מה10.3 שידורים ישירים של bellator באגו טוטאל-

הכל נראה סבבה

אבל אני מקווה שאתם שם (במיוחד אתה שבאמת יודע על מה כולנו פה מדברים) מבינים שבלי היו אף סי צפוי לכם גל ניתוקים...אני וכל מי שאני מכיר מדברים על זה כבר תקופה....ובאמת שחיכינו כי זה חשוב לא הייתי שולל אופציה של העלאת מחיר כי רבים יהיו מוכנים לשלם כדי לראות את היו אף סי בלייב ועם פרשנים כמוך וכמו עידו אבל תעביר הלאה שבלי היו אף סי הם מאבדים את הגרעין הכי רציני שלהם! ובלי קשר חושב שהעשייה שלך בתחום היא מבורכת! ומקווה שאנחנו לא מורידים לך את הרוח בתגובות האלו.... סופ"ש נעים לכולם

iAsaf1

New member

AmitNHB

New member
מה10.3 שידורים ישירים של bellator באגו טוטאל-

בימי שישי בלילה. כל שבוע! הנה הפרומו שהפקנו. תבלו. fatut7

no gi

New member
יופי של פרומו, ויופי של בשורות

יש מישהו שיכול להסביר על הטורנירים, ואיך השיטה של בלטור עובדת?

E MMA

New member
פחות או יותר השיטה עובדת כך-

עובדים בעונות (למרות שבתכל'ס לא מדובר במשהו קבוע, עונה מתחילה, מסתיימת וכחודש חודשיים לאחר מכן מתחילה עוד עונה) טורנירים של 8 אנשים, כל עונה נקבעים מספר טורנירים בכמה מחלקות משקל שונות בעונות הראשונות (כלומר הטורנירים הראשונים בכל מחלקה) מנצח הטורניר קיבל את החגורה, המנצחים בטורנירים באותה קטגוריה בעונות לאחר מכן מקבלים קרב על החגורה במהלך כל עונה יש אירועים פחות או יותר אחת לשבוע בין לבין בכל אירוע יש עוד קרבות בלי קשר לקרבות הטורניר, חלקם אפילו של האלופים, לרוב קרבות שנועדו לקדם לוחמים מקומיים או פרוספקטים שהארגון מעוניין בהם לעתיד. סה"כ ארגון נחמד מאד שקידם כמה וכמה לוחמים טובים, ואפילו מצא את עצמו כארגון מספר 2 בעולם (לא מזלזל חס וחלילה בעבודה שהם עשו, הם פשוט במקום השני בגלל נפילה של ארגונים אחרים) נראה שהם יישארו בסביבה בשנים הקרובות, הצליחו לסגור כמה עסקאות מכניסות מאד. בנוסף הבוס שלהם מתנגד בתוקף למכור את הארגון... מקווה שימשיך להתנגד, עם כל האהדה שיש לי לUFC הם פשוט חייבים מתחרים ברמה גבוהה

iAsaf1

New member
מה זה יופי של בשורות....

הבשורה הכי משמחת מאז שהתחברתי ל MMA

קרבות טובים שצפויים בארגון

E MMA ענה לך יפה על טיבו של הארגון ועל הקונספט שלו. בעונה הבאה צפויים טורנירים מרתקים לצד קרבות אליפות מעניינים. Zach Makovsky נגד Eduardo Dantas על אליפות הBW. שניהם ברמה של UFC. Joe Warren נגד Pat Curran על אליפות הFW. אומנם מעט פחות איכותי מאליפות הBW אבל גם קרב מצוין. בLW יש מחלקה פשוט מעולה עם קרב צפוי בן אדי אלברז ושינייה אאוקי ובנוסף יש את האלוף הבלתי מנוצח Michael Chandler. Ben Askren נגד Douglas Lima על אליפות הWW בין 2 פרוספקטים פשוט מעולים ובהחלט ברמה של UFC. סה"כ כמות הכישרון במחלקות האילו היא עצומה ואין במה לכולם בUFC. הרבה כישרון מתפספס וטוב שיש ארגון מתחרה שנבנה טוב. הרעיון של טורניר עם מנצח שרק ככה ניתן לקבל טייטל שט פשוט מעולה ומבטל את עניין המאצ'אפים והקידומים הלא ספורטיבים, יוצר תחרות נקייה ורמה גבוה. בלטור =

קשה שלא..

סתם... זה הדדי
כן ויכוח, לא ויכוח, שנינו אנשים טובים עם תחומי עניין משותפים. אי אפשר לעצור את האהבה..

no gi

New member
מה דעתך על מה ש E MMA כתב בהקשר שיש לאלופים

קרבות נגד כאלו שלא דווקא היו הזוכים בטורניר? זה בגבול הסבבה בעיניך? זה הציטוט של E MMA שאליו אני מתיחס: "בין לבין בכל אירוע יש עוד קרבות בלי קשר לקרבות הטורניר, חלקם אפילו של האלופים, לרוב קרבות שנועדו לקדם לוחמים מקומיים או פרוספקטים שהארגון מעוניין בהם לעתיד."

iAsaf1

New member
תסלחו לי אבל זה סוג של ביזיון! מבואס טילים!!!

אני ממש לא יודע איך הצלחתם לאבד את ה UFC.... ככה מבלי לעדכן את הלקוחות של אגו טוטאל באופן רשמי (ת'כלס עוד בזכות הפורום וצחי התנתקתי כבר לפני חודש להביע מחאה מסתבר שזה לא עזר...) מוזר שאפילו לא ניסו להציע חבילות יקרות יותר ל UFC.... אתם קולטים בשבילי זה כמו לראות את הליגה הטובה בעולם פתאום אין שידורים וחתומים עם החברה הקיקיונית הזאת.... בסדר אז שמענו וראינו כמה קרבות משם אבל נו באמת... אפשר להשוות את זה ליו.אפ.סי?!? המוזר לאחרונה היו כתבות בעיתונים...פורמים רשמים נפתחים, בלוגים, ערוץ הספורט דה מרקר ומי לא הצטרף לחגיגה? פתאום זהו ככה אין שידורים יותר נקודה (נראה כאילו הערוץ ירה לעצמו ברגל גרם לפרסום אדיר לספורט הזה והופ שצריך לשלם אין כסף) ביאסתם לי את השנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על הימים היפים לכו תראו בלטור לבד אני אסתפק באיזה לינק פה ושם....

AmitNHB

New member
תבין, בשביל הפינאטס ש ZUFFA מקבלים מאגו טוטאל

פשוט לא שווה להם לעשות עסקים בישראל. זו לא אשמתנו ולא אשמת אגו טוטאל ולא אשמת ה UFC. זה פשוט השוק הישראלי שקטן מידי ופיראטי מידי, שלא לדבר על כך שאנחנו נמצאים בטיים זון הכי גרוע ביחס לארה"ב.

ranzz

New member
מסכים איתך רק לא מבין את הקשר לטיים זון...

בעיקרון אם ההפצה והלוגיסטיקה שלהם איכותית אז הם יכולים בהשקעה מינימלית להרוויח כסף על השידור כאן. כנראה שעל אף זאת ההתעסקות איתנו לא שווה להם.

danielmo1

New member
הטיים זון בהחלט קשור

יותר קשה להשיג צופים בשעות הכי מתות בטלויזיה תחשוב היה יואפסי בשעה 9 וחצי בערב?

ranzz

New member
הם לא צריכים להשיג צופים, זה לא כוכב נולד

וזה לא PPV, זה נמכר כ FIXED RATE ככה שאין חשיבות בכלל לכמות הצופים. יש רק חשיבות להאם אגו טוטאל רוצים לשלם את הסכום הנדרש, או לא רוצים לשלם את הסכום הנדרש.

למעלה