מחבקת עצים סדרתית
New member
אני חושבת
שאני פשוט צריכה לישון עד שהחורף יגמר באופן מוחלט.
אני אלך לישון ואז לאף אחד לא יהיה על מה להתלונן.
אני שונאת להישען על אנשים, גם על הפסיכיאטרית. התקשרתי אליה פעמיים השבוע והרגשתי כל כך תלותית, אפילו שהשיחות היו קצרות וקונקרטיות ("אז אני מרגישה רע" "אוקיי, בואי נקבע להיפגש שבוע הבא"). אני לא רוצה להטריד אותה שוב ולומר לה שאני מרגישה כל כך רע שאני חושבת שיהיה מועיל יותר אם אני אשן כל היום ואני רוצה להעלות את המינון, אפילו שעוד רגע אנחנו נפגשות. (זה הכיף בעליה במינון. את מרגישה את זה ישר.)
ההרגשה הזאת בלתי נסבלת, כל הכעס הזה של כולם.
למה את ישנה כל הזמן.
איך זה שאת עדיין עייפה.
קומי כבר.
את חסרת אחריות.
די כבר, שקט. אני לא רוצה לשמוע אתכם. זה לא שאני נהנית לישון כל הזמן. זה לא שאני אוהבת להפסיד דברים כי אני ישנה. אבל זה פשוט ככה, אני לא מסוגלת אחרת. להרים את עצמי מהמיטה ברגעים האלה, זה בלתי אפשרי. אל תדברו איתי על כוח רצון ועל אחריות. אין לכם מושג מה עובר עליי ומה זה להיות אני בתקופה הזאת.
אני חושבת
שאני אלך לישון
שוב
עד מחר בבוקר
ואז אני אקום לעבודה ואעמיד פנים שהכל בסדר
ואתנצל על ההתנהגות המגעילה שלי אתמול
אפילו שלא עשיתי שום דבר.
שאני פשוט צריכה לישון עד שהחורף יגמר באופן מוחלט.
אני אלך לישון ואז לאף אחד לא יהיה על מה להתלונן.
אני שונאת להישען על אנשים, גם על הפסיכיאטרית. התקשרתי אליה פעמיים השבוע והרגשתי כל כך תלותית, אפילו שהשיחות היו קצרות וקונקרטיות ("אז אני מרגישה רע" "אוקיי, בואי נקבע להיפגש שבוע הבא"). אני לא רוצה להטריד אותה שוב ולומר לה שאני מרגישה כל כך רע שאני חושבת שיהיה מועיל יותר אם אני אשן כל היום ואני רוצה להעלות את המינון, אפילו שעוד רגע אנחנו נפגשות. (זה הכיף בעליה במינון. את מרגישה את זה ישר.)
ההרגשה הזאת בלתי נסבלת, כל הכעס הזה של כולם.
למה את ישנה כל הזמן.
איך זה שאת עדיין עייפה.
קומי כבר.
את חסרת אחריות.
די כבר, שקט. אני לא רוצה לשמוע אתכם. זה לא שאני נהנית לישון כל הזמן. זה לא שאני אוהבת להפסיד דברים כי אני ישנה. אבל זה פשוט ככה, אני לא מסוגלת אחרת. להרים את עצמי מהמיטה ברגעים האלה, זה בלתי אפשרי. אל תדברו איתי על כוח רצון ועל אחריות. אין לכם מושג מה עובר עליי ומה זה להיות אני בתקופה הזאת.
אני חושבת
שאני אלך לישון
שוב
עד מחר בבוקר
ואז אני אקום לעבודה ואעמיד פנים שהכל בסדר
ואתנצל על ההתנהגות המגעילה שלי אתמול
אפילו שלא עשיתי שום דבר.