מווהאהא

Hieros Gamos

New member
מווהאהא../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

יאיי =) טוב זה רק תמונות אבל למי איכפת---> the CANE IS BACK!!!!!!!!!

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifאויש גם אני!

אני כתבתי על זה גם הודעה יותר למטה פוני וקמרון לא ממש הולכים ביחד.... למרות שהיא מאוד יפה אבל פוני הייתה בחירה גרועה מאוד לשינוי חחח

Hieros Gamos

New member
אני שונאת את תפוז../images/Emo58.gif

ואני רישמית כועסת על יו
טוב לא, אני לא מסוגלת, הוא יפה מדי
רק אני חושבת שזזה מצחיק ששתי הנשים נלחמות עליו?
לא שאני מאשימה אותן או משהו... From spookster831: Please tell me all these rumors about House and Cameron are false? Would it shock you if I said that House totally asks Cameron out in the season premiere?! I talked to Jennifer Morrison on the Emmy carpet yesterday, and she told me she and Hugh are totally fighting for a little somethin-somethin' to happen between them on the show, so we'll see...Lisa Edelstein came by a little later and said it's nothing for Cuddy to get jealous about. She also said she's hoping for a little somethin' with House: "I've been trying to wrack my brain for a good way to get them together. I think people should write in suggestions. Suggestions that don't involve two people getting completely drunk or accidentally falling on top of each other. Something more subtle than that!"

Benjamin Turner

New member
איזה קשקוש, יוּ הרי מתנגד לזה,

וכבר ידוע שג'ניפר בעד. גררר, הלוואי שגם הוא היה בעד! דביל, הוא לא קולט שהפרש הגילאים הוא חלק מהענין? טוב, הוא לא דביל, הוא גאון, אבל בכל זאת, מה זו הביישנות הזו? אני שיוּ לא אחראי לתסריט או משהו, אבל אחרי צפיה באמי פאנל אני די בטוחה שדיוויד שור מאוהב בו עמוקות, והראשים שלהם עובדים באופן מאוד דומה, כך ש... אולי?
(הבהרה לרגישים: מה שכתבתי עד כה אינו ספוילר משום שהוא לא מתייחס למה שקורה בסדרה אלא למה שרוצים, או לא רוצים, השחקנים שיקרה) ואנחנו כבר יודעות מה יוצא מקטע ההאמרון בmeaning

Hieros Gamos

New member
אני לא אחראית על מעשי אז ../images/Emo58.gif

אני אישית מקווה שיו מתנגד לזה
ועוד יותר מקווה שהם יקשיבו לו
הוא גאון
לא ממש הבנתי מה ניסית להגיד במשפט על יו, דייויד שור והתסריטים אז כל מה שאני יכולה להגיד עליו הוא שלא רק דייויד שור מאוהב ביו...זה נראה שפחות או יותר כל הקאסט מאוהב בו (בעיקר ג'ניפר, ליסה ורוברט
כאילו, הקטע של רוברט עם ה-i'm not gay but- homina homina homina?
:_D
צחקתי כל כך הרבה!) כן! ואני מאושרת מזה אבל נראה לי שהם ישחקו על זה עוד בהמשך העונה עם כל הבעיות שהולכות להיות לו. הוא פחות או יותר הוכיח לעצמו, אני לא אומרת שזה מדוייק, אבל הוא עצמו בטוח שקמרון רק רצתה אותו בגלל הרגל וכי הוא היה סיק פאפי ובהמשך העונה הוא יהיה אוּבּר סיק פאפי
אני רוצה שווילסון יטפל בוווווו

Benjamin Turner

New member
homina homina homina?

ניסיתי לומר שאם יוּ מעונין בהאמרון ודיוויד שור מעונין שיוּ יהיה מאושר (כי הוא מאוהב בו וכו' וגו'), אז יש סיכוי שזה אכן יקרה (האמרון, זתומרת).

Hieros Gamos

New member
יפ. הוא דיבר בראיון שעשו איתו על יו

ועל כמה שהוא (יו) בטוח שהמבטא שלו גרוע ואיך שהוא מתעצבן על עצמו ואמר שהוא בכלל לא מבין (שוב, יו) כמה שכולם מתפעלים מזה שהמבטא שלו מושלם וכו' ואז אמר שלמרות זאת, כשנמצאים עם יו מחוץ לסט ואוכלים איתו ארוחת ערב או משהו והוא במבטא הבריטי שלו...ואז הוא אמר- as we know i'm not gay but- homina homina homina
איזה משפט מוניקה, גאד. אה. אני אומרת שיו לא מעוניין! ואני מחליטה

Hieros Gamos

New member
גאד אין לי מושג איפה זה. פירסמתי את

לינק לזה לפני 200 שנה בערך, אני חושבת שזה היה עוד לפני no reason
אני אנסה למצוא או משהו...(מתחמקת מללכת לישון למרות שקמה ב5:50
)

Hieros Gamos

New member
ועוד משהו../images/Emo58.gif

in the fourth episode there is a flashback of when House and Cuddy went to Michigan University together, and they share a moment אני לא יודעת עד כמה הספוילר הזה מדוייק אבל אם כן אז זה ממש ממש מגניב

Benjamin Turner

New member
אוי לא ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif

מאיזה פרק זה? 304? 305? ואכפת, כי כתבת the cane is BACK. ספוילר איום ונורא
יאללה, נסעתי לעבוד.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

זה מ3X03 וזה לא ספוילר איום ונורא, זה ספוילר מעולה!
אוף, סופסוף

Hieros Gamos

New member
סביר להניח שידעת כי פרסמתי פה

סקירה מלאה של הפרק
וכי אמרתי את זה...כמה וכמה פעמים

pink panther 8

New member
אוי ואבוי!../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

אופה אני ממש מבואסת שהמקל חזר.... קיוויתי שישאירו אותו לפחות לאיזה 5 6 פרקים בלי מקל.... אני עצובה מאודדדד

למעלה