|מודאגת מאוד|
עם נוי

gozala

New member
הוא נעול במקלט ../images/Emo8.gif../images/Emo46.gif הספיק לי מזה!

ירדה לי כזו אבן מהלב שאין לתאר. בערב הכרחתי את עצמי לגשת על מנת להאכיל ולטפל. עומדת שם השכנה שלי ואני ניגשת ושואלת על חתול כזה וכזה... היא עונה כרגע ראיתי, אבל הייתה באמצע שיחה ונראה לי סתם, פניתי לכניסה שלי (יש שתיים) ומי עומד לו על המדרכה? האדון בכבודו ובעצמו! ישר הרמתי אותו בידיים ולמרתף! הבאתי גם היום חזה עוף, מייד הכנתי שני פתיונות עם טיפה אמודיום לו ולאוגי.. הוא קיבל את זה. (היא כמובן והפסיקה לטפטף אגב), אח"כ ניקיתי אותו תוך שאני מזליפה מים על ישבנו המהודר ואז ניסיתי במקלחת לתת לו חזה עוף, הוא לא נגע. אבל ניגש ושתה שוב ושוב... החלטתי הפעם לא לשחק (עם העצבים שלי) במחבואים והכנסתי אותו למקלט אבל לחלון של המיקלט. שם נתתי צלחת עם ID ואת המינשא שלו ויצאתי לארגן את שאר הנדוניה... כשחזרתי התברר שאכל את זה, הוספתי לו עוד ולפני שעזבתי הצצתי: האדון יושב לו במנשא, לפניו צלחת עם ID מים שלו בלבד וכל הסיפור מתחת לחלון שממנו יוכל להשקיף מחר אל החצר שלו. שישב לו קצת בבידוד ויחלים!

gozala

New member
שיהיה מושג מה זה החלון של המקלט

זה המשטח בו מונח המנשא שלו עם ID ומים. במקלט עצמו נמצא גארפי ובטיפול נגד פיטרייה, לכן אני מעדיפה שישב לו שם כשיש לו כיסא ממנו הוא קופץ לאדן החלון (המרושת). אמנם הפיטרייה עוברת יפה, ועוד כמה ימים אוציא את גארפי למרתף עצמו, אבל מוטב (וגם אין להם שום חשק לזה ממילא) שלא יתקרבו האחד אל השני.

eafek

New member
יופי שנוי נמצא! ומתאושש! ../images/Emo24.gif

מה זה בדיוק ה- ID?

gozala

New member
ID זה מזון רפואי בקופסאות ../images/Emo45.gif

שרוכשים אצל הווטרינרים למקרה של שילשול ויש עוד איזה סוג... יחסית הן לא זולות: עלתה לי קופסה (בגודל קופסת טונה) 7 שקלים.

גם חומוס חזר

חזר אחרי העלמות של יומיים רזה וצולע אני כבר חייבת לארגן לו סירוס.

א ת י 10

New member
צודקת! מי שחולה לא "יוצא בחוץ"

תשאלו את נועה. אני בטוחה שתדקלם לכם בעל פה את מה ששיננתי תמיד לה ולאחיה: "לפחות יומיים בלי חום/הקאות/שילשולם ואח"כ נראה...". מלאת הערצה לעבודת הקודש שאת עושה. להקדשה האדירה של זמן, אנרגיה וכוחות נפש.... לא בטוח שאני הייתי עומדת בזה בגבורה כמוך. בכל אופן, גורי (אח של נוי), תולי ואני שלחנו לנוי כל הזמן אור ואהבה וגם החזקנו לו אצבעות (ציפורניים) כל הזמן

למעלה