מודל לזוגיות

claire12

New member
ההורים שלי, אין ספק...

הם המודל של איך לא להיות... אני כן לוקחת את ההקרבות של אמא שלי, את הנתינה למשפחה- אבל מעבר לזה הם בהחלט המודל ההפוך! הם גרושים כבר 17 שנה, עדיין יש שנאה תהומית ביניהם. (בעיקר אבא שלי כלפי אמא שלי, אמא שלי אפילו הגדילה לעשות והזמינה אותם לארוחת אירוסין שלנו, אבל הם לא באו). גם בתור ילדה אני זוכרת המון מתח בבית, ובעיקר קרירות. האמת? עם כזה מודל, פלא שאני מסוגלת לנהל מערכת יחסים בכלל (ועוד יפה ובריאה כמו שלנו)...

avelul

New member
אצלי אותו עיקרון!

רק הפוך לגבי אמא ואבא שלי... כך שהמודל זה סבא וסבתא שלי וההורים שלו... את רואה? לא תמיד אנשים שגדלו ברקע של מערכת יחסים גרועה חוזרים ומנהלים כזאת בעצמם... יישר כוח

y a e l 23

New member
המודל שלי הוא סבא שלי ז"ל וסבתא שלי

בקצרה, סבתא שלי הייתה בשואה בשנות ה- 20 המוקדמות לחייה. רוב משפחתה נספתה בשואה. סבא שלי ז"ל היה קצין בצבא האמריקאי ופגש אותה באירופה אחרי שהמלחמה הסתיימה, כשהיא הייתה בצבד פיזי ונפשי ירוד ביותר. הוא רצה לעזור לה, מצא לה ולחברה דירה ואמר לה בפגישה הראשונה שהוא יתחתן איתה. היא כמובן גיחחה כי הוא לא היה הגבר שהיא תמיד חלמה עליו... מפה לשם הם באמת התחתנו והוא הביא אותה לארה"ב. בגלל שהמלחמה התחילה כשהיא הייתה עוד צעירה, סבא שלי הוא הגבר הראשון והיחיד שהיה לה. והיא למדה לאהוב אותו אהבת אמת, הוא היה ידיד נפש שלה... מאז שהוא נפטר לפני למעלה מ- 10 שנים ועד היום היא עוד לא השלימה עם זה שהחבר הכי טוב שלה איננו. עד היום קשה לה להשלים עם זה. הם באמת אהבו אהבת אמת והיו עולם ומלואו אחד של השני... הלוואי עלי...

ohli

New member
הלוואי על כולנו כזו אהבה...

המודל שלי הוא הורי המדהימים שעברו המון יחד ועדיין שורדים ואוהבים....

למעלה