מה שיחקתם השבוע/משחקים היום?

הבאטמוביל היתה מיותרת.

אם היו משאירים אותה כרכב בלבד/מירוצים בלה בלה וסייד קווסטים זה היה עוד היה יכול לעבוד.

ההרגשה שלי, שרוקסטדי הרגישו שאם הם יתנו לבאטמוביל תפקיד שולי בקמפיין ובמשחק אז אנשים יגידו שהיא תוספת מיותרת וקוסמטית, אבל כדי להימנע מזה רוקסטדי. לקחו משחק שיכל להיות בקלות משחק של 9.2 והפכו אותו למשחק 8.2.
(לדעתי)

עטלפוני

New member
התחלתי שבוע שעבר shadow of mordor

לא יודע להסביר מה בדיוק, אבל אני מאוד נהנה מהמשחק. מהפעמים הבודדות שהסייד-קווסט יותר מושכים אותי מהסיפור הראשי. בינתיים מחזק את הדמות, ומסתובב בעולם. זה קצת מועתק מבאטמן ואססין, אבל מוסיף גם טוויסט משלו. סאונד מוצלח, ומערכת בוסים מעניינת.

איפה הרשמים מהneed for speed החדש?, דאמט.

אני מסכים שהמשחק הזה לוקח את הנוסחא של AC מעתיק אותה ומבצע אותה יותר טוב מAC אבל בשבילי הסיפור היה כל כך על הפנים שבכלל לא היה איכפת לי מה קורה.
וזה הרס לי הכול.

למען ההגינות אתוודה שאני אחד מאותם אנשים מוזרים שמעולם לא הצליחו להתחבר לא לשר הטבעות לא להוביט ואפילו לא לJRPG של שר הטבעות! ההוא מהPS2.

עטלפוני

New member
לצערי היה לי סופ"ש עמוס מדי, לא הספקתי לשחק...

(אבל הורדתי, 18 גיגה) מקווה שיצא לי היום אחרי העבודה.
&nbsp
אני מאוד אוהב, לא ברמה של לקרוא כל שנה ולזכור כל פרט - אבל העולם שהוא יצר, בייחוד בשפה הויזואלית של הסרטים, מושך אותי.

עטלפוני

New member
רשמים מ nfs

שורה תחתונה - לא בשבילי.
&nbsp
יש שני סוגי nfs, מרדפי השוטרים ותחרויות אנדרגראונד. אני שונא את התחרויות אנדרגראונד, ואוהב את מרדפי השוטרים. נכון שבשניהם יש אלמנטים מהשני, אבל השאלה על מה הדגש.
&nbsp
המשחק הנוכחי שם את הדגש על הסצנה של התחרויות אנדרגראונד על כל הנספחים של זה כמו לצבוע את הרכב ולקשט אותו, לשדרג באופן לא חוקי ולהתחבא במחסן. יש גם אנשים קולים ומגניבים שעוזרים לך.
&nbsp
המשחק הקודם היה הרבה יותר מהיר וצבעוני לטעמי, גם סצנות יום וגם לילה. פחות להתעסק בקיסטום, יותר בלנסוע מהר. המוסך היה ממשק, לא לוקיישן. לא היה "סיפור", היו מרדפים.
&nbsp
המשחק הנוכחי מכיל סיפור מביך בכמה שהוא גרוע, שחקנים סוג ז' ועלילה מפוצצת בסטריאוטיפים וקלישאות (ברור שהבחורה המוסכניקית היא קשוחה ו "אחת מהחברה", וברור שלכל הנהגים בסצנה יש "high five" מיוחד שהם יודעים לעשות וכולם מדברים כמו ראפרים וכל הבחורות חצי ערומות (אם אם הן מוסכניקיות). אין אפשרות לדלג על הסרטונים, נסעתי במירוץ 2 דקות רק כדי להגיע לעוד סרטון מעפן של חמש דקות ולפני המרוץ היה עוד אחד. זוועה.
&nbsp
הכל קורה בלילה, וזה משעמם (לפחות הקטעים שאני שיחקתי)
&nbsp
שידרוג הרכב מסובך מדי, וחופר מדי
&nbsp
המשחק מחייב און-ליין תמידי.
&nbsp
מה שכן, כמה דברים טובים. הסאונד אחלה. הגרפיקה מרשימה מאוד, המעבר בין סרטונים למשחקיות כמעט לא מורגש. השליטה ברכב מוצלחת למדי.
&nbsp
בקיצור, מושקע אבל אני לא קהל היעד של המשחק כנראה. נמשיך לשחק ב rivals.

שכנעת אותי ללכת על rivals שנרצה משהו ארקידי :)

הוא גם ככה הרבה יותר נחמד לארנק :).
אני כאן רק בשביל החוויה הארקידית.
שונא מוזיקה של ראפרים וכל השיט הזה.

עטלפוני

New member
כל סופ"ש וההפתעה שלו

היום אפשר להוריד את סטר וורס לדמו מלא של 10 שעות משחק.
&nbsp
rivals משחק ממש מהנה, אני ממליץ. דרינק אנד דרייב :)

sapir aloud555

New member
SMT IV

shit difficulty curve
המשחק מתחיל די קשה ונעשה קל בצורה מצחיקה, מה שהופך אותו למשעמם. ידעתי על הבעיה הזו עוד לפני שהתחלתי את המשחק והנחתי שזו הגזמה אבל ההבדל בין ההתחלה להמשך כ"כ קיצוני שאפילו אני הופתעתי.
למרות זאת, אחרי ששוכנעתי שכדאי לתת למשחק עוד צ'אנס (לקחתי הפסקה ארוכה באמצע), נהניתי מאוד.
אחלה סאונדטראק, מערכת fuse נהדרת.
&nbsp
מחכה לIV-Final למרות שיש סיכוי שזה בכלל לא יגיע לאירופה.

עכשיו אני בדוק מדלג עליו.

בדיוק הגיע לי אתמול smt strange journey מvgp אחרי יותר מחודש שאני מחכה.
הוא אמור לתת אתגר רציני, אומרים שאת האתגר הכי גדול בסדרה כולה.

את מדברת בלשון עבר, זה אומר שסיימת את המשחק?
אגב מה את משחקת בפלייסטישן 4 כרגע? אני מקווה שאת שומרת כסף לSF5
אנחנו צריכים לעשות חרישות ליליות כמו בימים הטובים.
קן, נראה כמו כוסית.

ואני בטוח שהfinal יגיע לאירופה. הSMT4 מכר ממש טוב, ומסתבר שגם SJ מכר הרבה יותר טוב במערב מאשר ביפן.

sapir aloud555

New member
תהנה מSJ

יקח זמן עד שאגיע אליו. שמעתי שזה משחק סדיסטי במיוחד, אז אני אחכה איתו לבנתיים.
&nbsp
וכן סיימתי את IV, אמנם לא ראיתי את כל הסופים האפשריים אבל אני אעבור עליהם בNG+ בהמשך. (אם SMT מכר טוב למה לקח להם כ"כ הרבה זמן לתרגם אותו לאירופה? חשבתי שאין ביקוש).
&nbsp
לא משחקת כלום בPS4, לא נגעתי בקונסולה הרבה זמן. המשחק האחרון ששיחקתי היה DmC, שמשום מה חשבתי שאוהב למרות הביקורות. מרגיש כאילו יש יותר סצנות מגיימפלי, אז נטשתי אותו די בהתחלה (מה גם אני גרועה). יש לי עוד כמה משחקים לנסות כמו Infamous אבל כרגע אין לי הרבה עניין בקונסולה בכללי. אולי אהנה ממנה יותר כשSFV ייצא. :}

להפך, השם ירחם תתרחקי מinfamous כמו מאש.

מעולם לא היה משחק עם שם כל כך הולם.אם דיאבלו 3 מושך אותך אני יכול לקנות את גרסת הפס4 שלו ולשחק איתך בא לי עוד סיבוב על הקמפיין והוא מצוין.

את יכולה גם להשלים את הטרילוגיה של Uncharted לקראת 4.אני גם יכול לעשות איתך share לבלאדבורן אם בא לך :)

amithas190

New member
הורדתי את הדמו של tales from the bordarlands ,בינתיים חמוד ו

ומעניין..
&nbsp
נראה לי שכדאי לבדוק את הסדרה הזו

V Has Come To

New member
וכמובן שירדן הוא ראש החבורה...

הבן אדם שלא יכול להנות ממשחק עם מוטיבים מערביים גם אם החיים שלו היו תלויים בזה...איזה שיעמום...
וכל פעם שאתם אומרים על משחק בינוני שהוא מדהים עוד פיה מאבדת כנפיים..סתם שתדעו...

PlayGirl3

New member
מוטיבים מערביים? אתה יודע בכלל על איזה משחק אתה מדבר?

ובלי קשר, אם כבר לא אתה זה שלא יכול להינות ממשחק עם מוטיבים יפניים גם אם החיים שלך היו תלויים בזה? כמה משעמם להיות אתה... לא נורא, תמשיך להינות ממשחק האיכות הפנומנלי והמקורי AC syndicate

V Has Come To

New member
כן. אני יודע...

זה עדיין לא מבטל את העובדה שרוב המשחקים שכרוני בינוני כן אוהב יש בהם מוטיבים יפנים...
הנה כמה משחקים עם מוטיבים יפניים שכן נהנתי מהם:
אוקאמי
קטאמרי דמאשי
קתרין
נו מור הירוס
והסדרה האהובה עלי בכל הזמנים היא MGS שמפוצצת במוטיבים יפניים...

PlayGirl3

New member
לפעמים אני תוהה אם אתה עוד אחד מהיוזרים של ג'וש\שרוני

(שהם כידוע אותו בן אדם)
כל הודעה שלך פשוט באה בניסיון עלוב להתסיס ולהטריל. לרוב גם ללא קשר מיידי להודעות להן אתה מגיב.

V Has Come To

New member
ולפעמים אני תוהה למה את תמיד דוחפת את האף...

לעניינים לא שלך...
לי ולכרונו יש היסטוריה של עקיצות אישיות אחד עם השני ואת לא חייבת כל פעם לעמוד להגנתו..הוא ילד גדול והוא מסוגל לעשות את זה לבד...
כפורום ציבורי זאת זכותך המלאה אבל אל תחפשי ממני הסבר הגיוני ללמה אני עושה את זה...אם את באמת ותמים מאמינה שאני טרול את מוזמנת להתעלם ממני כי ככה מתנהגים לטרולים...
כן..עלית עלי..אני ג'וש\שרוני..בגלל זה אני טורח לפחות פעם בשנה לשנות כינוי...

למעלה