מה תעשו שונה במערכת יחסים הבאה ?

spooni

New member
מה תעשו שונה במערכת יחסים הבאה ?

האם אנחנו למודות ניסיון מהטעויות שלנו ? חשבנו על הטעויות שלנו? איך היינו רוצות שמערכת היחסים הבאה שלנו תיראה? או ש....אנחנו לא מעיזות לחשוב עליה בכלל ?

Betterfly

New member
בהחלט, חושבת עליה מדי פעם

לא אסבול אי וודאויות, התחמקויות, קפיצות יויו- טוב טוב, לא טוב- ביי. חייב למשוך אותי ברמה גבוהה, חייב לעניין אותי בטירוף (מקווה שאמצא אחד כזה...), חייב ללכת איתי ועם הראש שלי עד הסוף וזה אומר ראש פתוח, מקצוע מעניין או לפחות תחומי עניין חזקים והעיקר- יש את החיבור הזה שאי אפשר להסביר שמבדיל בין מישהו שיש לו את כל הנתונים האלו למישהו שאפשר להתאהב בו ולהתחבר אליו.

spooni

New member
כל מה שציינת אם אני לא טועה...

מדברים עליו ..מה את תעשי אחרת ? מה היו הטעויות שלך כלפי בני הזוג שלך שלא תחזרי עליהם?

Betterfly

New member
אני אתן לו יותר מרחב

למרות שתמיד הייתי מישהי שנותנת מרחב, פשוט לא ללחוץ יותר מדי. האמת, אני חושבת שאם יהיה לי בן זוג שירצה לשתף אותי אני לא אצטרך ללחוץ בכלל. לא אבגוד (מרימה את ידי לשבועה, המנון ארה"ב וכו'). לא אשמור דברים בבטן. לא אתן שאתייחסו אליי רע. לא אתפתה לפגוע בחזרה כשיפגעו בי אלא נגיע להידברות. נראה לי שכיסיתי הכל... כמובן שמהניסיון שהצטבר אני כבר אדע על מי ללכת ועל מי לא מלכתחילה.

*רק אני*

New member
מחשבות והבטחות לחוד

ומעשים לחוד. אף פעם לא חשבתי שאני אצא עם מישהו שיש לו ילד וגם כשהכרתי את הבחור ששבר לי את הלב, התלבטתי בהתחלה אם יש טעם בכלל אבל הוא היה כל כך מקסים שהחלטתי לתת לזה סיכוי. לא משנה שזה נגמר רע.... גם אני לא מתכוונת לתת שישחקו בי שוב אם מישהו לא יודע אם הוא רוצה להישאר ביחד או לא - זה לא!

Miss Choco1

New member
בפעם הבאה

מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה כי כשאני אחליט להכנס למערכת יחסים רצינית אני מאחלת לעצמי שזה יהיה לכל החיים. חשבתי הרבה על הטעויות שלי, היום אני יודעת שאני לא אוותר על הרצונות והשאיפות שלי בשביל לרצות את הבנזוג. עוד דבר שלמדתי הוא שלהיות עצמי זה טוב ויפה אבל לפעמים גברים זקוקים לדברים מסויימים שע"מ לתת להם אותם אני צריכה קצת "לשחק" לעשות מאמץ גם אם אני לא לגמרי חושבת ככה. (זה נראה אולי בסתירה למה שכתבתי קודם אבל לא כך הדבר). לא אתפשר על חוסר הערכה, לא אתן שיקחו אותי כמובנת מאליה ולא אתן שישימו אותי בתחתית סדר העדיפויות.

spooni

New member
אני אחדד את השאלה ...

שאלתן פעם חברים ומכרים ובני זוג לשעבר, מה רע בכן ? מה אתן עשיתן לא טוב פרט ללותר על עצמכן?

spooni

New member
אני שואלת בכל פעם מחדש מה רע בי?

אני שואלת את החברים כי החיים דינמיים וכל פעם אנחנו עושים מעשים שעושים רע לאחרים , ואם לא האחרים אז מי יאמר לי מה רע בי ? אני ? הם המראה שלי. הפעם האחרונה שאלתי לפני שבוע, וקבלתי שתי תשובות שאני עכשיו מודעת לבעיות האלו אצלי ואני התחלטי לשפר.

Miss Choco1

New member
גם דרך

לעומתך, אני שאלתי אנשים בעקיפין (כלומר שמעתי חוות דעתם על המצב) ואני יכולה לומר שהיה לי קשה לקבל מה שהם אומרים, לא הסכמתי עם כל הדברים כי אחרי הכל זה ענין של השקפה. אתן לך דוגמה - אני בנאדם לא קנאי בכלל, בחיים לא אעשה פרצוף או סצנות של קינאה. אבל הרבה אמרו לי שחייבים להראות קצת קינאה לגבר אחרת הוא יחשוב שלא אכפת לי. אני למשל לא כ"כ מסכימה עם זה.

את אותן טעויות בדיוק

רק בהרבה פחות עוצמה ודרמה. עם הרבה אפשרויות לעצור ולתקן בדרך - עד השיגעון הבא.

spooni

New member
רגע ...

את יודעת מה הטעויות שלך כבר ? איפה את לא בסדר ?

E D G Y

New member
אני חושבת על זה הרבה בשנה וחצי

האחרונות (מאז האקס האחרון)... אני חושבת שאשנה הרבה, וכמו שנורית כבר אמרה, את גישת הבסיס בעיקר... אני חושבת שיהיה הרבה יותר כייף להיות בן זוגי בעתיד כי אני פחות תלותית ופחות קורבנית משהייתי בעבר ולכן לא אהיה כ"כ שתלטנית כבעבר.... אינשאללה :) אפרופו בנות (אבל בסוד כמוס) - יש מישהו שאני דלוקה עליו במיוחד... אבל אל תגלו....

E D G Y

New member
אני מאוד מקווה....לא יודעת....

צריך לשאול את פי הנער.... ולאט לאט, שלא יבהל....(כמה זה קשה להאט....) הלוואי....

למעלה