מה ששנוא עלייך, אל תעשה?
נכון שכולנו היינו ילחדים/מתבגרים/אנשים/נשים? אני כל הזמן חושבת על דברים שעשיתי, בתור ילדה, בתור מתבגרת, בתור אשה, דברים שעשו להורים שלי רע, אני אפילו לא רוצה לחשוב כמה רע
הפחידו אותם, הלחיצו אותם, הדאיגו אותם, דבריםש אני מעדיפה שתמר תימנע מהם.. (מרד נעורים נא לעשות במקום אחר, תודה..) אני רק אתן דוגמא-והיו עוד
), כשהייתי בת 8 ברחתי מהבית, למה? (כנראה בגלל שהמצב בבית היה בלתי נסבל, ההורים וכדומה, בכל מקרה, ה*למה* פחות זכור אצלי מה*איך* ) הייתי עם חבר לכיתה, לקחנו את החגור של אבא שלי (איש קבע לשעבר) וברחנו לואדי, הלכנו בדיוק עד קצה הואדי וחזרנו מייד (הלוך ושוב, כמה שעות, נעדרנו מ-7 בערב עד קרוב לחצות), ממררים כל הדרך חזרה בבכי (את החגור זרקנו ואחר כך ההורים שלי נסעו להביא אותו) נכנסתי הביתה בוכה, וראיתי את אמא שלי יושבת נפוחת עיניים מבכי על הספה, ולרגליה קופסא פתוחה עם נעלי ספורט חדשות שהביאה לי, לבנות בוהקות עם פסים צהובים, עד היום התמונה הזו גורמת לי לבכות, המכה הזו שאני חוטפת כל פעם שאני חושבת על זה, תערובת של רגשות אשמה איומים ושל עצב, ושל כעס ושל תסכול, אני לא רוצה לחשוב מה *היא* הרגישה (שאלתי אותה, בדיעבד היא לא ממש זוכרת את זה- יופי אמא, תקלקלי לי את הטראומה
) אז מה זה "האירוע המכריע" הזה אצלכם? כילדים שגרם לכם לחשוב על ההורות שלכם?
נכון שכולנו היינו ילחדים/מתבגרים/אנשים/נשים? אני כל הזמן חושבת על דברים שעשיתי, בתור ילדה, בתור מתבגרת, בתור אשה, דברים שעשו להורים שלי רע, אני אפילו לא רוצה לחשוב כמה רע