מודם adsl ומודם אנלוגי

guybnmr

New member
מודם adsl ומודם אנלוגי

התקינו אצלי לא מזמן adsl. הכל עובד כמו שצריך, יש רק בעיה אחת - ברגע שאני מחבר את המודם האנלוגי לקו הטלפון המודם adsl יוצא מסינכרון וחוזר להיות תקין רק כאשר אני מנתק את המודם האנלוגי. הטכנאי של בזק אמר שהמודם האנלוגי מקצר ולכן גורם לבעיות. האם תשובתו הגיונית וזה קרה לעוד מישהו. אם כן האם ניתן לעשות משהו על מנת לפתור את הבעיה שכן מודם אנלוגי חשוב לי למשלוח וקבלה של פקסים. תודה על תשובותיכם.

dov98

New member
ברוב המקרים האנלוגי יעבוד עם

הadsl במקביל. התנאי הוא שיתקינו מסנן מתאים לזה, וזה לא זה שקבלת אלא יותר יקר. מסיבה זו הם אינם ששים, לכן אתה צריך להתעקש אתם. נימוק טוב לכך זה פקס: מדוע קודם השתמשתי במודם כפקס ועכשיו אינני יכול?

guybnmr

New member
הרגע דיברתי עם בזק

הם טוענים נחרצות שלא קיים כזה פילטר ולטענתם אין שום פיתרון בבקשה צריך עזרה מה לעשות?????

Spectral

New member
אין פילטר למודם.

אין פילטר לפקס. אין פילטר למרכזת. יש ספליטר. הוא מאפנן ומסנן רעשים יותר טוב. הוא מפצל את הקו. ודרוש ידע בטלפוניה כדי להתקין אותו. מאחר ויש צורך לחבר אליו חוטים של הקו ולחבר אליו את המודם. הוא עולה הרבה יותר כסף. ואינו נחוץ להפעלה תקינה של ADSL. רק לאלה שמתעקשים על לעבוד עם מכשירים מפריעים נוספים. כגון פקס, מודם אנלוגי, וממירי ייס שמחוברים לאותו קו.

dov98

New member
צודק, ספליטר , מבחינת לקוח

אין חשיבות לשם אלא לפעולתו של המכשיר.

guybnmr

New member
זו פשוט שערוריה

הם לא מוכנים להתקין את זה לא משנה איך קוראים לזה ואף טוענים כי לא קיים שום פתרון לבעיה, החברה הזו פשוט חצופה!!!!!

Spectral

New member
כי אין.

זהמאוד תלוי איזה סוגים של מודם אנלוגי או פקס יש לך. למשל פקס מדגמים מסויימים של פנסוניק גורם להפרעות רציניות ולא מאפשר סנכרון what so ever. כמו כן גם סוגים מסויימים של מודמים. בעיקר אלה מהסוג של 56K. ספליטר זה לא פתרון קסם. ADSL מורכב מהרבה פרמטרים של ניחות, signal to noise ratio, אחוזי ניצולת, וקצב מקסימלי. וזה רק חלק. הפרעה של אחד מהגורמים האלה יכולה להשפיע ישירות על האחרים או בעקיפין. ספליטר לא מתקן הכל. רק מאפשר signal to noise ratio הרבה יותר טוב. אם אתה תהיה רחוק מהמרכזת כמו דוב. גם זה לא יעזור לך, נכון דוב? יש לו אחד כזה שמפצל לו את הקו מהמרכזת. וגם ככה יש לו יציאות מסנכרון.

dov98

New member
לא, עכשיו אין לי ולא היו לי משך

יותר מחודש , חוץ מלמרבה הפלא ביום הוועדה, 1 בשעה 2100 והשני 2130 . האם זה מקרה? אגב באורכית היה לי פחות אבל זמן הסינכרון היה בין 20-40 דקות.

Spectral

New member
המממ...

ויש לך פיצול של הקו ADSL לפני המרכזת? ז"א שהזוג חוטים שמגיע לשקע שמחבר לך את המודם לא עובר במרכזת עצמה?

dov98

New member
נכון, והספליטר הותקן עוד עם

האורכית ולא עזר לה.

Spectral

New member
אז יש לך ספליטר שם?

או אין לך? ואם אין והיה. למה אין עכשיו?

Spectral

New member
יופי

אני מקווה שאתה מחבר את המודם בנקודה המקורית של ההתקנה. כי הספליט והזוג חוטים שעובר לפני המרכזת נמצא רק שם.

Spectral

New member
אז יש לך קו

על הפנים. ואתה בטוח כבר נמצא על Interleave. בפרופיל של 1.5 מגה זה מוריד בערך 40-50 קילובייט לשנייה מהמהירות. כנס לאתר של WOW ותראה כמה אתה גולש. ד"א אם אתה רוצה לדעת אם יש לך עומס באיזור שלך אתה יכול להכנס לאתר של WOW בשעות רגילות ובשעות משוגעות ולראות את ההבדלים. אבל אני מתאר לעצמי שעם ראוטר D LINK זה סתם מעצבן כל הזמן לשנות את השם משתמש והסיסמה שם.

dov98

New member
207KB בWOW - כלומר זאת

לא הבעיה, אך המודם עובד לי רגיל ב70% capacity . בWOW זה בשעות העומס. ואין לי בעיה לבדוק עם הראוטר. מה שמרגיז יותר שהם התקינו dslam בטווח יריקה ממני ואותנו לא חיברו אליו. כלומר אנחנו אי באמצע עיר.

Spectral

New member
ואני

מכיר אנשים עם מודם שעובד ב90% והוא עובד להם אחלה. ולא יוצא מסנכרון, בדרך כלל הם דואגים שההקו שלהם יהיה נקי מרעשים.

dov98

New member
לא יודע אולי יש לך פתרון

שהם לא יודעים אותו? מה שעוד מרגיז , מותקנת ליד ביתי תשתית בזק (צנרת) שהונחה לפני 3 שנים וכפי הידוע לך החפירה היא העלות הגבוהה, אך אין בה כבלים ולא ארונות. ממש חלמאות.

למעלה