מערכת יחסים שונה
אני היום נמצאת במערכת יחסים שונה לחלוטין ממערכת היחסים הקודמת שלי. אני והאקס היינו מאד מאד צמודים - לפחות 7 או 8 פעמים ביום היינו מתקשרים - אם זה בטלפונים סמסים ומיילים. זה הגיע למצב כזה שהאקס שהיה רואה אותי בבוקר והיה יודע שיראה אותי בערב היה מגיע במיוחד ממקום העבודה שלו כדי לתת לי חיבוק ונשיקה כי הוא מתגעגע. היתה לנו מערכת יחסים של שנה מאד אינטנסיבית והדדית. הוא מילא את כל עולמי למרות שהייתי עסוקה במליון דברים אחרים הידיעה שהוא בחיי נתנה לי כוח ואושר. היינו ישנים ביחד 6 פעמים בשבוע לפחות ומבלים כמעט כל דקה פנויה ביחד. אני מאמינה שאחת הסיבות שנפרדנו הייתה שבדיעבד הייתה לנו מערכת חונקת מדי ואינטנסיבית מדי... ההנוכחי שלי ואני נפגשים פעמיים בשבוע - כשבין לבין אין כמעט טלפונים, אין סופי שבוע ביחד כמעט בכלל, אין מיילים, אין סמסים. המערכת יחסים הזאת היא כאילו האנטיתזה המוחלטת למערכת יחסים הישנה. אם להיות עם האקס עודד אותי העשיר אותי ונתן לי כח לעשות דברים הנוכחי הוא מאד לא מפרגן - לדוגמא היום בבוקר הופיעה תמונה וכתבה עלי באחד מעיתוני סופהשבוע עליהם הוא מנוי - תגובתו - יפה מאד, טוב אז מה בא לך לשתות? האקס שלי היה עושה מכל הופעה שלי בתקשורת חגיגה והילולה - לפני הפעם הראשונה שריאיינו אותי לטלווזיה הוא הלך לקנות לי בגד יפה לצילומים, הרים טלפונים לכל המשפחה והחברים שלו מתגאה בי ומבקש מכולם לצפות, כשחזרתי מהצילומים הוא הזמין אותי לארוחה ואמר לי שהוא אוהב אותי והוא גאה בי כל כך.... במערכת יחסים הנוכחית אני נותנת כל כך הרבה ספייס ואוויר, אני ממש לא ספונטנית כמו שהייתי פעם, אני מאד מחושבת, כל טלפון נמדד, אני מתאפקת מאד לפני שאני יוצרת קשר. לדוגמא אתמול היינו מהצהריים ביחד והיה לנו מדהים - צחקנו מלא, דיברנו, טיילנו והיה לנו ממש נהדר - הוא קנה לי זר פרחים לבנים. הרים אותי והעיף אותי באוויר (ואני לא בחורה קטנטונת) וכשאמרתי לו לדוגמא שלא בא לי לשתות אז הוא אמר - "עוד הרבה שנים כשיהיו לך אבנים בכליות תזכרי כמה אני אוהב אותך באמת וכמה אני מציק לך רק בגלל שאני דואג לך ורוצה שתהיי בריאה" חשוב לי להבהיר שזה לא רע ביננו - אחרת לא הייתה לי בעיה להפרד ממנו, הוא מותק, מקסים ואלוהים הוא כל כך יפה שזה כואב להסתכל עליו...