מה תכננתם ללילה האחרון של 2011 ?

יוליקה

Member
מנהל
הסיבלסטר ניקרא כך רק באירופה

ואולי רק במזרח אירופה... בכל מקום אחר בעולם הוא ניקרא ערב השנה החדשה ואין אצלם שום איזכור לקדוש נוצרי אנטישמי.... אצלנו בבית זו כבר מסורת לצפות בחגיגות ממדינות העולם בטלויזיה - יש גם תכניות בידור טובות שירה ובימות במרכזי הערים הגדולות... ב-7 בבוקר למחרת יש את השידור מהטיים סקוואר בניו יורק.

יוסי, אף ישראלי לא חוגג את הסילבסטר

יש מסיבה? מתחשק? הולכים. לא מתחשק? גם הולכים... למה? כי כולם הולכים אז אני לא? :) סתם. רוב האנשים שהולכים למסיבת ראש השנה האזרחית הולכים באמת לחגוג את החלפת השנה, זה הכל. עוד סיבה למסיבה. שנים חשבתי שאסור ללכת למסיבות האלה כי "זה לא החג שלי, זה חג נוצרי וכו'", אבל אם מסתכלים על זה נכון, זה בסך הכל שינוי בחיי היום יום של כולנו ופשוט עוד סיבה למסיבה. זה הכל. אינני רואה יותר בהליכה למסיבת שנה אזרחית חדשה סוג של השתתפות באירוע נוצרי או דתי. כמו שיש לי יום הולדת כל שנה, גם לשנה יש. זה הכל.

Sודית

New member
אנחנו כבר נחגוג לנו כאן, ביחד.....

כמעט בטוח שגם אני נשארת בבית.....ממש לא בא לי על כלום. אתמול חברה הזמינה אותי אליה לארוחה חגיגית עם עוד איזה 10 חברה, את רובם אני לא מכירה, היא כל הזמן רוצה לשדך לי מישו
עדיין לא הבינה עם מי יש לה עסק.....חחחחחח, בקיצור לא בא לי..... אז אולי נשתולל כאן ביחד ונחגוג וירטואלית.....

למעלה