מה שלומכן נשים יקרות? עדכנו אותנו

ספרקית

New member
מה שלומכן נשים יקרות? עדכנו אותנו

בוקר טוב,

כבר מזמן לא עשינו שירשור עידכון מסודר

אז... מה שלומכן נשים יקרות? איך אתן מרגישות? באיזה שבוע אתן?
מה מקשה עליכן בימים אלו? מה מחזיק אתכן שפויות?
איך החיים מעבר להריון?
עוד הגיגים/ מחשבות / רעיונות?
שתפו אותנו

לא קל

שבוע 21, עדיין מדחיקה שכבר עברתי את האמצע. התשובה הקבועה שלי היא "יש עוד מלא זמן" בכל פעם ששואלים אותי על ציוד, על איפה אני אלד או כל דבר אחר שמזכיר לי שההריון הזה עשוי להוביל לתינוקת. היא, מצידה, מתחילה להזכיר לי את קיומה בבעיטות קטנות ועדינות.
באופן אירוני, מה שמחזיק אותי שפויה זה כל שאר השיט בחיים שלי - הכלבה שלי שגוססת, הלחץ הפסיכי בעבודה שרק מתגבר ומתגבר - כל אלה מעסיקים אותי ולא משאירים זמן לחרדות. כנראה שיש יתרון בכל דבר.
&nbsp
אה, כן - והבחילות עשו קאמבק, בקטנה

ספרקית

New member
האמת היא שבאמת יש עוד מלא זמן

ציוד אפשר לקנות גם אחרי הלידה

שמחה שיש משהו שמצליח לעזור לך לשמור על שפיות. פחות שמחה לקרוא שמה שעוזר לך להישאר שפויה הוא בלאגן במישורי חיים אחרים

ומה בחילות עכשיו?!? שבוע 21! תסבירי לגוף שלך שאת כבר עמוק בשליש השני.

נראה לי שלא

פתחתי חבילה חדשה, אבל אני בטוחה ב-99% שהיא מאותו הסוג.
אבל עברו עלי שבועיים קשים לאללה, בהתחלה עם תוצאות הוריפיי, אחר כך עם המוות של הכלבה והמון לחץ בעבודה (עובדת שהודיעה על עזיבה וצריך למצוא לה מחליפה, עובדת שטסה לפני החג, לקוחות חדשים ותובעניים שנכנסו). אין לי ספק שהבחילות הן ביטוי ללחץ הזה.

leebi66

New member
לא פשוט

אומנם לא כותבת פה הרבה, אבל שוהה פה לא מעט ושואבת הרבה עידוד מהפורום הנפלא הזה.
היום בדיוק שבוע 24, והחרדות בשיא. לא יודעת למה, לא מצליחה להשתחרר.
הריון קודם נגמר בשבוע 12 עקב שקיפות מעובה (מאוד מאוד) וצ'יפ גנטי שחזר תקין בדיעבד. כך ששהסטטיסטיקה הפעם לטובתנו, ועדיין לא מצליחה לשחרר את החשש שמשהו יקרה שוב.
בשישי ביקור במיון עקב חשש לדליפת מי שפיר, ותחבושת מיוחדת שקיבלתי במרכז בריאות האישה לבדוק את העניין, הודיעה בוודאות שאכן מדובר במי שפיר. כבר הספדתי את העוברון שלי וחשבתי איך לעזאזל נצליח להתרומם מהשבר הזה, עד שהרופא החמוד במיון אמר שהתחבושות האלו כלל לא מהימנות ובבדיקה שערך הכל היה תקין. אבל אין ספק שירדו לי כ10 שנים מהחיים מהסיפור הזה.
חוץ מזה בעיקר לומדת ועובדת, אבל הלב והראש רק בהריון ובתנועות ובבטן הגדלה, ורק מחכה כבר שיגיע יוני, ויגיע תינוק בריא ושלם.

ספרקית

New member
שמחה לקרוא שה״משבר״ הנוכחי הסתיים בשלום

בהריון הקודם שלי היה חשד לדליפת מי שפיר בשבוע 27. אני זוכרת כמה מלחיץ זה היה. בהחלט חוויה של הורדת שנים מהחיים

מרגיז אותי שלא אמרו לך מראש שהתחבושות האלה לא אמינות. כאילו שחסר לך עכשיו לחץ

כיף לקרוא שהפורום עוזר

מאחלת לך שההריון ימשיך בריא, תקין ורגוע עד כמה שאפשר

קצת בהכחשה

שבוע 24. סקירת מערכות הייתה מעולה ובגדול הלחץ מאחורי. אבל עדיין קשה לי להתחבר לעוברית. הבטן ממש בולטת ( הריון חמישי 2 ילדים בבית) כולם ביישוב שואלים אותי באיזה שבוע את ומתי את צריכה ללדת וזה מוזר לי כאילו, אני ? צריכה ללדת? ספרו לי על זה;) אני עוד לא מאמינה שההריון הזה ממשיך....

ספרקית

New member
כיף לקרוא את העידכון שלך

במיוחד בנוגע לזה שהלחץ מאחורייך

לגבי החיבור לעוברית, זה מאוד טבעי. יש לנו מנגנוני הגנה מטורפים (אחרת, כנראה לא היינו מסוגלות בכלל לשקול הריון אחרי אובדן) וגם כשיורד הלחץ, קשה להוריד את ההגנות. זה בסדר גמור.

יום אחד תגלי לנו מהו הישוב הזה שאת מתגוררת בו?!?
מהתקופה הלחוצה יותר בהחלה זכור לי שמדובר באיזה חור נידח שמגיע אליו רופא רק אחת לשבוע, לא?

אני בשבוע מינוס 4, אבל מרשה לעצמי להצטרף

כי הפורום הזה שומר על השפיות שלי, ועל המחשבות האופטימיות והתקוות לעתיד

ספרקית

New member
ברוכה הבאה

מאחלת לך שבקרוב מאוד התקוות האלה לעתיד יתממשו

לוקחת קצת השראה ממך

לקוחה קבועה בפורום השני, מחכה בקוצר רוח להיות שייכת לפורום הזה ובינתיים קוראת כאן כדי שארגיש בבית כשיגיע הזמן.
המחזור התחיל אתמול, מה שאומר שאני בשבוע 0, החודש עושה סבב IVF+PGD מספר 4.

רונית 294

New member
גדול!!! גם אני.

אם כי מרוב הדימומים אני לא יודעת כבר באיזה מינוס אני.

שבוע שמונה

מתמודדת עם בחילות, אבל איכשהו שרדתי כבר 20 חודשים מחיי עם בחילה, נשרוד עוד 7...
הבעל הציע לעבור לתפריט נטול גלוטן ומוצרי חלב לטיפול בבחילה. נשמע קצת טו מאצ' יחד עם תפריט סכרת בקרוב...

ספרקית - חדשות מרעישות! בשעה טובה

למעלה