מה תכננתם ללילה האחרון של 2011 ?

הפתעה100

New member
מה תכננתם ללילה האחרון של 2011 ?

ושאלתי לא באה כדי לשמוע פרטים פיקנטיים
אלא לדעת שאם אתם יוצאים לבלות או נשארים בבית.

Sודית

New member
האמת היא שעד כה לא בטוחה אם כן או לא

היתה תקופה שהיינו חוגגים בטירוף את הסילבסטר. ארוחות, ריקודם והשתוללות עד השעות הקטנות....עייפתי מזה. אולי תהיה ארוחה חגיגית במסגרת קטנה יותר, זה לא בטוח. עוד לא החלטתי אם בא לי או לא.....

האמת אין תיכנונים רק

מחשבות ודאגה ל-
שלי שחזר לבסיס לשם כוננות חג מולד בתקווה שהשבוע יעבור לו ברוגע ובשלווה וכבר מתגעגעת נורא אליו את סופ"ש אבלה לבד בביתי שהתרוקן היום

Sודית

New member
מקסימום נחגוגה פה

עם שמפניה וירטואלית וזיקוקים..... מה שכן אפשר להביא כל הערב שירים שווים.

כשהיתי נערה

סילבסטר היה היום היחיד שההורים הרשו בו לבלות עד הבוקר אז זה היה אחלה תירוץ להיות עם החבר שלי היום לא צריכה תירוצים אז גם לא צריכה את סילבסטר. אופס...גם חבר מי יודע מה עם כוחות לבלות אתו עד הבוקר לא היה בפעם האחרונה שבדקתי אז עדרבא ועדרבא עדיף חנוכה

סילבסטר אינו חג יהודי

סילבסטר הוא חג גוייי מה היהודים מוצאים בחג נוצרי זר ומוזר זה לא הבינותי כבר שנים טוב כי אולי אני טמבל אבל לא נראה לי שהיהודים צריכים לאמץ חג נוצרי קתולי כזה ואני כותב דעתי בלבד אין אף אדם בעולם מחוייב לקבל דעתי וכי נראה אבל למישהו שהנוצרים יחגגו חג שלנו נניח ספירת העומר? תמיהה אופפת אותי

סיבה למסיבה...

אנשים רוצים לחגוג את תחילת השנה האזרחית. שיחגגו. מה איכפת לי. לא חוגגת ולא איכפת לי. אבל... סוף סוף חג בלי שגעונות. לא צריך להכשיר את הבית. לא צריך לשרוף חמץ. לא צריך להכין דבר. לא מאכלים כאלו, לא אחרים. לא להתענות. לא לצום. לא ולא ולא.. ולא, הנוצרים או המוסלמים לא יחגגו את חגינו ולבטח לא את מה שקשור בספירת העומר. אז מה? שיחגגו....

EK55

New member
יוסי.מה יפה בחג יהודי? להתפלל בחג בבית הכנסת?

יש מספיק מנהגים והליכות הקשורים בחגי ישראל

שאפילו כופרת כמוני נהנית לחוות ולחגוג... אבל אני איני דוגמא, כי אני חושבת שצריך ... "always look on the bright side of life" (ואפילו שכבר הבאתי את זה לכאן, אביא זאת שוב. שתהנה..)

TJ

New member
כל החגים שלנו הולכים כך.

הגויים רצו להרוג אותנו, אנו ניצחנו, יאללה לאכול.

למעלה