה זה יכול להיות דומה.

DyingLight - מדהים! ה- Mirror Edge של הזומבים. פרקור + זומבים זה פשוט שילוב מטורף. בדר"כ רק משחקי מכות באונליין מרגשים אותי לרמה של אדרנלין. לשחק את המשחק הזה על HARD זה אדרנלין מובטח- זומבים רודפים אחריכם ואתם צריכים לרוץ ולטפס על דברים כדי להיחלץ מהמצב. אהבתי את הטכניקה שדורשת ממך לכוון את המצלמה כלפי מעלה, כלומר שצריך להסתכל על המקום שאתם רוצים להגיע אליו כדי שתצליחו לקפוץ לשם.
חוץ מזה יש לו עלילה סינמטית טובה למדי. החלפתי אותו תמורת 3 משחקי PS3 ישנים שאין לי בהם צורך.

Shadow of Mordor The bright lord dlc - אולי המשחק היחיד שה- DLC שלו מרגישים כמו תוספת אמיתית למשחק , ולא משחק שהוציאו ממנו חלקים כדי לתת אותם אחר כך. The bright lord זה פשוט חבילת הרחבה מצוינת למשחק.

DBZ XENOVERSE - מיותר להגיד, המשחק הכי טוב של דרגון בול שיצא כבר הרבה זמן. אני קצת מאוכזב שהשקיעו יותר מידי בפיצ'רים של RPG, זה אמנם מוסיף שעות רבות למשחק, אבל אני עדיין מחכה ליורש של בודוקאי 3:
משחק שהוא במהותו fighting game , משחק שמהתפריט הראשי שלו אני כבר יכול להיכנס לקרבות אופליין/אונליין ולא לטייל בעיר עם דמות משלך כדי להגיע לאופציות האלה.
לדעתי כל עניין ה- RPG גרע מהפוטנציאל של המשחק אם היו מתמקדים אך ורק במערכת הקרב עצמה והדמויות, דבר שחשוב לי יותר. כי בסופו של דבר אחרי שאני מסיים את הסטורי מוד, אני סתם רוצה לשחק נגד חבר או באונליין ופחות מעניין אותי לצאת למשימות צדדיות ולמצוא את הסקילים הכי שווים לדמות שיצרתי.

BF4, injustice, rayman,oddworld, valiant hearts

נגמר לי המקום בהארדיסק, נאצלתי למחוק את קילזון היום :(
אני לא יודע מה לעשות מרוב משחקים, תקחו אותם ממני חח

evilplate

New member
אני מוכן להקל עליך את העומס

ולקחת ממך את בלאד בורן אם הוא לוקח לך יותר מדי זמן :p

לdying light יש עלילה טובה? זה טוב לשמוע.

איך הנשקים החמים שלו מרגישים ? בטח מעפן נכון? הוא מעניין אותי dying light וגרמת לפארקור שלו להישמע מאוד אינטואיטיבי, שזה דבר מרשים לעשות במשחק מגוף ראשון שבדרך אלמנטים כאלה לא זורמים בהם. Mirror Edge היה יכול להיות משחק אדיר, אם הוא היה בגוף שלישי בעיני :)

בנוגע לדרגון בול החדש, אני ממש מסכים איתך, האלמנטים של הrpg נשמעים כאילו הדביקו אותם בכוח למשחק, אני ממש רוצה RPG של דרגון בול, לא על חשבון משחק מכות, במשחק מכות כמו שאמרת הכניסה לקרבות אונליין צריכה לקחת אז חצי דקה, בלי זיוני מוח לא קשורים.

ובכל זאת איך המשחק כרגע? יש הרבה אנשים באונליין? או שהוא ריק ואתה צריך לחכות 10 דקות עד שאתה מוצא קרב? בכל מקרה מורטאל
קומבאט מגיע, אז למי מאיתנו יהיה זמן לדרגון בול, בכל זאת זה מלהיב לראות את גוקו מקיטה וכו' בגרפיקה נוצצת וחדשה :)

גם לי נגמר המקום אגב, זה דבר טוב שזה קרה לנו! זה גורם לך להתמקד במשחקים שאתה באמת משחק באופן פעיל, ולא לבזבז זמן על משחקים שפחות
מדברים אליך. אני למשל מחקתי את watch dogs וdragon age 3, כי מי יגיע במשחקים המעפנים האלה, אני מאוכזב מעצמי שקניתי את dragon age 3 בכלל. כנ'ל מחקתי כל מיני ג'יפה שקיבלנו מהפלוס.

מישהו 2

New member
בעלילה טובה

התכוונתי לסינמטיות שבסיפור הראשי בדומה ל- infamous. סצנות עם אקשן ודמויות שמנהלות שיחות מענינות ושאפשר להתחבר אליהם.

כמו שהעלילה של TLOU טובה בשביל משחק, אבל די עלובה ובאנלית באופן כללי לעומת סרט הוליוודי טוב / סדרה טובה.
מי שלא ממש הכיר סרטי זומבים לפני המשחק קיבל עלילה מעולה , כמו שמי שאף פעם לא ראה סרטים של אינדיאנה ג'ונס יחשוב שהעלילה של אנצ'רטד מתוחכמת/

לגבי דרגון בול, כשהמשחק יצא כל כך הרבה אנשים קנו אותו שהיה להם בעיות בשרתים במשך חודשיים מרוב עומס. עכשיו כבר סידרו את זה וקל מאוד להתחבר עם אנשים באונליין יש הרבה חדרים.
יותר מזה, יש במשחק כ- 55 משימות צדדיות ואם תחפש חדרים שנפתחים ספציפית לכל משימה בנפרד , כמעט תמיד תמצא חדרים של אנשים שרוצים לעשות את אותה משימה.. ככה שאין בעיה מהבחינה הזאת.

evilplate

New member
התחלתי את REV2

למען האמת ציפיתי לדי זבל אבל אני מופתע לטובה, זה לא משחק גדול ורואים שערכי ההפקה שלו נמוכים למדי אבל הוא עשוי טוב וכיפי למדי, העלילה גם מפתיעה לטובה, מן הסתם היא ברמה של B movie כמיטב המסורת (כולל בארי שבא לחלץ את הבת שלו אבל מגיע לבד ללא שום תגבורת כי ככה! :p) אבל היא מעניינת יחסית ודי מסקרן לראות איך זה מתפתח.
המשחק יחסית לניארי עד עכשיו והגאנפליי בינוני אבל אני נהנה ממנו ויש בו כמה מכניקות כיפיות כולל הירי שמהמם את האויב+ מכה עוד מ RE4, הוא גם גונב כמה דברים ממש בגסות מ TLOU, מי שישחק ישר יזהה כולל הקראפטינג של לקחת אלכוהול+ רכיב X שיוצר פצצה או להחליט לשלב אותו עם רכיב Y וליצור צמח מרפא, אבל היי לחקות את TLOU זה לא דבר רע מבחינתי :)
&nbsp
בקיצור סכ״ה עושה רושם של אחלה משחק ששווה את המחיר הזול שלו, גם יש פה הרבה מאוד תוכן ביחס למחיר שלו, כל הכבוד לקאפקום על התמחור ההוגן.
&nbsp
סיימתי גם את הרימייק של הראשון והוא באמת כבר משחק אדיר, ללא ספק הרזידנט איוול הכי טוב מהסדרה הקלאסית בקילומטרים וגם הכי מאתגר, מי ששיחק בראשון המקורי ואהב זו קנייה חובה וכמעט כל המשחק חדש לגמרי כולל סביבות, פאזלים, אויבים, בוסים, מכניקות גיימפליי ובקיצור משחק כמעט שונה לגמרי ככה שאין סיבה לחשוב שכבר שיחקתם בזה כי הוא בשנות אור עדיף ממנו, זה כנראה משחק האימה הישרדות האהוב עלי וחובה לכל מי שאוהב את הז׳אנר, תשחקו כמובן על הרמה הקשה (מתוארת כטיפוס על הר) אחרת זה לא שווה :)
ביום שקאפקום תכריז על רימייק 2 אני אהיה כל כך מבסוט, רזי 2 המשחק האהוב עלי מהסדרה הקלאסית עד רימייק וטיפול דומה יעשה אותו כל כך טוב.

יש!!! אני אקנה מחר.

אני שמח לשמוע שזה משחק די טוב אני ממש אהבתי את הקודם. וקראפטינג תמיד התאים למשחקי רזי. אז שילכו עם הקראפטינג הזה כמה צעדים קדימה ברזי 7 בכייף :)

אתה תשנא אותי, שמתי את רזי 1 בבקלוג שלי כרגע, אני יודע שאני על הפנים, גם זה בבקלוג וגם בTEW, כשהם יצאו לא הייתי במוד למשחקי אימה
עכשיו ממש בא לי על רזי REV 2 ש

ואל תדאג אני אחזור לרזי 1 ואסיים אותו כמו שצריך (וברור שעל הרמה הקשה :) אפשר ממש להרגיש עד כמה אהבת אותו וזה מדבק טוב לדעת שמחכה לי יצירת מופת כזו שאתפנה אליו כמו שצריך.

evilplate

New member
למה שאני אתעצבן

זה משחק עם אווירה מסויימת ואני מבין אם אתה לא במצב רוח לזה עכשיו אבל חסר לך שאתה לא משחק בו :p
&nbsp
בקשר ל REV2 נראה לי זה די קונצנזוס שהוא מתעלה על הראשון ככה שאתה הולך להנות, גם יש בו המון תוכן כולל ה raid mode שאנשים אוהבים ועוד 2 פרקי בונוס נוספים לקמפיין וגם מיליון אפשרויות ל replay valure כמנו אתגרים מסויימים או לעבור את הקמפיין עם הגבלות מסויימות (ומקבלים על זה גביעים), לא שיש לי כח לגעת בכל זה אבל אם אתה מאלו שרוצים להוציא פלטניום אתה יכול לשרוף על זה עשרות שעות.

PlayGirl3

New member
סיימתי את The Wolf Among US

לא חשבתי שזה יקרה אבל אהבתי את זה יותר מאשר The Walking Dead...
בניגוד למתים שהיו בו פרקים טובים יותר ופחות, הזאב היה ממש מעניין לכל אורך הסיפור.
מקווה שתהיה עונה שנייה ועכשיו עוד יותר מעניין אותי לשחק גם במשחקי הכס ובורדרלנדס.

על הויטה סיימתי את Batman Arkham Origins Blackgate. מגניב איך שהצליחו להפוך את בטמן למשחק ויטה בלי לאבד את התחושה של הסדרה. מאוד נהנתי ממנו, חוץ מהעובדה שצריך לסיים אותו 3 פעמים בשביל כל הגביעים.

הצליחו לשמור על משהו ממערכת הקרבות?

לא יזיק לי להתחיל גם את המשחק של באטמן לויטה כהכנה למשחק הראשי השנה :) המשחק של באטמן לויטה/3DS תמיד עניין אותי כי היה נראה שהם הלכו על סגנון משחקי קסטלווניה/מטראויד שאת צריכה להשיג שידרוגים מיוחדים כדי לקבל גישה לאזורים במפה שקודם לא יכולת להגיע אליהם בלי השידרוגים.

וזהו אני מתחיל מחר את The Wolf Among US ממש בא לי משחק שהוא story driven כגיוון ביחד עם בלודבורן, חשבתי בהתחלה אולי להתחיל את MGS 1 או את Danganronpa אבל אני אקנה את זה ואחכה גם עם רזי.

PlayGirl3

New member
כן

כמובן זה לא מרגיש חלק כמו על הפלייסטיישן ויש לבטמן פחות אביזרים וזה לא תלת מימד אבל המערכת קרב כמעט זהה.
זה באמת בסגנון של קסטלווניה וצריך להשיג אביזרים ושדרוגים מסויימים כדי להתקדם ויש הרבה מקומות סודיים שאפשר לגלות.

למעלה