מוווווווומלצים

eladi88

New member
מוווווווומלצים../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

eladi88

New member
מממממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? כי אם לא אז בשביל מה
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? השיר הזה של אריק ברגמן נו שכחתי איך קוראים לו
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממממממ היה דיי שבוע מעפן
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש משפט שאומר: 'חיים ומוות ביד הלשון'"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הייתי ממליץ על נמלטים ועל גיבורים...אבל המחשב החמור שלי נתקע ועוד לא ראיתי אתה הפרקים
משהו שהרס לכם את השבוע: ממממ בואו נראה: נהרס המחשב, הסתלבטתי על הבוס שלי בעבודה ועוד כמה דברים
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מממממ לא יודע
ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: מממממ להדר שאני מתגעגע אבל היא שמנה ללירון שחזרה מהטיול שלה ללירון השניה שנזכרה שאנחנו קיימים לאור כי היא אוררררררר ולזוהר שהשבוע [זה היה השבוע נכון?] שלחה לי הודעה = חזון אחרית הימים
מסר לאומה: לפני שאתם עונים לטלפון ומתחילים להסתלבט על הבנאדם שהתקשר...תוודאו שזה באמת הבנאדם שאתם רוצים להסתלבט עליו...ולא לדוג' הבוס שלכם!!!

מומומולציייםם

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)?הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Iris תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->X עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: חיחי המשך היומולדת שלי XD משהו שהרס לכם את השבוע: ריב עם חברה =\ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: כנס ט' [של הנוער העובד] ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: כווווולם

Lee Roni

New member
:]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? כל הדיסק + כי אם לא אז בשביל מה ולא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? אביב גפן - הילדים היהודים - לפעמים Audioslave - Like a Stone תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: כל השבוע - הטיול... היה כ"כ טוווווווב!!!!!!!!!!!!!!!! מסע מדהים.. מומלץ בחום :] משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אילו יהודי היה יודע מה זה, מה זה מסע ישראלי... היה שמח, שמח ורוקד, שמח ורוקד 120 שנה!" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם זה שניים שחורים ואחד לבן... זה אוריאו" :)) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: "מסע ישראלי" - לגעת, לחוות, להרגיש. משהו שהרס לכם את השבוע: ממש שומדבר. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: היום יומולדת לדודה שלי :)) ואתם מוזמנים לתת
ו-
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכווווולם!!! וואו. אתם לא יודעים כמה התגעגעתי... מסר לאומה: אין לי ארץ אחרת!!!!!!!

יו!!!!11 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

הימני!!!!!!!!1 מוכר לי רצחחחחחח איך קוראים לו??

מוווווווווו ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לא איתה
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Brian Adams - Summer of 69 אודי דוד - אני בן אדם :) רז חדד - תודה לך (תודההההה ליפה שלי, הנסיכהההההה שלי, המהממתתתתת.. תוווודהההה שהבנת אותייייייייייייי כל השנים האלהההההההה חחחח אחד השירים אני אומרת לכם!!) כל האלבום "מרגיש אחר" של סינרגיה
פשוט כי הוא כלכך טוב ונמצא אצלי בריפיט מטורף אייל גולן - אם יש גן עדן נינט טייב- היא יודעת (מסתבר שהבחורה גם יודעת לכתוב..)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> http://img2.tapuz.co.il/forums/1_89589069.jpg סינרגיה הופיעו לפני שבוע-שבועיים בב"ש וכולי יוצאת מהעבודה מתה שפוכה עוד שניה מתעלפת מרוב עייפות וסינג'ורים פתאום ראיתי אותם יושבים אוכלים חחחח העובדים בסניף שלי הלכו לדבר איתם וזה וזה (ובסוף הסתבר שהם באו לאכול אצלנו וחברות שלי אמרו להם שסגור כי הן לא זיהו אותם חח) אז הלכתי גם קיבלתי תמונה עם גפן :) ותמונה מההופעה אחחח כמה מוכשרות של אודי הצלם!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: סופ"ש של קצת חופש באילת, הייתי זקוקה לזה ללא ספק!!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני לא יכולה לשים שיר שלם בגלל זכויות יוצרים, אבל קחו..
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין..
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: עומדים בטור של יאיר לפיד, אחד הספרים חחח אני מתה עליו.. ו"מרגיש אחר" של סינרגיה (האלבום, לא השיר) אה ואם אתם בזמן הקרוב באילת במלון הנסיכה לכו להופעה של הצוות בידור, ידיד שלי מופיע שם וזה בערך הדבר הכי מצחיק בארץ חחח
משהו שהרס לכם את השבוע: נאדה :)
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: כלום, שבוע משעמם של עבודה עד שכל החברים יחזרו מהצבא..
ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לרן כפרעליו!!!!!!!!
מסר לאומה: תודהההה ליפהההה שלי הנסיכה שלי המהמממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

eladi88

New member
מי?!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

איזה גיס? ממתי יש לך גיס? את מתכוונת לאהוד בנאי?

eladi88

New member
אח של בעלך....?../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מוריה...הסבירי את עצמך...

mory89

New member
חח נו.. זה מהמסובכים..

עזוב נו זה ארוך. אל תדאג לחתונה הרשמית אתה תוזמן

mory89

New member
לא אבל רציני אחיו הוא ידיד ממש טוב

שלי. וכבר קבענו שמתחתנים חח