מה שיחקתם השבוע/משחקים היום?

amithas190

New member
כרגע nba 2k15 ומחכה שהמכשף יגיע בדואר..מישהו מעוניין להחליף

את god of war על משחק מעניין?

amithas190

New member
סיימתי דווקא היה נחמד.. אני תמיד נמצא חצי שנה אחרי כולם :)

אני.....

בתמונה :)
ליתר דיוק Uncharted 2. בפס4.

צדקו אלה שאמרו שהוא משחק הרבה יותר טוב מהראשון. אני ביער, אחרי שפליין הזבל הזה בגד בי ובדרייק (אני ראיתי את זה בא מהשניה הראשונה ומאמין שגם דרייק)

אני גם לא סומך על הקלואי הזו אחרי שהיא הודתה שהיא שוכבת עם פליין לפעמים.
היא גם לא נראת טוב. דרייק כהרגלו בחור מצחיק ולא כבד או מיוסר. שזה פלוס בספר שלי. מצחיק אותי שהוא מאחל לילה טוב לאנשים שהוא הורג.

הגרפיקה כמובן משופרת בהרבה מהמשחק הראשון. והפריים רייט חלק שזה פשוט תענוג!. מתאר לעצמי שזה שיפור בגלל הPS4, אבל זה הופך את המשחק לכיפי בהחלט.
הקרבות זורמים וזה מהנה בנתיים, כולל ההתגנבות. (אם אפשר לקרוא לזה התגנבות)

בכל מקרה אני לא סובל מקרבות הירי הפעם אלא מחכה להם.

המשחק מרגיש לי כמו יורש אמיתי לנסיך הפרסי חולות הזמן מהPS2 רק עם רובים במקום חרבות. משהו באווירה הקלילה ובפארקור, זה מרגיש לי הרבה יותר הנסיך הפרסי מאשר לארה קרופט וזה טוב מאוד.

כבר עכשיו אני נהנה מהמשחק יותר ממה שנהנהתי מטומב ריידר של 2013, ועוד לא הגעתי לset piece שאמורים להעיף לי את הראש

המוסיקה נעימה לאוזן וההרגשה הקולנועית מצליחה להסתיר את העובדה שהPS4
שלי נשמע כמו מספרה ש200 נשים עושות בה פן לשיער בו זמנית.

אמשיך למשחק ה3 אחר כך. ממליץ לאנשים לדלג ישר למשחק השני אם מישהו פה לא שיחק.

אני חושב שאחכה קצת עם פולאאוט 4 בסופו של דבר. יש לי יותר מדי משחקים לשחק וזה מיותר לדלג בין איזה 4 משחקים במקביל. לא יקרה כלום אם אני אחכה חודש וחצי ואסיים לי את המשחקים בכייף.

מימלא פולאאוט 4 בטח יהיה אפילו יותר מפוצץ בבאגים מהמכשף 3 בהשקה.
ודרגון קווסט הירוז בדרך אלי!!!!#$%!!

ו

evilplate

New member
לא ידעתי שהתחילו לתרגם קופסאות בארץ

אמרתי לך עוד אז שאין מה להשוות בין הראשון לשני, מכל בחינה.
&nbsp
מבחינה גראפית אתה משחק ברימאסטרים אז הקפיצה אפילו פחות מודגשת כי הם שיפרו בהמון את הגראפיקה של המשחק הראשון (הגיוני, שהרי הוא הכי מיושן ולכן יש יותר מה לשפר בו), על הפס3 בזמנו הקפיצה בגראפיקה היתה הרבה יותר מודגשת, ממש הייתי בהלם אז.
&nbsp
עם הפס4 ואנצ'רטד 4 אני מרגיש שהם הצליחו להוציא מהקונסולה הרבה יותר מאשר מה שהצליחו בזמנו מהפס3 עם אנצ'רטד הראשון, ככה שאני חושב שהמשחק הבא שלהם לא יציג את אותה הקפיצה כמו שהיתה בין U1 ל 2 אבל אני סקרן לראות לאן הם יגיעו בדור הזה, אפילו חצי מהקפיצה ההיא תהיה מדהימה.
&nbsp
יצא לך טוב עם זה שמשכת את הסדרה שאתה יכול לשחק בה ככה על הפס4 בצורה הכי אידיאלית שאפשר, בטח המעבר ל 30 פריימים קצת יבאס אותך ב U4 אחרי החלקות של האוסף.
&nbsp
ולא זכרתי שקלואי שכבה עם פלין, מתי אמרו את זה?
&nbsp
בכל אופן תהנה, המשחק אדיר, עם פייסינג שנמצא על גבול השלמות (חוץ מכמה קטעים לקראת הסוף), השלישי פחות טוב, בעיקר עלילתית אבל גם כמשחק לדעתי, אבל גם ממנו אני משער שתהנה הרבה יותר מאשר הראשון.
&nbsp

כן, אני לא מבין אנשים שאומרים שהוא כמו הראשון. רק עם גרפיקה

טובה יותר. זו טענה שנתקלתי בה גם אצל אנשים בפורום הזה גם בGAF וגם בפורומים אחרים שאני חבר בהם וכותב בהם.
פ
זה פשוט משחק פגז לעומת הראשון, לא רק בגרפיקה, מערכת הירי מרגישה כייפית יותר הפארקור טוב יותר, מערכת הcover זורמת יותר.
הכול מלוטש. המשחק הראשון, הרגיש לי כמו מה שהוא היה, חברת פיתוח של משחקי פלטפורמה מנסה לפתח משחק אקשן.
נ.ב אני כמעט בטוח שקלואי רמזה לנייט שהיא שוכבת עם פליין לפעמים, אבל לא נאמר מפורושות. "רק שהיחסים שלהם מקצועיים רוב הזמן" ומזה הסקתי שחלק מהזמן הם שכבו.
נ.ב 2. חחח נראה לי שרק המשחקים צד א' של סוני זוכים ליחס הפרמיום הזה
של תרגום קופסאות, רק עליהם יש עברית.

משחקים של חברות אחרות עדיין בלשון הגויים.

עם UN2 נוטי דוג כבר העפילה לליגת האלופות של המפתחים.
זה בטח היה מעיף לי את המוח ב2009.
רואים שהמשחק הזה, הוא נוטי דוג, פה הם מצאו את עצמם כמפתחים ואת האופי הייחודי, הקול הייחודי של הפיתוח שלהם.

הייתי בדודה לאיזה משחק סטייל טומב ריידר ומה שקיבלתי טוב בהרבה :) !

אני בטוח ש30FPS יהיה מעצבן אחרי השלמות של ה60FPS של עכשיו, אבל היי
כולנו זונות גרפיקה באיזשהו מקום
, אני מוכן לקחת משחק 30FPS שנראה כמו UN4
אם אין נפילות מחרידות לאזור ה20FPS :)

אני חושב שאתה צודק שלא תהיה קפיצה גדולה כל כך בין הUN4 למשחק החדש
של נוטי דוג. הרי הPS3 היה כל כך קשה לפיתוח אפילו לצוותים של סוני ונדרש המון זמן לדעת איך לסחוט ממנו את המיץ.

בפס4 שהחומרה הרבה יותר סטנדרטית וידידותית, ושמרק סרני הוא אמריקאי ואפשר
להתייעץ איתו באנגלית על ניצול אופטימלי,כל זה גורם לזה שאנחנו מקבלים
את המיטב של הפס4 על ההתחלה.

אם נוסיף לזה, שלנוטי דוג לא היה זמן גם ככה להשקיע בגרפיקה של UN1 כי
הם היו כל כך עסוקים בלהבין אך ליצור משחק אקשן נורמלי... ולדבריהם
סוני לחצו עליהם כל הזמן לסיים את המשחק ולהוציא אותו במהירות לשוק...

כל זה באמת מתחבר לזה שלא נראה קפיצה דומה בין המשחקים.

בכל מקרה, ניל אמר שהאפשרויות למשחק הבא הן, משחק פנטזיה TLOU 2
או משחק מדע בדיוני.

יהיה לנו מעניין בכל מצב :)

אני הכי מחכה לראות את המשחק הבא של יוצרי איינפימוס SS מדברים שם על גרפיקה מטורפת למשחק עולם פתוח, ברור שזה לא ישתווה ללינאריות של משחקי נוטי דוג, אבל מעניין אותי לאן הם יכולים לקחת את ז'אנר העולם הפתוח גרפית, אחר איינפימוס SS יש לי הרגשה שזה משחק שיעיף לא מעט ראשים.

נקווה לראות אותו בסוף השנה אבל לא בונה על זה.

evilplate

New member
מי שאומר שהשני כמו הראשון

אז הוא באמת חסר מושג, כנראה שבשבילו כל השוטרים אותו הדבר.
&nbsp
השני ברמה אחרת, את הראשון שיחקתי בזמן אמת וחשבתי שהוא משחק נחמד מאוד (זה היה לפני שהז'אנר של גירס נהיה כל כך חרוש והגיימפליי הזה עוד היה יחסית מרענן, היום הוא בטח די רע), השני כבר היה בקטע של מדהים, לא רק שהמכניקות טובות יותר, הוא גם הרבה יותר זורם ועם פייסינג טוב יותר וכמובן, יש set pieces שזה החותמת של הסדרה, והם ברמה יותר גבוהה אפילו ממה שיש בשוק גם היום, TR ב 2013 החוויר לעומת הקטעים הבומבסטיים של U2 ולמרבה המבוכה ממה שראינו מ TR החדש (כל הקטע של המפולת שלגים) גם הוא לא מתקרב ממש למורכבות ולבומבסטיות של הקטעים של U2 (למרות שבאופן כללי הוא נראה לי ממש אחלה)
&nbsp
U4 באמת לקח את זה לרמה הבאה עם מרדף בעיר פתוחה ענקית שמתפתח דינאמית לשלל סגנונות (שחלקם היו בקודמים אבל שם זה היה קטע set piece אחד של אותו סגנון, לא כמו ב 4) עד לקטע מסילה בסוף והכל ב set piece אחד ורציף, זו סקאלה שלא ראינו עד עכשיו בקטעים כאלו.
&nbsp
שלא לדבר על זה שעכשיו אפשר להתגנב ולהתחמק מאויבים כמו ב TLOU, שמע אלא אם כן תהיה הפתעה לא צפויה זה באמת צריך להיות משחק אדיר.
&nbsp
בקשר למשחק של יוצרי אינפיימס, כן גם אני סקרן גראפית לגביו, בתכל'ס אינפיימס אולי מרגיש כמו עולם פתוח די מוגבל (חבר שלי שראה אותו בזמנו אמר שהמשחק מהמם אבל זה לא מרגיש כמו סיאטל- מקסימום אשדוד :)) אבל ויזואלית הוא באמת בטופ, רק באטמן יפה יותר גראפית לדעתי (הוויצ'ר הרבה יותר מרשים כעולם פתוח, אבל ברור שאם תיאורתית היית יכול לעשות את הוויצ'ר בגראפיקה של אינפיימס הוא היה יותר יפה בהפרש לא קטן) ככה שאני מצפה מהמשחק הבא שלהם באמת לסובב ראשים אם הם הגיעו לרמה כזו בהשקה של הפס4, בתקווה שגם יצרו עולם מרשים הרבה יותר גם, זו תמיד היתה החולשה שלהם גם במשחקים על הפס3.

חחחחח אשדוד

זה אשכרה נראה כמו אשדוד, כמו שאמרת אז העיר באיינפימוס גם סטרילית מדי.
בעיני הם לא צריכים להגדיל את הסקאלה לסקאלה של GTA לדוגמא, כי אז ברור שמן הסתם הם לא יוכלו לדחוף את המשחק גרפית באותה הרמה אבל שיציעו יותר דברים לעשות בעיר
מאשר לאסוף כל מיני חרא ושיהיה לעיר מראה יותר מציאותי.

כן, הוויצר היה נראה נפלא, בגרפיקה הזו של איינפימוס, בהחלט משלמים
מחיר גרפי על כל המורכבות הזו של העולמות הפתוחים, מספיק להסתכל על הקטילה של פולאאוט 4, שגם אני די מאוכזב ממנו.

יש סיכוי שפשוט אחזור למכשף במקום לקנות את פולאאוט 4 בזמן הקרוב אבל נראה.
אין לך מושג כמה אני מחכה כבר להגיע לset piece שאתה מדבר עליהם הלילה אני חורש, איזה הלילה? אני חורש ישר אחרי הפרק של "המתים"

evilplate

New member
יש תמונות באיכות גבוהה של FO4 שבהם

הוא נראה לא רע, לא מדהים אבל בסדר גמור:

תעתיק את הכותובות האלו לדפדפן, תפתור את האנטי בוט ותראה:

https://www.anony.ws/i/2015/10/31/Fallout4_20151031144856.png
https://www.anony.ws/i/2015/10/31/Fallout4_20151031142801.png
https://www.anony.ws/i/2015/10/31/Fallout4_20151031144429.png
https://www.anony.ws/i/2015/10/31/Fallout4_20151031145033.png
https://www.anony.ws/i/2015/10/31/Fallout4_20151031144407.png
https://www.anony.ws/i/2015/10/31/Fallout4_20151031152920.png

(אלו אגב תמונות PNG באיכות גבוהה מגרסת ה PS4, כידוע בעדכון האחרון סוני שיפרה את האיכות של התמונות של ה SHARE, אפשר לשנות בהגדרות אם אתה רוצה גם שאצלך הסוני יתפוס תמונות באיכות גבוהה יותר, כמובן שהן יתפסו יותר מקום)

כמובן שיש גם רגעים שהמשחק נראה פחות טוב, אין מה לעשות, כשאתה בונה עולם כזה ענקי ומורכב באמת יהיו פשרות, גם לא כל הנכסים יהיו ברמה גבוהה.

בקשר לאינפיימס, הם באמת צריכים להעיף את כל התוכן זבל, זה היה ביזיון ב SS, ולדעתי הם כן צריכים להגדיל את הסקאלה, לתת תחושה שאתה לא נמצא בעיירת פיתוח, זה לא אומר שחייבים להיות GTA או הוויצ'ר, אבל אפילו בבאטמן AK יש יותר תחושה של עיר גדולה ואמיתית מאינפיימס ושם אין אפילו תושבים, אבל יש לה סקאלה, מרגישה רחבה עם קו אופק, גורדי שחקים וכו', יש תחושה יותר של גודל שם,זה המינימום שאני מצפה מהם, אינפיימס באמת מרגיש סטרילי ומת, יש שם חרא של אווירה, זה עוד משהו שהם סוחבים מהפס3, הם חייבים לעבוד דחוף על הקטע של בנייה של עולם פתוח.

אולי בעצם עדיף שיעשו שוטרים ליניארים :)

אחרי הכישלון של האורדר ממש הייתי רוצה לראות עוד שוטרים לינארים, ואחרי שסוני נוהרת אחרי העולם הפתוח יכל להיות נחמד אם הם היו מנסים לעשות עוד משחקים לינארים

אני מסכים עם הדוגמא שנתת לבאטמן לא חולק. הסקאלה צריכה לגדול בדיוק לרמה של באטמן שאין בו איכלוס ברמה של GTA WATCH DOGS וכאלה, אבל הוא מרגיש ענקי ולא כמו דימונה/אשדוד.זה בדיוק זה שהעיר צריכה להרגיש ריאליסטית יותר דרך אופק רחב יותר.

נקווה שהם יוכלו להגיע לזה, זה סביר מאוד להניח שלחץ ההשקה דפק אותם.
מצד שני אתה אומר שמאז הPS3 אז אולי לצערנו העניין ימשיך רק בגרפיקה טובה יותר, בגלל זה אולי מתאים להם לעשות שוטרים לינארים.

פולאאוט 4 אני אוהב בו מאוד את השימוש בצבעים ואת הססגוניות שבו
(ססגוני ביחס לעולמות פוסט אפוקליפטים אחרים) אבל ברגעים אחרים הוא כל כך מכוער.

בט'סדה תצטרך לשכנע אותנו שהם לקחו את הז'אנר אפילו יותר קדימה ממה שהמכשף 3 עשה, כדי שנתפשר על זה

הם כבר לא יכולים להתכחש לעובדה שזה היה משחק PS360. עליהן הוא בטח היה מעיף ראשים.

evilplate

New member
מסכים איתך

גם אני הייתי שמח שהיו מנסים משהו לניארי, לדעתי הם פשוט כישלון עד עכשיו בעולם פתוח, הכי טוב שלהם זה מקסימום "נחמד" מכל מה שהם עשו, אני חושב שיש להם הרבה יותר פוטנציאל במשחקים לניארים.
&nbsp
ואני מסכים שאינפיימס לפס4 זורז בגלל ההשקה, מבחינת תוכן הוא ביזיון גם בהשוואה למשחקים קודמים בסדרה, והסיפור שלו הכי גרוע בהפרש ענק ביחס לקודמים, אני בטוח שהם בקושי סיימו לעבוד על המנוע והם היו צריכים ביחסית מעט זמן לבנות קמפיין ותוכן צד, לכן כל התוכן צד זה פעילויות FETCH עלובות וגם בקמפיין עצמו חלק גדול מהתוכן זה לאסוף ORBS שמביאים לך יכולות.
&nbsp
וכן, די ברור ש FO4 היה משחק שהתחיל פיתוח על הדור הקודם, הם עובדים עליו שנים, ברור שהוא לא נבנה מהיסוד לדור הבא, זה גם אותו מנוע מיושן שהם משתמשים בו מהדור הקודם, למרות זאת אני ממש בהייפ עליו והייתי מת לשחק בו בהשקה אם לא היו לי משחקים לסיים לפני.
&nbsp
&nbsp

מה יש לך לסיים? :)

לי יש המון ככה שגם אם אני רוצה לשחק בו בהשקה. (ואני רוצה) אני לא יכול רציונלית להצדיק רכישה ביום ההשקה

חבל שזה לא קורה המשחקים הלינארים. הרי יש לנו את horizon ואת המשחק אימה בעולם הפתוח, מה אנחנו צריכים עוד משחק עולם פתוח, אני בטוח שה יהיה מעולה ואני לא באנטי כלפיו עוד לפני שנחשף, להפך אני נלהב.

פשוט מאיך שאני (וכנראה גם אתה) רואה את זה, סוני צריכה לדאוג לחוויות שחברות צד ג' לא יכולות להציע, וכרגע העולם הפתוח חרוש כמו שהFPS היה בדורו.
אבל אני מאמין שנוטי דוג, לא ינטשו את הז'אנר גם UN4 למרות שהוא יותר פתוח
הוא עדיין מגרד את הitch של עולם לינארי.

אני יכול להגיד דבר טוב על כל המצב עם פולאאוט 4, הספריה של הפס4 במצב מספיק טוב, שאני יכול כבר לדחות קניה של משחק בסדר הגודל שלו :)

evilplate

New member
את MGS5 והוויצ'ר 3 שהפסקתי עוד מהתקופה שיצא באטמן :(

עשיתי טעות עם באטמן, לא שזה משחק רע, נהניתי ממנו מאוד והוא אחלה בסכ"ה, אבל יכלתי לחכות איתו קצת ולא היה קורה כלום, הייתי צריך לסיים את הוויצ'ר במקום.
&nbsp
להוסיף חטא על פשע עוד עשיתי 100% השלמה בבאטמן, שזה כולל את כל הגביעים של הרידלר, כל השטויות של לנטרל מגדלים, להרוס משוריינות במרדפים וכו', הכל, רק בשביל לראות את הסוף האמיתי והדי מעפן של המשחק שמקבלים רק עם 100%.

מישהו 2

New member
וואו בטח ממש אהבת אותו...

בשביל כל הגביעים של הרידלר צריך סבלנות-על. בשביל מה המציאו את יוטיוב?

evilplate

New member
אני באופן כללי מאוד אוהב את הסדרה

גם בקודמים עשיתי כמעט את כל החידות של הרידלר והשלמתי את כל התוכן ששווה משהו.

ב AK היה הרבה תוכן זבל צדדי, אבל בשביל הסוף 100% עשיתי אותו גם, אתה יודע איך זה, אתה מסיים את הקמפיין ורואה שיש לך עוד כמה מגדלים לנטרל, עוד איזה 30-40 חידות רידלר וכמה שטויות נוספות ואתה אומר לעצמך, כבר סיימתי כמעט הכל, נסחוב את זה בשביל לראות את הסוף ולסיים כמו שצריך...

אני יכול להבין אותך בהחלט.

אבל זה דבר שקל להגיד בדיעבד. סביר להניח שאם היית נשאר במכשף במקום בבאטמן, אז היית עושה בעיקר את הקמפיין הראשי ומפספס המון תוכן צדדי נהדר.
כדי להגיע לבאטמן.

אולי לא, אולי אני טועה והיית נסחף במכשף ולא היה מזיז לך לחכות.

אבל מה שהיה מעצבן זה תאריך ההפצה הדי סמוך. אם המכשף 3 היה יוצא בתחילת
השנה כמו שהיה אמור להיות, כולנו היינו משחקים בו יותר לעומק :)

evilplate

New member
כן זה היה אידיאלי אם היה יוצא בפברואר, אחרי שסיימתי את RE1.

CallMeCavanaugh

New member
ברור שהשני טוב משמעותית מהראשון

אבל את הרעיון העלילתי של הראשון הכי אהבתי.

sky121

New member
אני משחק ב..

The Binding of Isaac: Afterbirth. זהו ה-DLC של המשחק The Binding of Isaac: Rebirth. הם השיקו את ה-DLC בליל כל הקדושים. ההרחבה מוסיפה המון תוכן למשחק. מאוד מומלץ.

Batman: Arkham Knight. שחקתי מעט מאוד עד עכשיו. אני מבין שהם ניסו לעשות משהו שונה עם הסדרה, לתת לבאטמן עוד משתנה שיאפשר לא להלחם ברעים. אך משהו בביצוע לא עובד כמו שצריך. כאילו הם סיבכו את הפורמולה שעבדה ב-Batman: Arkham City. כאמור אני רק בההתחלה של המשחק, נראה איך העלילה והקווסטים הצדדיים.

למעלה