מה10.3 שידורים ישירים של bellator באגו טוטאל-

fatut7

New member
מה10.3 שידורים ישירים של bellator באגו טוטאל-

בימי שישי בלילה. כל שבוע! הנה הפרומו שהפקנו. תבלו.

elad547

New member
מה עם שידורי ה-UFC?

יש התקדמות במשא ומתן מול ה-UFC?

fatut7

New member
אין UFC השנה. יש בלטור ישיר כל שבוע ויש-

את הליגה האירפית הטובה ביותר-CAGE WARRIOR ואת העונה החדשה של M-1 בקיקבוקס יש את העונה החדשה של ITS SHOWTIME שאחרי שזו ליגה הולנדית שתחליף את הK-1 MAX שפשטו רגל.

danielmo1

New member
...

אני חיכיתי כמו אדיוט עד לפחות יואפסי 143 כמו שאמרו כדי לשמוע אם יהיו תשובות כנראה שחלמתי או משהו אבל לא קראתי תשובות בכל מקרה, שנת 2012 התחילה על הפנים

danielmo1

New member

udi102

New member
נראה לך הגיוני שאגו טוטאל יקנו גם את הUFC ?

ברור שלא ! השנה נצטרך לחפש לינקים . בתכלס אותי מעניינת הזירה הגדולה ,הקרבות הגדולים, הUFC וכל הליגות הקטנות לא מעניינות אותי במיוחד בMMA שלא ניתן באמת לעשות השוואות בין הליגות יש רק ליגה אחת מבחינתי ,זה כמו שנשווא את הNBA לליגת כדורסל בישראל אי אפשר להשוואת בכלל ,אותי מעניינים השמות ולא לראות "נו ניימס" בדרך לצמרת בשביל זה יש סקאוטרים שהם יצפו בהם ,אני לא סקאוטר לצורך העניין.

מרקו בי

New member
מה שיותר עצוב בסיפור

זה שאולי נראה כוכבים שמתחילים לפרוח, נראה פרוספקים כמו אסקרן ולומבארד ואז הם יגעו לufc וזהו. אין תחליף לufc וזה לא משנה מה אגו טוטאל מנסים למכור לנו. פשוט רגע שפל להתפתחות הספורט בארץ. חבל שאף אחד מערוצי הספורט לא מרים כפפה, חבל שערוץ פוקס ספורט בארץ משדר לי קריקט שפוקס בארה"ב משודר ufc. צריך לעשות עצומה ולשלוח לכמה ערוצים, חבל שאת מירב המאמצים לראות ufc אנחנו משקעים במרמור על אגו טוטאל.

yair_bar

New member
מנהל
בהקשר הזה אני מאד מאד מאד מקווה

שהם לא מתכננים לנו מאחורי הקלעים אגו טוטאל לייב שבו בתשלום נוסף נוכל לראות אירועים בלייב או משהו בסגנון וזאת בתוספת של אגו טוטאל. אם זה ייקרה אני מבטיח ללכת ולשכנע לקוח-לקוח להתנתק

SOM CHAI

New member
למי שלא יודע

ITS SHOWTIME זו ליגה ותיקה וחזקה מאוד בקיקבוקס האירופי. מתחרים שם שמות חמים מאוד ולדעתי זו ה ליגה הטובה בעולם אחרי שK1 קרסו. אלון , מי משדר \ מפרשן את השידורים של ITS SHOWTIME ?

iAsaf1

New member
אלון אני באמת מעריך אותך... רק שאגו טוטאל....

לא תפשוט גם את הרגל
פשוט עצוב ההודעה הזו. MMA היום = UFC כל השאר פשוט הרבה אבל הרבה הרבה פחות מעניין.

מה נעשה בלי יו אף סי? "נפלה עטרת ראשנו!"

חחחחחח שלא יהיה יו אף סי באגו טוטאל זה כמו שלמדינת ישראל לא יהיה צה"ל

iAsaf1

New member
אולי אפשר לדבר עם...

גוזלי וחבריו אנשי העסקים שמכירים את הביזנס אולי במקום לארגן לנו IFC2 ינסה להחזיר את השידורים של ה UFC למסך בארץ הקודש!?! מה זהו ככה אין יותר? אני פשוט בשוק שצריך עכשיו לגנוב סטרימים ולחכות כמה שעות אחרי כל אירוע בשביל לראות את הספורט שאני הכי אוהב פשוט באסההההההה לא מצליח לישון.... זה מעצבן שאין שום פתרון באופק.......

למעלה