מודח האח הגדול מגיע ל-
אנשים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנדמה כאילו רק אתמול

דיברנו על צליל ועל הפאזלים הזוהרים בחושך שלה |נוסטלגי| אז מה אתם עושים ביום כיפור?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בדיוק ניהלתי שיחה קולחת על פאזלים

זוהרים בחושךXD אבל יש להיט חדש עכשיו!! פאזל הפוך!

adii1201

New member
שו האדה פאזל הפוך?../images/Emo12.gif

ואוף אני הייתי אמורה לרדת לצומת כרגיל (אני לא עובדת שם
זה מקום המפגש של כל תושבי השכונה בכל יום כיפור!) אבל א' הילה החליטה לעבור לגור רחוק מדיי
וב' אני עושה את הניתוח שלי ב-6.10 שזה יומיים לפני יום כיפור מה שאומר שאני אהיה על קביים ומן הסתם גם לא אצום ביום כיפור.. אבל לא נראה לי שאני ארד לצומת הפעם
זו כזו מסורת של שנים!

LeAnnDylan

Well-known member
פאזל הפוך זה להיט!

זה כאילו פאזל מנקודת מבט של אחת הדמויות בה. אוי זה קשה להסביר שניה אני אנסה עם התמונה להסביר אוקיי נכון בתמונה יש את לורי קייל וג'וש? אז זאת נגיד התמונה שיש על הקופסא של הפאזל אבל הפאזל עצמו זה נגיד מהנקודת מבט של לורי, כאילו מה שהיא רואה זה הפאזל. מה שאומר בעצם זה שבונים פאזל על עיוור בלי תמונה שלו מקווה שזה ברור
זה קשה להסביר צריך לראות

adii1201

New member
לא הבנתי../images/Emo6.gif

אבל זה נשמע מסובך מדיי
ואני לא סובלת פאזלים גם ככה כי זה קשה מדיי

LeAnnDylan

Well-known member
איך אפשר לשנוא פאזלים../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

פאזלים זאת הסטיה שלי |ריר| ונו זה לא מסובך גרר שניה אולי באתר עצמו יסבירו לך טוב יותר http://www.pazzelim.co.il/popup.htm?pictures/01967(2).jpg מהו פאזל הפוך? פאזל הפוך הוא הלהיט בקרב חובבי הפאזלים. את תמונת הפאזל האמיתית לא תקבלו, אלא תצטרכו לנחש אותה לפי התמונה שמוצגת לפניכם (ובמקור על אריזת הפאזל). איך לנחש? בתמונה שלפניכם, ישנה דמות מסוימת, שמה שהיא רואה מנקודת מבטה - זו תמונת הפאזל האמיתית! בתמונה זו, מה שהאיש שמנהיג את הכירכרה רואה מעבר לאוטו חיפושית - זו התמונה האמיתית של הפאזל!

adii1201

New member
../images/Emo178.gifעכשיו הבנתי

אמג אני לא מצליחה פאזלים רגילים.. אני בחיים לא אצליח לפתור פאזל הפוך

למעלה