מווהאהא

Hieros Gamos

New member
זה יהיה מאוד רע מצידי להגיד שלא כ"כ

אכפת לי שאת עצובה מזה מאוד כי זה הדבר הכי משמח ששמעתי עד עכשיו על העונה הזאת? טוב לא הכי משמח, יש דברים אחרים, אבל אני הייתי דופקת את הראש בקיר הרבה יותר מדי פעמים אם זה היה נמשך כל כך הרבה זמן, ואתם יודעים איך אומרים שאם דופקים את הראש בקיר במשך שעה מורידים איזה...לוידעת 100 קלוריות או משהו? (אנ'לא זוכרת כבר כמה יכול להיות שיותר) זה די הגיוני, אחרי שדופקים את הראש בקיר זמן מסויים העור מתחיל להתקלף משם ואז הדם זורם החוצה ואתה מתחיל לרזות. אנחנו לא באמת רוצים שזה יקרה נכון?
חוצמזה שאי אפשר לתת לפנפיקים להיות יותר מדויקים רפואית מהסידרה למשך כל כך הרבה זמן! זה שזה קורה אפילו ל2 פרקים זה די ויותר...איק.

pink panther 8

New member
למה????

אני דווקא חושבת שזה רעיון נחמד לראות אותו בלי מקל ואחרי מספר פרקים אחרי שהם עברו כבר על חיי האוס בלי המקל(גרסה מקוצרת) שיחזירו אותו אבל זה דיי מסקרן לראות אותו בלי מקל....

Hieros Gamos

New member
לא אכפת לי מסקרן../images/Emo58.gif

שישימו פלאשבקים מבחינתי (הרבה פלאשבקים וכמה שיותר שמראים נניח את האוס ו-ווילסון נפגשים <וכמובן...עושים דברים אחרים
> וכאלה). בלי מקל נניח זה עוד מילא, אבל בלי מקל כמו שהם מראים את זה זה לא הגיוני, וזה דבר הרבה יותר לא הגיוני מזה שהם מתפקדים כמנתחים, רדיולוגים וכו', זה פשוט דבר לא הגיוני כי הוא גם מרכזי בסידרה. חלק גדול מהפרקים מסתובבים סביב זה, זה משהו שמגדיר את האוס דרך זה שזה לא מגדיר אותו (אני שונאת את המונולוג הזה של "ווילסון", הוא מבלבל אותי כל פעם מחדש למרות שאני בערך מבינה אותו) והם פשוט אומרים- טוב, הוא עשה פיזיותרפיה 8 שבועות ו-וופס! הוא יכול ללכת, לרוץ, להיות בנאדם נורמלי(
האוס נורמלי=מוות של הסידרה סתם שתדעי), אנחנו בטוחים שאף אחד לא ישים לב...זה הרבה יותר גרוע מלחשוב שאף אחד לא ישים לב לזה שהם לא כתבו אונקולוגיה בפלור פלן
אני שונאת אי דיוקים מרכזיים שכאלה...

Benjamin Turner

New member
../images/Emo207.gif שאלת זמנים שמציקה לי

נדמה לי שאמרת שהאוס לא עבד בPPTH בזמן האוטם, אבל הוא עובד שם כבר שמונה שנים, והאוטם היה לפני משהו כמו חמש שנים, לא? הרי הוא נפרד מסטייסי לפני חמש שנים, והם נפרדו בגלל הרגל (כמה חודשים אחרי, אני מניחה). וכן, אני יודעת שקאדי אומרת שכשהיא שכרה את האוס הוא כבר היה על ויקודין, אבל זה לא כל כך מסתדר לי.

Hieros Gamos

New member
הוא לא אמר שהוא עובד שם כבר שמונה

שנים. הוא אמר שהוא עובד שם במשך 3 board directors או 3 reigns משהו בסיגנון אבל זה לא שולל את זה.. והאמת גם לי זה לא כל כך מסתדר אבל לוידעת... יכול להיות שהוא עבד שם לפני ופוטר ואז המשיך לעבוד שם? אבל לא נראה לי שהם יכולים לפטר אותו אם הוא באובדן כושר עבודה או משהו כזה. לוידעת להגיד לך *shrug*

Benjamin Turner

New member
הוא כן אמר, או שאולי זו היתה קאדי

אבל בכל מקרה, זה נאמר. כשאגיע לפרק הרלוונטי אומר לך גם מתי זה היה (הכל נורא מעורבב אצלי עכשיו כי ראיתי את הפרקים שלא לפי הסדר).

Benjamin Turner

New member
זה נאמר. לדעתי איפשהו בתקופת

ווגלר, ואם כן, אז כרגע סיימתי את the socratic method כך שכולי תקווה שאוכל להשיב לשאלה במהרה.

Hieros Gamos

New member
בטוח שלא ב1X18 את זה אני יכולה להגי

ד בודאות. ואממ, שמעי, הוא אמר שם שהוא היה בשלושה "עידנים" או משהו בסיגנון..לוידעת.

Benjamin Turner

New member
כן, אני זוכרת שהוא אמר את זה שהוא

היה שם במהלך שלושה... אהם... נדמה לי שהוא אמר משטרים, אבל לא לזה התכוונתי. הוא (או קאדי, או מישהו) אמר שהוא שם שמונה שנים. אני זוכרת בבירור כי כשראיתי את זה נזכרתי בך ואמרתי לעצמי שאם כך, אז לא יכול להיות שהוא לא היה בPPTH בתקופת הרגל (אלא אם כן זה yet another חוסר קונסיסטנטיות).

Hieros Gamos

New member
לוידעת...בלאט אני צריכה לישון.

בצפר מחר. היפ היפ הוריי *headwall*

randomguy

New member
האוס מדבר עם ווילסון, וווילסון

מזהיר אותו מפני ווגלר, והאוס אומר לו משהו כמו "תרגע, עברתי כבר 3 (או 4?) משטרים (או משהו כזה)"

Benjamin Turner

New member
מצאתי! ווגלר אמר את זה בmob rules

לא שהגעתי כבר ל115, פשוט גיגלתי (שזה ה שהייתי צריכה לעשות מלכתחילה
).

Hieros Gamos

New member
*אושר*../images/Emo58.gif

episode 3X06 - "Que Sera Sera," will feature Hall, an African-American physically fit man who enters a building and learns he has to move a 600 lb. man! Somehow, House will be in a jail cell during that episode... הממ..מעניין למה הוא יהיה בכלא
אם מישהו יסביר לי למה אני ארביץ לו, לוידעת איך אבל אני אעשה את זה

Hieros Gamos

New member
*עוד יותר אושר*../images/Emo58.gif

House exec producer Katie Jacobs was in a chatty mood on Sunday. She revealed that David Morse's cop character 'starts out as a patient' at Princeton Plainsboro. 'He comes into the clinic and House is House, and Morse just thinks this is not OK. House basically just pisses off the wrong guy. We filmed a scene the other night where he's stationed on a corner and House is driving home on his bike and gets pulled over for reckless driving, and House pops a Vicodin.' And House isn't the only one who gets drawn into Morse's vendetta. As series creator David Shore teased, 'We're going to learn a little bit more about [Cameron, Foreman and Co.] through this detective. He's going to be checking them out, too לא אכפת לי מקמרון ופורמן. אני רוצה מידע על ווילסון. עכשיו

למעלה