אוי, איזו ילדה שאני הייתי... ../images/Emo5.gif
יש לי סיפור דומה לשלך: כשהייתי ילדה, לא זוכרת בדיוק איזה גיל אבל משהו כמו 8 או 9, החלטתי ללכת לחברה שלי בערב כשכבר היה מאוחר וזמן להתארגן לאכול ולישון. אמא שלי כמובן אמרה שבשום אופן... אני הלכתי בכ"ז, ולא אמרתי לאפ'חד. כשאמא של החברה כבר גירשה אותי משם בכוח (גם הם היו צריכים לישון
) חזרתי הביתה. אמא שלי עמדה מחוץ לבית ומיד תפסה אותי והכניסה אותי הביתה. אני לא זוכרת בכי - זוכרת שכעסה עליי מאוד, ואיימה שכדאי לי מאוד להכנס הביתה כי השוטר שמחפש אותי בחוץ תיכף יבוא. שקשקתי מפחד.... ונכנסתי ישר למיטה. כנערה הייתי איומה ונוראית, הסתובבתי ברחובות כל היום יחפה, הברזתי מביה"ס, עישנתי, שתיתי... כמעט עפתי מהתיכון בכיתה י' כי כל התעודה שלי היתה מלאה שליליים... קיללתי מורות... הסתובבתי עם בחורים... הייתי ממש זוועה. אני חוששת שההורים שלי כמעט הרימו ידיים. סיימתי תיכון עם ממוצע קקה, אבל סיימתי. הצבא יישר אותי קצת, ולאחריו פגשתי חבר ועברנו לגור בת"א ביחד (העיר הגדולה קרצה לנו
). שנה גרנו ביחד. ההורים שלי שקשקו שלא אסתדר, שאבוא להתחנן לכסף, אבל הוכחתי את עצמי
עבדתי, הסתדרתי, היה בסדר. שנה לאחר מכן נסעתי לניו יורק והתחלתי ללמוד, לעבוד, לחיות... עצמאית לגמרי. אני חושבת שזה היה המפנה בחיים שלי - היציאה לעצמאות מוחלטת, לא להיות תלויה בהורים שלי, ובעיקר להוכיח לאבא שלי שאני יכולה. שאני לא חוזרת להתחנן לכסף או לגור אצלם, שאני לא פותחת אוברדראפטים בבנק... אני חושבת שמאז שיצאתי מהבית שלהם, אבא שלי פיתח כלפיי הערכה שלא היתה בו קודם. הוא לא האמין בי, ואני הוכחתי לו שהוא טעה. סיימתי תואר ראשון בהצטיינות יתרה. עוד מפנה ושינוי עצום מהתלמידה הנוראית שהייתי בתיכון. לא רוצה לחשוב מה יהיה לי עם הבנות שלי בגיל ההתבגרות... אני כבר רואה אצל יובל ניצנים לאופי שכל כך דומה לאופי שלי... מפחדת מזה נורא ומקווה שאוכל להתמודד עם זה טוב יותר מאשר הוריי התמודדו איתי.