כוכבית מצויה
Well-known member
לא בטוח, בשנים האחרונות היו כבר כמה מקרים שהעיריות פירקו סוכות כאלה.חכי להם ויחלוף החג
לא בטוח, בשנים האחרונות היו כבר כמה מקרים שהעיריות פירקו סוכות כאלה.חכי להם ויחלוף החג
בעיקר סוכות מגניבת קרשים.לא בטוח, בשנים האחרונות היו כבר כמה מקרים שהעיריות פירקו סוכות כאלה.
אתה יכול להראות איזושהי אסמכתא לטענה הזו?בעיקר סוכות מגניבת קרשים.
את יכולה להראות איזושהי אסמכתא לטענה שלך?אתה יכול להראות איזושהי אסמכתא לטענה הזו?
בבקשה:את יכולה להראות איזושהי אסמכתא לטענה שלך?
לא טענתי שלא קורה, רק טענתי שקשה למצוא אסמכתא.
הקישור שלך לא תקין.
בבקשה:עכשיו אני מחכה לאסמכתא לטענתך
לא טענתי שלא קורה, רק טענתי שקשה למצוא אסמכתא.
הקישור שלך לא תקין.
בבקשה:
![]()
תעלומת הסוכה הגנובה
המבוגרים בנו, הילדים קישטו - והכל היה מוכן לחגיגה • אבל אתמול, כאשר תושבי קריית חיים הגיעו לסוכה השכונתית שנבנתה למענם, חשכו עיניהם: הסוכה נגנבהwww.yediot.co.il
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
הקישור שהשתבשלא טענתי שלא קורה, רק טענתי שקשה למצוא אסמכתא.
הקישור שלך לא תקין.
בבקשה:
![]()
תעלומת הסוכה הגנובה
המבוגרים בנו, הילדים קישטו - והכל היה מוכן לחגיגה • אבל אתמול, כאשר תושבי קריית חיים הגיעו לסוכה השכונתית שנבנתה למענם, חשכו עיניהם: הסוכה נגנבהwww.yediot.co.il
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
בעזרת השם
א. אישור מתמשך זו שטות כי המהנדס לא בא ובודק איך הוצבו הפיגומים ומה מצבם (קורוזיה). מעבר לזה אין לאיש יכולת לנבא כמה אנשים יהיו בסוכה וזה מעבר לכיעו שיהווה דוגמא לשאר התושבים דבר שהרשות אינה רוצה. לכן היא רואה בכך עבירת בנייה וסוף לסיפור.הקישור שהשתבש
תקרא שוב, הוא בודק את הסוכה כל שנה אחרי שהיא מוצבת.א. אישור מתמשך זו שטות כי המהנדס לא בא ובודק איך הוצבו הפיגומים ומה מצבם (קורוזיה). מעבר לזה אין לאיש יכולת לנבא כמה אנשים יהיו בסוכה וזה מעבר לכיעו שיהווה דוגמא לשאר התושבים דבר שהרשות אינה רוצה. לכן היא רואה בכך עבירת בנייה וסוף לסיפור.
זו לא המשמעות של אישור מתמשך.תקרא שוב, הוא בודק את הסוכה כל שנה אחרי שהיא מוצבת.
אבל זה מה שקורה בפועל. יש בתחתית הכתבה אישור מהנדס מ 3/10/22.זו לא המשמעות של אישור מתמשך.
כמו הקמת מדורות.בעיקר סוכות מגניבת קרשים.
ראית פעם סוכה (פרטית) חוקית בישראל?סוכה לא חוקית
גם בקושי רואים נהג שנוהג באופן חוקי, וזאת במשך כל השנה,ראית פעם סוכה (פרטית) חוקית בישראל?
בעזרת השם
לא הייתי נכנסת אליה.
אבל הרינגטון קבע שאין סוכה חוקית, והיא נשענת על תומכים ממתכת ובעזרת השם היא בסדר.לא הייתי נכנסת אליה.
נשארו עוד 3 ימים נווכח אם הרינגטון והדתיים סמכו לחינם על רוח הקודש.אבל הרינגטון קבע שאין סוכה חוקית, והיא נשענת על תומכים ממתכת ובעזרת השם היא בסדר.
אני גם לא הייתי מתקרב אליה.
הדתיים סומכים על רוח הקודש אך אם קורה אסון, חלילה, רוח הקודש לעולם אינה אשמה!!!
רשימת האשמים ארוכה וגדולה!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.