מוזיקה אלקטרונית

סריט

New member
תודה על זה, וברוכה הבאה

התציג את עצמך? הסמפלר זה מכשיר חדש?
הייתי בטוחה שיש כבר שנים מכשיר כזה שמנגן תווים שונים של סימפול מסויים...

שלום:)

שלום סריט! איך קוראים לך אגב? אם תחזור להודעה שלי, תקרא שלא כתבתי שהסמפלר הוא כלי חדש. כתבתי שהריאקטבל הוא כלי חדש reactable של אפל. השולחן המוזר הזה שמניחים עליו קופסאות בדיקלייר אינדפנדנס. אפשר למצוא ביו - טיוב. להציג את עצמי? האמת... הייתי כותב מידי פעם בקומונה הישנה. אבל לא משנה. קוראים לי חנן בן סימון, בן 20, מצור הדסה. כרגע חייל (טכנאי קשר בגדס"ר נח"ל) אוהב לכתוב שירה ומוציא יחד עם ענבר איצקוביץ את "קטע", שזה פנזין שירה. אוהב מוסיקה. כותב ומלחין... ומופיע. לפעמים עם ג'אז לפעמים עם דברים יותר מעניינים. יש לי חיבה מיוחדת לנגני רחוב ובכל שבוע אני שר כמה שירים עם נגנית הנבל מהמדרחוב בירושלים (מיוריאל) אני מת שהיא תלמד לנגן את Cover Me מעריץ גדול של ביורק. אוהב המון אוונגרד. גם מלחינים קלאסים מודרנים... לורי אנדרסון... אוהב גם דברים פשוטים ויפים. אנטוני והג'ונסונס, קייט בוש, בילי הולידיי. אתם יכולים לשמוע קצת קמצוצון מהמוסיקה שאני עושה כאן. אבל אלו רק הקלטות בייתיות, סקיצות. http://www.unreleased.co.il/?aroom=375 אוף. אני מרגיש שסיפרתי על כל כולי יותר מידי. אני רוצה להשאיר משהו לדימיון כדי שאני ארתק אתכם... להיות מהאלה המסתוריים. כנראה שאני לא כזה. לא משנה...

Gremshnit

New member
וואו, תודה!

אין לך מושג כמה העשרת לי את הידע. תודה רבה רבה רבה!

למעלה