כמה הערות שמפריעות לי...
לי מפריע מאוד נושא הפסים השחורים של האוטו הם מרגישים לי כרגע כמדבקות לבד ולא כצבע שחור... אפשר לקחת את הפרמטרים של הצבע האדום ולצבוע אותו בשחור ואז לעשות בלנד בין השיידרים... התאורה עובדת עכשיו הרבה יותר טוב. בעיני יש עוד כמה בעיות ששוות פתירה 1. הטאסות הולכות לאיבוד, הם מרגישות ממש שחור משחור ללא שום טיפול. 2. יש משהו מוזר בצבעוניות של פנסי האיתות, יותר מדי ירוק ופחות מדי צהוב חם. 3. הפנים של הרכב נראה הרבה פחות מושקע מהחלק החיצוני, או שתטפל במידול או שתכהה את החלונות (זה יכול לתת תחושה של יוקרה/ערסיות) אבל כרגע זה חושף מאוד את ה"בלוף". 4. ברמת הקומפוזיציה, המיקום של המכונית בפריים הוא מוזר, החלק הימני מוצל וריק בעוד שהחלק השמאלי מרגיש דחוס מדי, אני חושב שברגע שתזיז את האוטו ימינה וחלקו יהיה בצל זה יעצים את תחושת האמיתיות, כי הוא יגיב יותר טוב לאור וצל. 5. בהמשך לnebelis, כרגע הפרופורציות מוזרות, האוטו מרגיש קטן יחסית לשאר הרקע. שווה אולי להגדיל את הרכב כדי שירגיש כמו רכב "אמיתי". 6. הסטיקר של התינוק נראה לא קשור לרכב כזה. לא בצבעוניות, מיקום, טיפול. כרגע הוא מפחית מהרכב... 7. ה"קוצים" בצד הרכב לא אחידים, הייתי משקיע טיפה יותר כדי לעצב אותם בצורה שתתאים יותר לרכב, העליון ישר, האמצעי לא סגור על עצמו, והתחתון גלי. אתה יכול להעלות ווירפריים של הסצנה? כרגע לא ברור לי בדיוק מה HDRI ומה לא, האם הכביש הוא מטוקסטר/האם העמוד מאחורה בתלת ועוד שאר שאלות. יכול להיות שיש פתרונות אחרים שיעלו מזה.... אני חושב שאתה נמצא מאוד בדרך וחסרים לך כמה תיקונים כדי להביא את הפריים לרמה ממש גבוהה.