ואוף אני הייתי אמורה לרדת לצומת כרגיל (אני לא עובדת שם
זה מקום המפגש של כל תושבי השכונה בכל יום כיפור!) אבל א' הילה החליטה לעבור לגור רחוק מדיי
וב' אני עושה את הניתוח שלי ב-6.10 שזה יומיים לפני יום כיפור מה שאומר שאני אהיה על קביים ומן הסתם גם לא אצום ביום כיפור.. אבל לא נראה לי שאני ארד לצומת הפעם
זה כאילו פאזל מנקודת מבט של אחת הדמויות בה. אוי זה קשה להסביר שניה אני אנסה עם התמונה להסביר אוקיי נכון בתמונה יש את לורי קייל וג'וש? אז זאת נגיד התמונה שיש על הקופסא של הפאזל אבל הפאזל עצמו זה נגיד מהנקודת מבט של לורי, כאילו מה שהיא רואה זה הפאזל. מה שאומר בעצם זה שבונים פאזל על עיוור בלי תמונה שלו מקווה שזה ברור
איך אפשר לשנוא פאזלים../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
פאזלים זאת הסטיה שלי |ריר| ונו זה לא מסובך גרר שניה אולי באתר עצמו יסבירו לך טוב יותר http://www.pazzelim.co.il/popup.htm?pictures/01967(2).jpg מהו פאזל הפוך? פאזל הפוך הוא הלהיט בקרב חובבי הפאזלים. את תמונת הפאזל האמיתית לא תקבלו, אלא תצטרכו לנחש אותה לפי התמונה שמוצגת לפניכם (ובמקור על אריזת הפאזל). איך לנחש? בתמונה שלפניכם, ישנה דמות מסוימת, שמה שהיא רואה מנקודת מבטה - זו תמונת הפאזל האמיתית! בתמונה זו, מה שהאיש שמנהיג את הכירכרה רואה מעבר לאוטו חיפושית - זו התמונה האמיתית של הפאזל!