מה תגידו על זה?⬇️

Harrington

Well-known member
מנהל
ומה דעתך על קבלת תור לאחיות לעוד ארבעה ימים כאשר את מגיעה למרפאה עם פצע מדמם??!!
ברי לכו"ע שמדובר בס"ה בטעות, באי-הבנת הסוגיה על-ידי מי שענתה לך. אמנם קופות החולים אינן הכתובת הרשמית לטיפולים אקוטיים, אך הם בוודאי יודעים לטפל בכך ויש בין השאר למטרה זו חדרי טיפולים מסודרים עם אחות מקצועית וכו'. ברור שאם זו שפנית אליה הייתה מבינה שמדובר בדימום אקטיבי משמעותי, שהייתה מוצאת את הדרך להכניס אותך לאחות באותו רגע.

אגב מבחינה טיפולית, אחות תדע לחבוש פצע כזה טוב יותר מרופאה בדרך כלל :).

בקיצור, ברור שהמקרה מתסכל וברור שהוא לא היה צריך לקרות. אבל באותה מידה ברור שלא ניתן ללמוד ממנו על כלל מערכת הרפואה בישראל או על איכויותיה.

אבי בן 1231

Well-known member
ברי לכו"ע שמדובר בס"ה בטעות, באי-הבנת הסוגיה על-ידי מי שענתה לך. אמנם קופות החולים אינן הכתובת הרשמית לטיפולים אקוטיים, אך הם בוודאי יודעים לטפל בכך ויש בין השאר למטרה זו חדרי טיפולים מסודרים עם אחות מקצועית וכו'. ברור שאם זו שפנית אליה הייתה מבינה שמדובר בדימום אקטיבי משמעותי, שהייתה מוצאת את הדרך להכניס אותך לאחות באותו רגע.

אגב מבחינה טיפולית, אחות תדע לחבוש פצע כזה טוב יותר מרופאה בדרך כלל :).

בקיצור, ברור שהמקרה מתסכל וברור שהוא לא היה צריך לקרות. אבל באותה מידה ברור שלא ניתן ללמוד ממנו על כלל מערכת הרפואה בישראל או על איכויותיה.
במקרה הספציפי שסיפרתי לא היתה אי הבנה המזכירה הרפואית אמרה לי שחייבים להזמיו תור לאחות, היא אפילו לא התיחסה לכך שעניתי בציניות ששכחתי להזמין תור לפני שנפצעתי.
אז המזכירה הציעה לי לי תור לעוד ארבעה ימים.
טוב זה הסתיים שהזמינו משטרה, השוטרת שהגיעה היתה המומה שהוזמנה משטרה ולא רצו להגיש תלונה.
הגשתי תלונה למשרד הבריאות ואין לי ציפיות גדולות שאקבל מענה הגיוני.
ד.א. כאשר ניסיתי לבקש תור לאחיות קיבלתי הצעה לעוד 10 ימים!
עכשיו תחשוב על כך שאתה נפצע, חלילה, לא ברמה של דחיפות למיון, ואתה מנסה להזמין תור בשתי מרפאות לא רחוקות ומקבל תור לעוד 10 ימים!
זו הרפואה הציבורית בישראל, זו לא שאלה של עומס, זו תוצאה של חיסכון של העסק הפרטי שנקרא קופת חולים שחוסך במרפאות ובצוותים.
לדוגמה, המרפאה הקרובה לביתי נמצאת באזור גדול מאוד וגודלה קטן יותר מדירה ממוצעת של 3 חדרים.
בספרד מרפאה ממוקמת בבנין גדול של לפחות 3 קומות ובו נמצאים רופאים רבים בכל המקצועות.

משתפרת1

Well-known member
במקרה הספציפי שסיפרתי לא היתה אי הבנה המזכירה הרפואית אמרה לי שחייבים להזמיו תור לאחות, היא אפילו לא התיחסה לכך שעניתי בציניות ששכחתי להזמין תור לפני שנפצעתי.
אז המזכירה הציעה לי לי תור לעוד ארבעה ימים.
טוב זה הסתיים שהזמינו משטרה, השוטרת שהגיעה היתה המומה שהוזמנה משטרה ולא רצו להגיש תלונה.
הגשתי תלונה למשרד הבריאות ואין לי ציפיות גדולות שאקבל מענה הגיוני.
ד.א. כאשר ניסיתי לבקש תור לאחיות קיבלתי הצעה לעוד 10 ימים!
עכשיו תחשוב על כך שאתה נפצע, חלילה, לא ברמה של דחיפות למיון, ואתה מנסה להזמין תור בשתי מרפאות לא רחוקות ומקבל תור לעוד 10 ימים!
זו הרפואה הציבורית בישראל, זו לא שאלה של עומס, זו תוצאה של חיסכון של העסק הפרטי שנקרא קופת חולים שחוסך במרפאות ובצוותים.
לדוגמה, המרפאה הקרובה לביתי נמצאת באזור גדול מאוד וגודלה קטן יותר מדירה ממוצעת של 3 חדרים.
בספרד מרפאה ממוקמת בבנין גדול של לפחות 3 קומות ובו נמצאים רופאים רבים בכל המקצועות.
הבעיה היא עם המזכירה הרפואית שלא מבינה מה התפקיד שלה. אני מקווה שהתלונה במשרד הבריאות תעזור ושאותה מזכירה תזומן לאיזו השתלמות שתארגן לה במוח את סדרי העדיפויות. כפי שתיארת, האחיות סירבו להגיש תלונה נגדך, הן מבינות שהיית צריך לקבל את טיפולן באופן מיידי. הרופאה עשתה מעל ומעבר. לדעתי עותק של התלונה שהגשת למשרד הבריאות חייב להגיע גם למנהל/ת המרפאה, שיש לה/ו סמכות להורות למזכירה הרפואית כיצד להתנהל.

אבי בן 1231

Well-known member
הבעיה היא עם המזכירה הרפואית שלא מבינה מה התפקיד שלה. אני מקווה שהתלונה במשרד הבריאות תעזור ושאותה מזכירה תזומן לאיזו השתלמות שתארגן לה במוח את סדרי העדיפויות. כפי שתיארת, האחיות סירבו להגיש תלונה נגדך, הן מבינות שהיית צריך לקבל את טיפולן באופן מיידי. הרופאה עשתה מעל ומעבר. לדעתי עותק של התלונה שהגשת למשרד הבריאות חייב להגיע גם למנהל/ת המרפאה, שיש לה/ו סמכות להורות למזכירה הרפואית כיצד להתנהל.
זו בעצם האחות שסרבה לטפל!!

Harrington

Well-known member
מנהל
זו בעצם האחות שסרבה לטפל!!
אז זו היא שלא הבינה את מצבך לאשורו. עדיין, מקרה נקודתי מבודד שאין (אפשרות) ללמוד ממנו משהו גורף על שירותי הרפואה בישראל. בוודאי לא על שירותי רפואת החירום שקופה"ח כלל אינן חלק ממנו.

אבי בן 1231

Well-known member
אז זו היא שלא הבינה את מצבך לאשורו. עדיין, מקרה נקודתי מבודד שאין (אפשרות) ללמוד ממנו משהו גורף על שירותי הרפואה בישראל. בוודאי לא על שירותי רפואת החירום שקופה"ח כלל אינן חלק ממנו.
לא יכול להיות שלא הבינה את מצבי לאשורו, הפצע מדמם, מה יש פה להבין, בכל מקרה אני לא מתכוון לשתוק.
הארוע הזה הפך למהומה בסניף שנמשכה קרוב לשעתיים כולל הזמנת משטרה שבסופו של דבר לא ההשוטרים לא הבינו מדוע הוזמנו.
ובקשר לשרות הרפואי הציבורי בישראל, לישראל יש הרבה מאוד מה ללמוד משירות הבריאות הציבורי באיחוד האירופאי.

שמלת תחרה1

Well-known member
במרפאה שלנו לוקחים תור למזכירות ולאחות בזמי ההגעה למרפאה, לא קובעים תור ראש.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ומה דעתך על קבלת תור לאחיות לעוד ארבעה ימים כאשר את מגיעה למרפאה עם פצע מדמם??!!
היכן לחכות עם הפצע המדמם??
אני שוב אומר פה, שהשרות הרפואי הציבורי בישראל היא גרועה מאוד!!!
איני מתכוון לרמת הרפואה פה או לרמת הרופאים!!
איום, אעזוב את הקופה.

נסיך.333

Well-known member
כל זה מכוון שתעשו ביטוח פרטי, גם מושלם ופלטינה זה אותו חרא..
אם יש תור דרך הביטוח, ויש תור לפרסונל, ויש תוק לפרוטקציה אז יש תור..
הקופות במכוון נותנות תור מאוחר שנפעיל את הביטוח שישלם על הבדיקות..
מאפיה בחסות החוק, ובחקיקה של רמון

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מרגישה כמוך, רמון הרס את מערכת הבריאות.

palmony1951

Well-known member
יותר טוב מכלום.
מי שיש לו כסף לביטוח פרטי שישלם

למעלה