מוות.

פשוט לחבק אותך בלי מילים ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אהובה זה הדבר הראשון שעלה בי כשקראתי את מה שרשמת פשוט רציתי לחבק אותך בלי מילים לעטוף את כולך עד שהכל ירגע ירגיש בטוח ויבואו השקט והשלווה
זו התמונה שעולה בי ואני מחבקת אותך בהמון אהבה ואור אקח אותך איתי מחובקת ועטופה
כי לעיתים כל מה שאני צריכה זה חיבוק בלי מילים עד שהמיינד נרגע
טל

היי שקטה...../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

היי שקטה...
ריקי גל היי שקטה עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמה אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח כאילו השלווה היא חוף הבהלה. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה.

אהובה.. מילים ומחשבות ../images/Emo42.gif ו'העבודה'../images/Emo213.gif

אהובה
רשמת "הסיפור שלי הוא..." ונדמה שזהו סיפור מפחיד נורא ורשמת שהוא מביא איתו חוויה ש"זה מאוד מאוד חזק ומפחיד ומחשיד" אהבה
אני מזמינה אותך להתבונן ולו לרגע מחוץ ל"סיפור" תתבונני מתוך מקום של "עד צופה" שאינו מזוהה עם מה שקורה תראי מה עולה. אני מזמינה אותך לשאול אפילו רק את שתי השאלות הראשונות לגבי המשפטים שלהלן: (שבחרתי לצטט מתוך מה שרשמת): 1. האם זו האמת? 2. האם אני יכולה לדעת בוודאות שהמחשבות האלו הן 100% האמת? "זה לא יכול להיות משהו אחר חוץ מלב" " זה בוודאות לא בא מלחצים" "אני צריכה לעשות עוד בדיקות מעמיקות יותר, אך עד זה יקרה אני כבר אמות" "אני רוצה להשלים עם המוות" "עוד שנייה אני אתמוטט ושום דבר לא יציל אותי" "אני מרגישה את המוות בכל שנייה ביום" אהובה
בואי נשאל שוב את השאלות לגבי כל מחשבה שכזו : 1. האם זו האמת? 2. האם את יכולה לדעת בוודאות שהמחשבות האלו הן 100% האמת? בואי תתבונני 3. איך בעצם את חיה את חייך כשאת מאמינה ומגיבה לכל מחשבה שכזו? תראי מה קורה לך בלב, האם זה מביא לך עוד לחצים? איך זה תומך בך כרגע כשאת מאמינה לכל המחשבות הללו? זה מביא שלווה או מתח לחייך? אהובה, תהיי רגע "עדה" שצופה בסיפור חייך - כמו לצפות בסרט 4. מי את ללא ההזדהות /האמונה בכל המחשבות הללו? מה קורה בך שונה? האם יש חוויה שונה? מה קורה בגוף כשהוא לא מגיב לכל המחשבות הללו? היפוכים תראי אם ניתן להפוך את המחשבות הללו האם המיינד פתוח לעוד אפשרויות האם הוא יכול לראות את המציאות מעוד זווית
אהבה
מעבר לפחד יש אמת יש אהבה שאינה תלויה בדבר לכי אל הלב ותראי מה הוא אומר לך מעבר לפחד
אהובה , ההזמנה ששלחתי לך השבוע לדבר איתי בטלפון עדיין בתוקף במידה ותרגישי צורך
טל
שבת שלום

orli997

New member
מוות = שינוי

אנחנו מתרגמים את המסרים מהאנרגיה הגבוהה שלנו על פי הסמלים שנמצאים בראשינו, בדיוק כמו שמוות מסמל שינוי, פחד מוות מסמל פחד והתנגדות לשינויים, מוות = הלא מוכר לכן = פחד, אם תשחררי את ההתנגדויות מהבלתי נודע, ותסכימי לכל שינוי מבורך בחייך עוצמת הפחד תהפוך לעוצמה מתחדשת, הפחד הוא התירוץ הכי טוב שלנו לעצירת הזרימה לא חשוב איזה שם ניתן לו.

למעלה