מודם adsl ומודם אנלוגי

Spectral

New member
אם

אתה נמצא על INTERLEAVED ואתה גולש על 207 K אתה צריך להגיד תודה. בהתחשב בעובדה שיש לך ספליט על הקו ויש לך אחוז התאמצות גבוה. לגבי היציאות שלך מסנכרון. יש לך עוד מכשירים על הקו. לפני הספליט. סביר להניח שזה מכשיר טלפון שיושב על אותו פילטר של המודם. או שהפילטר עצמו תקול.

dov98

New member
שלילי חזק, הקו נקי מהספליטר

לעמוד.בבית יש רק קווי מרכזת. המנהל הטכני של האזור עשה את ההתקנה אצלי, בכבודו ובעצמו.

Spectral

New member
הסיבה ש...

באורכית היה לך פחות יציאות מסנכרון מאחר ששם הסנכרון בזמנו, היה דינמי. היית מסתנכרן בין 0-6144 מגה ביט. *כן. שמעת נכון, אם היית קרוב למרכזת היית גולש בערך על 700KBYTES*
אגב. רק אורכית יודע לעשות כזה איזון של סנכרון דינמי. זה נקרא FAIRNESS. וזה לא תמיד כל כך טוב. *יבואו ויגידו כל אותם אלה שיש להם בעיות UPLOAD רציניות עם המודם הזה* באלקטל הסנכרון קבוע. ובכל פעם שהמודם מחליט שהוא לא יכול לעמוד בקריטריונים של הזנכרון הקבוע שלו *קצב MAX יורד מתחת ל1.5 מגה, במקרה שלך. זה פשוט יוצא מסנכרון* ובגלל FAIRNESS לקח למודם אורכית להסתנכרן מלא זמן, כי לקח לו זמן להחליט על קצב עבודה ראוי.

dov98

New member
תראה , לפני שנה לא היית לי

הגבלה שבוע שלם. גלשתי אז עם האורכית ב500KB . אך ההנאה היתה קצרה לצערי.

dov98

New member
בקיצור, אני יכול לכתוב על זה

ספר עבה. ואתה יודע כמה שעות טכנאי? רק ההתקנה לקחה שבוע(וכמה קפה)

sadov

New member
הפתרון היחיד

גם ךי הייתה את בעיה דומה (עם מרכזייה) ופשוט נידנדתי להם (בזק) כל שני וחמישי היה אצלי טכנאי בבית עד שנימאס להם והם התקינו לי את ספליטר/פילטר... אל תתיאש ,קצת סבלנות ובסוף גם יתקינו לך

Spectral

New member
יש לו כבר אחד כזה

הוא עדיין מתלונן על בעיות סנכרון. זה אומר שיכול להיות שהקו שלו באמת על הפנים.

guybnmr

New member
העניין הוא

שאצלי הם לא מוכנים בגלל שהבעיה שלי היא יחסית פעוטה "רק" מודם שכן כל השאר תקין. לטענת בזק אין מה לעשות ואני צריך לחיות עם הבעיה או להחליף מודם אנלוגי.

dov98

New member
האמת היא גם שמודם אנלוגי

זה גרושים, תחליף ונראה

למעלה