מה שלומכן נשים יקרות? עדכנו אותנו

ספרקית

New member
תודה

תפריט נטול גלוטן ומוצרי חלב דווקא נשמע כמו משהו שמתחבר טוב לתפריט סכרת.

באמת תהיתי לגבי זה... אני מניחה שאת מדברת על תפריט סכרת בגלל ניסיון מהריון קודם?
בהריון הקודם שלי היתה לי סכרת הריון שהצלחתי לאזן באמצעות תזונה בלבד. באמת תהיתי אם להתחיל להפחית בסוכר כבר עכשיו (או אולי לעבור לתפריט סוכרת מלא). מחכה לפגישה הבאה עם הרופאה שלי כדי לשאול אותה. את יודעת מה ממליצים?

סכרת..

זכרתי שגם את כזו :)
היתה לי סכרת בשני ההריונות מאוזנת בדיאטה רצחנית, אבל משבועות מוקדמים - 11\12
רופאת הנשים שלי המליצה בינתיים להתחיל לצמצם אבל עוד מרשה לעצמי עוגה מדי פעם.
הבאסה היא שמוצר מקמח נטול גלוטן זה בעצם עמילן - פחמימה לא משביעה ללא סיבים תזונתיים, או תירס מעובד שגם הוא פחמימה, או אורז, ואני לא אוהבת כוסמת. קצת קשה דיאטת סכרת ללא סנדויץ מלחם דל. ובלי קפה בחלב, אלוהים אני שרופה על ההפוך נספרסו שלי פעמיים ביום. בקיצור לא ממש בא לי על זה.

אז למה בעצם?

לי גם היתה סכרת, ולחם שיפון או כוסמין יותר מומלץ מלחם קל. ויש בו המון גלוטן. שאם את לא רגישה אין בעיה
וגם מוצרי חלב היו עוגן שלי בהריון...
בעלך מבין בתזונה?
הסכרת היא אחת הסיבות למה ממש לא בא לי הריון בזמן הקרוב...

לא , לא מבין בתזונה

סתם נזכר בהריון שלישי לקרוא מאמרים על בחילות. מעצבן מצד אחד, די חמוד מצד שני.

ספרקית

New member
איפה כולן?

מצטרפת גם אני...
שבוע מפתיע עבר עליי... שתי הודעות מדהימות בשבוע אחד...
ביום שישי שעבר קיבלנו הודעה שאנחנו נוסעים לרילוקיישן בארה״ב בקיץ הקרוב, וביום שני, אחרי שבוע של תחושת צמא מטורף שמאוד לא אופיינית לי, גיליתי להפתעתי שאני בהריון

שבוע 4+2. אני עדיין מתרגלת לרעיון.

זהו הריון שישי אשר בתקווה יביאו לחיינו את הילד הרביעי שלנו (כן, כן, אני יודעת שזה לא מסתדר מתמטית. יש לי בת אחת שקיבלתי במתנה מבעלי
).

ההריון הזה הגיע בחודש שהוכרז כחודש אחרון לנסיונות. האופציה של רילוקיישן כל הזמן היתה ברקע אבל ידעתי שאם להיכנס להריון, אז רק בארץ כך שאוכל לעשות את הבדיקות אצל הרופאים שלי. בדיוק לפני שבוע, אחרי שהגיעה ההודעה על רילוקיישן בעוד מספר חודשים, אמרתי לבעלי שזה סימן עבורי שהגיע הזמן לסגור את הפרק של נסיונות להרות. אמרתי לו שהחלטתי שבסיום המחזור שאמור להגיע השבוע, אלך לשים התקן. התחבקנו ובכיתי. כי כל כך רציתי עוד ילד ופתאום זה נראה אבוד.
למחרת בבוקר עשיתי את הבדיקה. שני הפסים הופיעו תוך שלוש דקות.

אני כל כך רוצה לקוות שהתיזמון הזה הוא סימן מהיקום שהכל יהיה בסדר. שההריון יהיה תקין ויסתיים באושר גדול.

כבר שבוע יודעת שאני בהריון ובינתיים מצליחה לשמור על שפיות. החלטתי שאת ההריון הזה אעבור אחרת. עם פחות לחץ ופחות חרדות. יקרה מה שאמור לקרות.
עם זאת, אני כל כך מקווה שמה שאמור לקרות זה ילד/ה נוסף למשפחה

שיהיה ארוך ועגול ואולי אפילו רגוע

הודעה כ"כ משמחת!
רק אל תלחיצי את עצמך עם החלטות להשאר רגועה...

וואו, איזו הפתעה!

הצלחת לגרום לי לחייך מאוזן לאוזן אפילו בבוקר הקשה הזה.
יקירתי, מאחלת לך שהיקום יעמוד לצידך ושההריון יסתיים בילד או ילדה בריאים. שתעברי הריון תקין, בריא, נטול דרמות ומאושר עד כמה שרק אפשר!

ספרקית

New member
תודה רבה

כשפתחתי את השירשור לא חשבתי שאחליט בסוף להצטרף אליו.
זה ממש לא בסוף אלא ממש ממש בהתחלה

עוד לא עיכלתי בכלל שאני בהריון

רונית 294

New member
ככה מודיעים על הריון????

כמעט פיספסתי! מגיע להריון הודעה בפניי עצמה עם כותרת וזה! מאושרת בשבילך. יאללה. שיהיה עגול, גדול, בריא וארוך... ומה זה משעמם! והעיקר לצאת בידיים מלאות ובריאות.

ספרקית

New member
האמת היא

שמאוד התלבטתי אם לצאת מהארון או לחכות עוד קצת (או הרבה).
אז הודעה חצי מוחבאת באמצע שירשור ארוך התאימה לי בול

רונית 294

New member
אנחנו לא באמת יודעות מי את

כך שזה ממש לא משנה. ככה אני רואה את זה לפחות. שאפשר להגיד כאן הכל. למרות שיש כאן לפחות 4 בנות שכן יודעות מי אני. אבל זה אחרת. לדוגמא, החברות הכי טובות שלי לא יודעות שאני רוצה עוד הריון אבל אתן כן. יש לנו משהו משותף שאף אחד לא מבין.

שירהד1

Member
מנהל
שיואו! ספרקית!!!!-

אני כל כך מאחלת לכם מכל הלב שההריון יתפתח באופן תקין ותזכו לחבוק עוד ילד/ה.
מחזיקה לכם אצבעות חזק חזק.

שירה.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

איזה כיף לקרוא !!!

מזל טוב והמון המון בהצלחה.
מאחלת שזו תהיה הפעם הממוזלת !
בהחלט נשמעת התחלה לחלוטין מבשרת טובות... סוג של סיפור לספר לילד/ה האלו ביום מן הימים, הלוואי...

למעלה