מודח האח הגדול מגיע ל-
אנשים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בחיי לא ידעתי שכל כך מפריע לך

הנושא של הגיל
הפכת להיות גל? מה נהיה?

עכשיו הכול מובן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

5ifi

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

קר לי. בחיי, אני אף פעם לא אבין איך מבחור יפה כל כך יכול לצאת לפעמים כזה גוש שעיר ופרוותי שנראה כאילו הלבישו לו על הראש את אחת מהחבובות. פשוט לא יאומן. שאלה. זה באמת וילה בקטע של התופים? כי כל הטוקבקיסטים הכחישו בתוקף. כאילו,כן, הוא מתופף,נכון. אבל לוילה, עד כמה שידוע לי יש שרוול (קעקוע) ולא חצי חיצוני של זרוע מקועקעת וגם...זה סתם היה שיר מכוער...
וואו, בקטע שהוא מנגן את פיונרל אקוסטי...חחח...שעה אני מנסה להיזכר איפה עוד ראיתי אישה מוזרה כל כך עם חצאית עור ארוכה
ואז פתאום בסוף הקליפ הם נזכרו לשים את השיר סופסוף ואז הבנתי שזה משם..! הורדתי את זה לאמפי שלי מזמן ולא הבנתי גם מאיפה האולם הזה מוכר לי!! אבל הם טיפשים- הם חתכו את הקטע הזה שוילה אומר 'silence! music always starts with silence, that's what my dear music teacher told when I was',like...seven years old. so this one is for her,definitely.' כזה חאמוד... אניוואי,תודה אליס!

למעלה