מוווווווומלצים

Hadardur

New member
אני במקומך לא הייתי כ"כ מתגאה שגיסך

כתב ת'שיר חחחחח אבל בסדר שיהיה במזל

mory89

New member
חחחחחחחחח

טוב אבל הם פוולל אחים וכולם שונים שונים שונים..אז זה לא דבר רע! שבוע טוב

מומלץ מהקומונה...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אין מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- שיטין, אין לי מה לתת ורוע לב עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- לא משהו, מישהו
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לב מפרפר אך אמיץ. עיני זהב מבוהלות אך פקוחות לרווחה, לא מחמיצאות שום פרט מסייע של הנוף" אומנם מספר, אבל מאפיין זה מאפיין משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ואיכות מה היא? סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר, יונה ונער- מאיר שלו מעולה מעולה משהו שהרס לכם את השבוע- קצת אתמול, אבל לא היה יותר מדי הרס בשבוע הזה, מקווה כך לפחות משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- בלי פירוטים מיותרים ואם אתם רוצים להביא גם
למי שבא לכם אתם מוזמנים למעיין, אלעד, שיר ורן מסר לאומה- http://www.cchr.org.il/index.htm אומנם העמותה הזו פועלת בשטיפות מוח שאני ממש לא אוהבת איך שזה מתנהל, אבל אמת זו אמת וחבל שהתוכן של העמותה הזו לא חשוף יותר ממה שהוא...

מומלציאדה!../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אמן
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? ממ רשימה: busted- all the way, falling for you, she wants to be me,sleeping with the light on, loser kid, losing you, without you alice cooper- poison panic at the disco- there's a good reason why these tables are numberd honey, you just have'nt thought of it yet. paramore- all we know Simple plan- jump coldplay- til kingdon come
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> הו. פייר. אתה כל כך סקסי, תעשה לי ילד!!@#$!#$%& oi oi
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שומדבר בעע
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i don't wanna close my eyes, i don't wanna fall asleep 'cuz i miss you babe and i don't wanna miss a thing..
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ..
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: בוראט..חחח סרט חזק...לא לבעלי לב חלש
משהו שהרס לכם את השבוע: הסופשבועע..
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיגמר כבר..אוףף..רוצה חנוכה!@#
ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לכולם!
מסר לאומה: האקונה מטטה!!!!!!!!!

eden456

New member
ממווומממללציייםםםם

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? בתוך הצינורות-אלג'יר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->------ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אאממממ לא זוככרת משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מסומם מהים או שיכרו מהרוח.." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ואאאףף סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אאמממ משהו שהרס לכם את השבוע: מבחן בגיאומטריה (היה נחחאאססס),ועוד כמה.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אאמממ יום שבת מננווחחחחההה ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
ללירון שחזרה לה מההטיול (גמני רוצה
)
לאאוור בהצלחה עם אביב מסר לאומה:תתתננוווחחווו

למעלה