מה שיחקתם השבוע או תשחקו בסוף השבוע?

עטלפוני

New member
Child of Light

קצת באסה, בערך שבועיים אחרי הודיעו שהוא בתחילת אפריל במשחקי גולד אבל נו, שיהיה. אני מאוד נהנה מהמשחק, לא הסגנון שלי בדרך כלל אבל יש בו משהו מרגיע, ומערכת הקרב מעניינת.
&nbsp
סיימתי את Murdered Soul Suspect, ביחס לזה שזה משחק סתמי, הופתעתי לטובה. לא חשבתי שאהנה ממנו, אבל יצא שכן. בעיקר אהבתי לאסוף את החפצים שם, הסיפור הראשי חביב והגרפיקה הפתיעה לטובה עם האפקטים של הרוחות רפאים. כמו כן יצא לי לשחק שם חתול, שהיה מגוחך ומלהיב כאחד.
&nbsp
אני משחק בדרך כלל משחק גדול/משחק קטן - אז אחרי COL אתחיל משחק גדול, יש לי לבחור בין
Alien, Wolfenstein, Halo 1, Shadow of Mordor, ACU, Lords of the Fallen

Wolfenstein בלי לחשוב פעמיים!!

אמנם לא שיחקתי באף משחק אחר מאלו שברשימת ההמתנה שלך, אבל אני יכול להגיד לך שwolf נהדר. משחק שפועל בצורה חלקה על הקונסולות הנוכחיות, יש לו עלילה נחמדה+ (סוריאליסטית ומוגזמת אבל עדיין) קמפיין ארוך

בנוגע לchild of light אני אישית לא נהנהתי מהדמו שלו ששיחקתי, אבל אם מערכת הקרב נחמדה לך אולי כן יש לך מה לאהוב בJrpg אחרי הכול :)

עטלפוני

New member
האמת שזה מה שחשבתי לעשות, ראיתי שיוצא פריקוול קטן

אז חשבתי שזה זמן טוב לסיים את המקור :)
&nbsp
לגבי col, זה הלך ככה. שיחקתי בדמו על ה 360 ולא אהבתי. היה לי מוזר מדי הקרבות. המשחק קיבל ציונים מאוד טובים, ויום אחד היה בסייל בוואן בעלות של 7 דולר. אמרתי, טוב ננסה שוב, אם כולם כל כך משבחים ניתן לזה צ'אנס. שיחקתי ולא הבנתי כלום מהקרבות ושוב התבאסתי. אח"כ ישבתי וקראתי מדריכים וניסיתי שוב אבל הפעם ניסיתי גם להבין למה אני עושה דברים בקרב, ולא סתם לעשות - וכשניצחתי ידעתי למה זה קרה, ולא סתם כי התמזל מזלי. מפה לשם המשחק תפס אותי (מאוד אוהב את המוסיקה!) והמשכתי, אני חושב שאני בערך ב 80 אחוז התקדמות. מה שכן, אני עדיין קצת בעודף אינפורמציה לגבי השיקויים ומהלוח skill points. שיקויים אני לא חושב שאני זוכר את כולם, משתמש בעיקר בזה שמחזיר כוח או מעצים מכות (יש גם כזה שמאט אויב או מאיץ אותי). סקיל פוינטס אני הולך לינארי, אני יודע שעדיף אולי לחזק דברים מסוימים לכל דמות ולא סתם לינארי, אבל זה כבר שלב ב' :)

Megalomaniac911

New member
התחלתי את Dying Light

אחרי שסיימתי את Far Cry 4 (כולל ה- DLC) ו- Ac Rogue במחשב. שניהם מעולים אגב... במיוחד פאר קריי שאולי הסיפור שלו והדמויות פחות טובים מהקודם, אבל נהנתי ממנו בהרבה יותר.
Dying Light מדהים, אני לא ממש אוהב משחקי זומבים הם משעממים אותי מהר... ככה שבמשחק הזה קיבלתי משהו אחרי לגמרי ממה שציפיתי. כל הקטע של השדרוגים וה- Crafting קצת מסובך בהתחלה אבל שמבינים איך זה עובד המשחק הופך לכיפי בטירוף.
&nbsp

שאלה על הקראפטינג...

אמרת שהוא מורכב וזה בהחלט גורם לי להסתקרן לגביו... אפשר לקחת נשק בסיסי ולשדרג לו בלי סוף את כוח התקיפה שלו בתנאי שיש לי חפצים מתאימים?

מתאר לעצמי שיצירת הנשקים המחשמלים זה גם משהו שיוצרים דרך קראפטינג.

למעלה