מה תגידו על זה?⬇️

Harrington

Well-known member
מנהל
בן אדם חולה, מבקש תור לרופא, התור במקרה הטוב רק בעוד 3 חודשים.😡
אם מדובר במקרה דחוף, אי-אפשר לפנות למנהל ולדרוש תור מוקדם יותר? כך בכל אופן זה עובד אצלי בקופה"ח. אבל כמובן שזה משתנה ממקרה למקרה ולא תמיד אפשרי.

lemner40

Well-known member
1. כל אדם הגיוני ונורמלי בישראל
יש לו כרטיס מושלם / זהב וכו
שבו הוא יכול לפנות באופן פרטי לאיזה רופא שירצה מתוך רשימה ארוכה של מומחים
מתישהוא ירצה, ויתקבל תוך ימים ספורים.
2. יש כל מני דרכים לקבל תור מיידי תוך כמה ימים גם דרך המערכת הרגילה
אני לא אספר כאן כי רבים אחרים יעשו את זה
ואז זה יתבטל
אבל אני פעם בשבועיים-שלושה מזמין להורים שלי תור לרופא דרך המערכת הממוחשבת
ותמיד מצליח לקבל תור מאד קרוב.
וגם אם לא, אז אקבע להם תור באופן פרטי דרך המושלם, זה עולה כלום.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ואז זה יתבטל
נכון. גם שם אין תורים, והתור הקרוב בדצמבר בתשלום של 1.600 ש"ח, והחזר של 85%, לדעתי זה טירוף.

Harrington

Well-known member
מנהל
נכון. גם שם אין תורים, והתור הקרוב בדצמבר בתשלום של 1.600 ש"ח, והחזר של 85%, לדעתי זה טירוף.
תרימי טלפון להנהלת המחוז (תתחילי ממנהל תורן במוקד הטלפוני), תצעקי ותאיימי בפניה לעו"ד. מה לעשות, מתסכל ככל שזה יהיה, לפעמים זה עובד רק בדרך הזאת.

palmony1951

Well-known member
ואז זה יתבטל
נכון.
חייב מושלם [מתוך ניסיון].
בתיאוריה, אפשר גם מושלם מורחב [יחד עם פלטינום]

palmony1951

Well-known member
מה יתרון הכרטיסים הנ"ל?
מקבלים טיפול פרטי, בתשלום סימלי, ע"י רופאים יותר רציניים, והתור יותר מהיר.
יש גם זכויות אחרות, כדאי לבקש חוברת הסבר, וגם אפשר הסבר טלפוני.
אתן דוגמאות:
1.אני מקבל כל שנה 'גרביים אלסטיות נגד ורידים' שעולות לי 40 ש"ח במקום 1100 ש"ח (זה היה בתחילת השנה).
2.תרופות במחיר יותר זול.
3.רופא פרטי, 3-4 פעמים בשנה בעלות 150 ש"ח
ואלו רק דוגמאות.
המחירים:
בקישור יש גם את כל הפרטים והכיסויים

משתפרת1

Well-known member
אני עדה למקרה של חולה בסרטן אלים וקטלני שבמהלך שבועיים הכפיל את גודלו. הכירורג תבע MRI ו- PET-CT דחופים-בהולים. קופ"ח נתנה תור אחרי 3 חודשים. פניה למוקד, לרופא המשפחה, למנהלת המרפאה לא הועילה. נדרשה התערבות של קרובת משפחה מנהלת יחידת דימות כדי שהתור יוקדם, והממצאים היו כאלה שהאונקולוג אמר שאם היו מגיעים עוד שבוע לא היה במי לטפל. מה עושה מי שאין לו קרובי משפחה כאלה?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני עדה למקרה של חולה בסרטן אלים וקטלני שבמהלך שבועיים הכפיל את גודלו. הכירורג תבע MRI ו- PET-CT דחופים-בהולים. קופ"ח נתנה תור אחרי 3 חודשים. פניה למוקד, לרופא המשפחה, למנהלת המרפאה לא הועילה. נדרשה התערבות של קרובת משפחה מנהלת יחידת דימות כדי שהתור יוקדם, והממצאים היו כאלה שהאונקולוג אמר שאם היו מגיעים עוד שבוע לא היה במי לטפל. מה עושה מי שאין לו קרובי משפחה כאלה?
לא להאמן בשנת 2024, המצב גרוע משנת 1980

אבי בן 1231

Well-known member
עברתי מקרה דומה עם בתי, לא בעניין סרטן חלילה, סרבו לקבלה לבית חולים עניתי שגם אם יביאו משטרה, צבא, חיל או"מ איני זז משם, בסופו של דבר אושפזה ובחצות מצבה החמיר שהזעיקו את מנהל המחלקה שצרח על הצוות כמו מטורף, הרופא לא נתן סיכוי לבתי להגיע לבוקר, אך טיפול אינטנסיבי שלו הציל אותה ממוות בטוח!!
אז הבנתי במידה מסוימת את האלימות נגד הצוותים הרפואיים לפעמים, למרות שאיני מצדיק אותה!

משתפרת1

Well-known member
עברתי מקרה דומה עם בתי, לא בעניין סרטן חלילה, סרבו לקבלה לבית חולים עניתי שגם אם יביאו משטרה, צבא, חיל או"מ איני זז משם, בסופו של דבר אושפזה ובחצות מצבה החמיר שהזעיקו את מנהל המחלקה שצרח על הצוות כמו מטורף, הרופא לא נתן סיכוי לבתי להגיע לבוקר, אך טיפול אינטנסיבי שלו הציל אותה ממוות בטוח!!
אז הבנתי במידה מסוימת את האלימות נגד הצוותים הרפואיים לפעמים, למרות שאיני מצדיק אותה!
באיזה בית חולים זה היה? ברזילי ווולפסון הם שני בתי חולים שאעדיף לא להגיע אליהם בשום אופן.

אבי בן 1231

Well-known member
באיזה בית חולים זה היה? ברזילי ווולפסון הם שני בתי חולים שאעדיף לא להגיע אליהם בשום אופן.
צודקת, שני בתי חולים שעדיף להתרחק מהם.
המקרה שעליו סיפרתי היה לפני שנים רבות בבית חולים הדסה בתל אביב, בית חולים זה כבר לא קיים שנים רבות.

אבי בן 1231

Well-known member
חחחח ...................... נתקלתי במקרה דומה לפני כמה ימים,
ערב פצעתי את עצמי שלא במתכוון כמובן, היות ויש לי חומרי חבישה חבשתי את הפצע ששתת דם.
למחרת בבוקר הרגשתי שהחבישה רוויה בדם, החלפתי בקושי את החבישה שנספגה בדם במהרה,
ירדתי לחניה ועם המכונית נסעתי למרפאה הקרובה, ביקשתי להתקבל אצל האחות היות ואתמול בערב נפצעתי ויש לי פצע שעדיין מדמם ברגל,
המזכירה במזכירות ענתה לי תשובה "מאוד" הגיונית" אתה צריך להזמין תור לאחות", אחרי ההלם מתשובתה "ההגיונית" עניתי בציניות שאני מצטער שלא הזמנתי תור לפני שנפצעתי, אספר בקצרה שהמזכירה השיבה שהיא יכולה לתת לי תור לעוד ארבעה ימים, שוב תשובה "הגיונית", לחכות עם פצע מדמם ארבעה ימים להוד מעלתה האחות.
מאון לאון ממש צעקתי שלא נשמע כזה דבר, הזמינו לי משטרה שאני אלים, כאשר הגיעו השוטרים הושטתי את הידיים לאזיקים והשוטרת אמרה שהאחות מסרבת להגיש תלונה.
בסופו של דבר הרופאה שלי הצטרפה להמולה והתנדבה לחבוש לי את הפצע שעדיין דימם.
הגשתי תלונה למשרד הבריאות וניראה מה תהיה תגובתם, אינני תולה תקוות שתהיה תגובה רצינית!!
על זה כבר כתבתי פה לא מזמן שהרפואה הציבורית בישראל היא בין הגרועות בעולם וחטפתי קיטונות של ביקורת פה!!

אבי בן 1231

Well-known member
אימצתי לעצמי שיטה שעובדת מעולה!
לרופאה שלי אין בעיה בהזמנת תור!
אצלינו באזור הבעיה היא תור לאחיות, כמו שקרה לי לאחרונה, אז כמו שאומרים לכל אקציה יש ריאקציה!
קשה להשיג תור לאחיות אז אני מזמין תור ללא צורך, אם אזדקק כתוצאה מפציעה אז יש לי תור,
אם לא אין לי צורך בתור אזי ביום של התור, ברגע האחרון, אני מבטל את התור!!
ולמחרת קובע שוב תור חדש, ו
בא לציון גואל!!

אבי בן 1231

Well-known member
לא מספיק, התור הקרוב בעזרת כסף באמצע חודש 11.
ומה דעתך על קבלת תור לאחיות לעוד ארבעה ימים כאשר את מגיעה למרפאה עם פצע מדמם??!!
היכן לחכות עם הפצע המדמם??
אני שוב אומר פה, שהשרות הרפואי הציבורי בישראל היא גרועה מאוד!!!
איני מתכוון לרמת הרפואה פה או לרמת הרופאים!!

למעלה