מה שלומכם יקירים שלי?

Drorrrrrr

New member
מה שלומכם יקירים שלי?

הכל בסיידר?

escaping

New member
לפי דעתי כן...

לפחות אני כן:) יש לי כמה תמונות חדשות אבל אין לי כל כך גישה אליהם אז אני יוסיף אותם מחר.

מרילנצח

New member
אני לא בסדר!!! תודה על השאלה!!!

שניה חייבת לצרוח: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וזייהו...

Drorrrrrr

New member
מה קרה ממי?

רוצה לשתף? כאילו אני מדבר בשיא הרצינות....

מרילנצח

New member
רק למי שמעוניין לשמוע קיטורים..

אז ככה: הכל מתחיל בזה שביום ראשון העברתי שיעור בעבודה המעשית שלי והמדריכה הפדגוגית שלי נכנסה לצפות.. וכמובן שהיה על הפנים.. הביקורת שלה הייתה " מה עשית סמסטר שלם???" בקיצור יצאתי ממנה בתחושה על הפנים היא נתנה לי הרגשה של 0 . ועוד אחרי זה בכלל נהיה לי רע כי כל המרצים שלי החליטו שרק בקורס שלהם יש עבודות להגיש וכל אחד מפציץ!!! ואני פשוט לא עומדת בלחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הגיע למצב שכבר חשבתי לפרוש ולטוס להודו!!!!!!!!!!!!!! באמת. ואז גם רבתי קצת עם החבר הכי טוב שלי , היינו אמורים להיפגש אבלאני ביטלתי בגלל עומס לימודים... והוא נהיה מבואס מזה רצח.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף נימאס לי!!!!

Drorrrrrr

New member
תשמעי

לכולם יש מצבי לחץ ולכולם יש רגעים קשים. אולי תעשי שוב את העברת השיעור? אולי תבקשי עוד מועד.... מה הודו
גם אני רוצה!
אני בטוח שהחבר הכי טוב שלך יבין שפשוט את ממש לחוצה אם הוא חבר טוב

מרילנצח

New member
פרק ב' לקיטורים..

א. היום החבר הכי טוב שלי הודיע לי שהוא טס ביום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!! שזה עוד 4 ימים בערך!!!!! גאד אני מקווה כל כך שהוא עבד עלי כי אחרת אני לא עומדת בזה ומתפרקת!!!!!!!!!!! ב. מפרקים לנו ת'פורום.... |אייקון שלי הורגת כמה אנשים| נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח!!! מהכל לשכוח..

מרילנצח

New member
והכוונה היא לא לפורום הזה ..

יש לנו פורום במכללה שממש אפשר לשפוך בו את הלב ומפרקים לנו אותו!!!! כולי עצב...

למעלה