מה שעושים לא מתביישים,

avidadon

New member
יונה לראשות הממשלה!!../images/Emo26.gif

עם הסגנון הכתיבה שלך... יכולת לכתוב את התנ"ך!!

מטאור38

New member
אהבתי ,אתה גדול!

אני רואה שהמגירות שלך מלאות שירים >לטאור אין מה להוסיף הפעם<

חרדית

New member
ודבק באימו?

וואלה? ככה זה החילוינים אפילו עם האמ אמא שלהם הם מתעסקים:))))

adam222

New member
זהו השלב האורלי של פרויד

אם אני לא טועה... מדובר על השלב בו הנער\נערה מאוהבים בהורה מן המין השני... >אדם חושב שפרויד היה חרמן מופגז הורמונים + חולה מין< >זה אף הוכח!<

אתה טועה בגדול ../images/Emo22.gif

השלב האורלי הוא בתקופת הינקות, כשילד מקבל סיפוק ע"י שימוש בפיו. מה שאתה מתכוון זה תסביך אדיפוס, בו הילד רוצה להרוג את ההורה בן מינו (להלן המתחרה) ולזכות בבלעדיות בהורה מהמין השני. >ספל חמאה במבזק פרוידיאני<

adam222

New member
תודה, הארת את עיני כולנו!

תודה לך על התיקון מאיר העינים!

תבוא כל יום ../images/Emo98.gif

אני הרי לא רוצה שתסתובב מבלי לדעת מהו ההבדל העקרוני בין השלבים (ועוד לא דיברנו על השלב האנלי). בדיוק בשביל זה אני כאן! >ספל חמאה הכינה עוגת גבינה פיגוזית!<

חרדית,

איבדת קצת גבולות. כלידידה טובה אני ממליץ לך לבקש מאלי למחוק את הודעתך, ומכאן להבא להכחיש כל קשר, לפני שסיפרתי לכל הפורום איך התעסקתי עם האימאימא של את-יודעת-מי... יוינע

חרדית

New member
של מי יוינה?

וחוץ מזה שאלי מוחק הודעות שפוגעות באחד המשתתפים אישית ואתה בטוח שלא נפגע מה בסך הכל עשית? התעסקת עם האמ אמא שך?חרדית. נ.ב: סחטיין על הקרחת!

לא נראה לי שאי פעם...

אלבש מכנסים בפורום המשפחה. לפחות לא בשלב זה. בינתיים אני מחופשת עם כל החבר´ה הדתיים שלי. מה, אלך לבנ"ע עם מכנסיים? אתחיל ללכת לארועים משפחתיים עם גופיות? באם וכאשר (והוא נראה לי מאד רחוק)אמצא מישו(חילוני מן הסתם), אצטרך להוציא בפני כולם את האמת לאור, אבל בינתיים... אני נהנית משני העולמות... מוצא חן בעיני החיים של אתאיסט: היה דתי בביתך וחילוני בצאתך...
מיכלי

so?

סתם, אני לא מתכוונת לחיות כך את חיי לנצח... שיו, יש פה כמה סימנים שאף פעם לא נגעתי בהם... בואו ננסה...

adam222

New member
למה את זורקת עליי...??

את כל הדברים שלא נגעת בהם... את מנסה לרמוז משהו
>אדם מתחיל לחשוש לחיו בעקבות אינתיפאדת חפצים לא מזוהים<

למעלה