מה שימין לא אומר לכם

1ספי11

Well-known member
אולמרט לא יכול היה ללכת להפרדה חד צדדית גם אם היה רוצה ואם היו נותנים לו לסיים קדנציה כי אחרי החטיפה של גלעד שליט ומלחמת לבנון השנייה הציבור גילה שנסיגה חד צדדית היא סם מזיק ולא תרופת פלא.
בוא וספר לנו איך הציבור גילה משהו על נסיגה חד צדדית אם אותה נסיגה לא בוצעה.

1ספי11

Well-known member
כמה טמטום ימני צריך כדי להגיע למסקנה שההתנתקות הביאה את האסון ולא ההתנהגות של ממשלה ימנית על מלא.

ואם היו שומרים על הגדר היו נהרגים 20 חיילים, ונחטפים 5 ואף אזרח לא היה נפגע, אך עדיין מכה כואבת שהאויב הנחיל לנו.
לא נראה לי אחרת היו עושים מזמן את זה.

הרי בכוונה נתנו להם שידעו שיש משהו ענק שיכול לשנות את הדיעה של אנשים מהמרכז והשמאל

להצטרף למלחמה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כמה טמטום ימני צריך כדי להגיע למסקנה שההתנתקות הביאה את האסון ולא ההתנהגות של ממשלה ימנית על מלא.
גם אם ההתנתקות לא הביאה את האסון הנוכחי, ולדעתי היא כן הביאה, אין ספק שההתנתקות הביאה לעצם חטיפתו של גלעד שליט. וגם אין ספק שההתנתקות הביאה לירי שהוביל לעופרת יצוקה, אפילו אי אפשר להאשים בכך את ביבי כי ההידרדרות והמבצע היו תחת אולמרט.

evglev1

Well-known member
מנהל

סקר שערכו ב 2006 בזמן הבחירות של החמאס

גילה כי 34 אחוז מבוחרי החמאס תומכים ב "2 מדינות" - יהודית ופלסטינית.
האמנם היא יהודית ופלסטינית כי מעולם לא היה סקר בו הם מוכנים לוותר על זכות השיבה, ובמו"מ עם ערפאת התגלה שהם מתכוונים למדינה פלסטינית לצד מדינה דו לאומית במקרה הטוב ולשתי מדינות פלסטיניות במקרה הרע. ועובדה שאף פליט מאלה שגרים ביש"ע לא הביע נכונות לוותר שיבה לתחומי מדינת ישראל ולהתשלב במדינה הפלסטינית שתקום.

האמנם היא יהודית ופלסטינית כי מעולם לא היה סקר בו הם מוכנים לוותר על זכות השיבה, ובמו"מ עם ערפאת התגלה שהם מתכוונים למדינה פלסטינית לצד מדינה דו לאומית במקרה הטוב ולשתי מדינות פלסטיניות במקרה הרע. ועובדה שאף פליט מאלה שגרים ביש"ע לא הביע נכונות לוותר שיבה לתחומי מדינת ישראל ולהתשלב במדינה הפלסטינית שתקום.
זה מה שאומרים בוידאו,תלחץ ותראה.

מדינה יהודית מגלגל בתוכו שאין זכות שיבה מורחבת - שהרי אז זה כבר יכול להיות לא מדינה יהודית...

כוכבית מצויה

Well-known member
בדיוק כמו שהתייחסת עכשיו למה שאני כתבתי כך אני התייחסתי קודם למה שאתה כתבת ומצוטט אצלי. בדיוק בשביל זה יש את אפשרות הציטוט כדי שידעו למה הגבתי.
לא התייחסתי בכלל לוידאו אלא רק לסקר שהציגו בו,

כיון שמסתירים מאיתנו מה העזתים חושבים נותר להעלות ספקולציות וסקר זה

הוא ספקולציה סבירה למה הם חושבים.

מצטער שזה שבר לך את המחשבה שכולם שם יתפשרו רק על א"י כולה.

למעלה