בן אדם חולה, מבקש תור לרופא, התור במקרה הטוב רק בעוד 3 חודשים.
אם מדובר במקרה דחוף, אי-אפשר לפנות למנהל ולדרוש תור מוקדם יותר? כך בכל אופן זה עובד אצלי בקופה"ח. אבל כמובן שזה משתנה ממקרה למקרה ולא תמיד אפשרי.בן אדם חולה, מבקש תור לרופא, התור במקרה הטוב רק בעוד 3 חודשים.
1. כל אדם הגיוני ונורמלי בישראלבן אדם חולה, מבקש תור לרופא, התור במקרה הטוב רק בעוד 3 חודשים.
נכון. גם שם אין תורים, והתור הקרוב בדצמבר בתשלום של 1.600 ש"ח, והחזר של 85%, לדעתי זה טירוף.1. כל אדם הגיוני ונורמלי בישראל
יש לו כרטיס מושלם / זהב וכו
שבו הוא יכול לפנות באופן פרטי לאיזה רופא שירצה מתוך רשימה ארוכה של מומחים
מתישהוא ירצה, ויתקבל תוך ימים ספורים.
2. יש כל מני דרכים לקבל תור מיידי תוך כמה ימים גם דרך המערכת הרגילה
אני לא אספר כאן כי רבים אחרים יעשו את זה
ואז זה יתבטל
אבל אני פעם בשבועיים-שלושה מזמין להורים שלי תור לרופא דרך המערכת הממוחשבת
ותמיד מצליח לקבל תור מאד קרוב.
וגם אם לא, אז אקבע להם תור באופן פרטי דרך המושלם, זה עולה כלום.
תרימי טלפון להנהלת המחוז (תתחילי ממנהל תורן במוקד הטלפוני), תצעקי ותאיימי בפניה לעו"ד. מה לעשות, מתסכל ככל שזה יהיה, לפעמים זה עובד רק בדרך הזאת.נכון. גם שם אין תורים, והתור הקרוב בדצמבר בתשלום של 1.600 ש"ח, והחזר של 85%, לדעתי זה טירוף.
נכון.1. כל אדם הגיוני ונורמלי בישראל
יש לו כרטיס מושלם / זהב וכו
שבו הוא יכול לפנות באופן פרטי לאיזה רופא שירצה מתוך רשימה ארוכה של מומחים
מתישהוא ירצה, ויתקבל תוך ימים ספורים.
2. יש כל מני דרכים לקבל תור מיידי תוך כמה ימים גם דרך המערכת הרגילה
אני לא אספר כאן כי רבים אחרים יעשו את זה
ואז זה יתבטל
אבל אני פעם בשבועיים-שלושה מזמין להורים שלי תור לרופא דרך המערכת הממוחשבת
ותמיד מצליח לקבל תור מאד קרוב.
וגם אם לא, אז אקבע להם תור באופן פרטי דרך המושלם, זה עולה כלום.
מה יתרון הכרטיסים הנ"ל?נכון.
חייב מושלם [מתוך ניסיון].
בתיאוריה, אפשר גם מושלם מורחב [יחד עם פלטינום]
מקבלים טיפול פרטי, בתשלום סימלי, ע"י רופאים יותר רציניים, והתור יותר מהיר.מה יתרון הכרטיסים הנ"ל?
אני עדה למקרה של חולה בסרטן אלים וקטלני שבמהלך שבועיים הכפיל את גודלו. הכירורג תבע MRI ו- PET-CT דחופים-בהולים. קופ"ח נתנה תור אחרי 3 חודשים. פניה למוקד, לרופא המשפחה, למנהלת המרפאה לא הועילה. נדרשה התערבות של קרובת משפחה מנהלת יחידת דימות כדי שהתור יוקדם, והממצאים היו כאלה שהאונקולוג אמר שאם היו מגיעים עוד שבוע לא היה במי לטפל. מה עושה מי שאין לו קרובי משפחה כאלה?בן אדם חולה, מבקש תור לרופא, התור במקרה הטוב רק בעוד 3 חודשים.
לא להאמן בשנת 2024, המצב גרוע משנת 1980אני עדה למקרה של חולה בסרטן אלים וקטלני שבמהלך שבועיים הכפיל את גודלו. הכירורג תבע MRI ו- PET-CT דחופים-בהולים. קופ"ח נתנה תור אחרי 3 חודשים. פניה למוקד, לרופא המשפחה, למנהלת המרפאה לא הועילה. נדרשה התערבות של קרובת משפחה מנהלת יחידת דימות כדי שהתור יוקדם, והממצאים היו כאלה שהאונקולוג אמר שאם היו מגיעים עוד שבוע לא היה במי לטפל. מה עושה מי שאין לו קרובי משפחה כאלה?
ב2068 יהיה הרבה יותר גרוע מב2024, אבל אז כנראה כבר לא נהיה.לא להאמן בשנת 2024, המצב גרוע משנת 1980
עברתי מקרה דומה עם בתי, לא בעניין סרטן חלילה, סרבו לקבלה לבית חולים עניתי שגם אם יביאו משטרה, צבא, חיל או"מ איני זז משם, בסופו של דבר אושפזה ובחצות מצבה החמיר שהזעיקו את מנהל המחלקה שצרח על הצוות כמו מטורף, הרופא לא נתן סיכוי לבתי להגיע לבוקר, אך טיפול אינטנסיבי שלו הציל אותה ממוות בטוח!!אני עדה למקרה של חולה בסרטן אלים וקטלני שבמהלך שבועיים הכפיל את גודלו. הכירורג תבע MRI ו- PET-CT דחופים-בהולים. קופ"ח נתנה תור אחרי 3 חודשים. פניה למוקד, לרופא המשפחה, למנהלת המרפאה לא הועילה. נדרשה התערבות של קרובת משפחה מנהלת יחידת דימות כדי שהתור יוקדם, והממצאים היו כאלה שהאונקולוג אמר שאם היו מגיעים עוד שבוע לא היה במי לטפל. מה עושה מי שאין לו קרובי משפחה כאלה?
באיזה בית חולים זה היה? ברזילי ווולפסון הם שני בתי חולים שאעדיף לא להגיע אליהם בשום אופן.עברתי מקרה דומה עם בתי, לא בעניין סרטן חלילה, סרבו לקבלה לבית חולים עניתי שגם אם יביאו משטרה, צבא, חיל או"מ איני זז משם, בסופו של דבר אושפזה ובחצות מצבה החמיר שהזעיקו את מנהל המחלקה שצרח על הצוות כמו מטורף, הרופא לא נתן סיכוי לבתי להגיע לבוקר, אך טיפול אינטנסיבי שלו הציל אותה ממוות בטוח!!
אז הבנתי במידה מסוימת את האלימות נגד הצוותים הרפואיים לפעמים, למרות שאיני מצדיק אותה!
צודקת, שני בתי חולים שעדיף להתרחק מהם.באיזה בית חולים זה היה? ברזילי ווולפסון הם שני בתי חולים שאעדיף לא להגיע אליהם בשום אופן.
חחחח ...................... נתקלתי במקרה דומה לפני כמה ימים,בן אדם חולה, מבקש תור לרופא, התור במקרה הטוב רק בעוד 3 חודשים.
זה עוד נקרא מקרה טוב יש תורים הרבה יותר רחוקיםבן אדם חולה, מבקש תור לרופא, התור במקרה הטוב רק בעוד 3 חודשים.
אימצתי לעצמי שיטה שעובדת מעולה!בן אדם חולה, מבקש תור לרופא, התור במקרה הטוב רק בעוד 3 חודשים.
לא מספיק, התור הקרוב בעזרת כסף באמצע חודש 11.כסף פותח כל דלת... ובמהיריות גבוהות...
ומה דעתך על קבלת תור לאחיות לעוד ארבעה ימים כאשר את מגיעה למרפאה עם פצע מדמם??!!לא מספיק, התור הקרוב בעזרת כסף באמצע חודש 11.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.