מוזיקה בשיעורי ספינינג

ran magen

New member
מוזיקה בשיעורי ספינינג

הודעה זו באה בהמשך לשרשור מדריכים מומלצים ברשת הולמס פלייס שם ניתנה המלצה על מדריכים עפ"י רמת השיעור, המדריך והמוזיקה. כמובן שטעם מוזיקלי הינו מאוד אינדיבידואלי אך מדריך שבא למקום חדש עלול להיות מקוטלג כ"מדריך טוב אבל מוזיקה על הפנים" מכיוון שלא קלע לטעם המוזיקלי של אדם כזה או אחר בשיעור הספציפי הזה. אני חושב שאין להסיק על מדריך מבחינת המוזיקה רק עפ"י שיעור אחד אלא יש להתנסות ב-2-3 אימונים כדי לחוות דעה גם על רמתו המקצועית וגם על המוזיקה בשיעוריו. אחת הנקודות החזקות אצלי(עפ"י מתאמניי)הוא נושא המוזיקה.בכל יום אני עובד על השגת מוזיקה חדשה/ ישנה וממקסס בעצמי את הדיסקים לשיעורים. באימון עליות לדוגמא יכול להיות מיקס של עופר ניסים כל השיעור מה שיכול להיות פצצות לאחד וסיוט לאחר. באימון מהירויות יכולים להיות טראקים קלאב-טרנס מהירים שיכולים להקפיץ אחדים משמחה ולהקפיץ לאחרים את הפיוז.. הקו השולט אצל מרבית המדריכים הינו דאנס/ האוס/ ניו-יורק אנדרגרואנס/ טראנס. אצל בועז שמעתי גם בועז שרעבי ואהבתי למרות שזה ממש לא הסגנון שלי. אני חושב שפשוט צריך לתת לכל מדריך יותר מצ'אנס אחד:גם בסגנון השיעור (ויש הרבה סוגי אימונים:עליות,ירידות, מהירויות,משולב,אימוני רצף בדופק זהה רוב השיעור וכו'...) וגם מבחינת המוזיקה.

ממש לא אנדרגראונד

פיספסת במינוח ניו יורק האוס סוג קיצבי ומסחרי של ז'אנר הטרייבל האוס הג'ונגלי משהו אנדרגראונד מטבעו מתייחס לרייבים לא מסחריים בעליל שהינם אולי הפחות מתאימים מכל לאזני הרוב, לכן גם שמו אנדרגראונד משמע ההיפך ממיין-סטרים למרות ש... בגילי אני עוד זוכר תימים שרמי פורטיס ודפש מוד היו אנדרגראונד אין הבטחה לנצח בעניין סתם לחידוד

אני בעד לגוון

לא להיות צפוי, לא להיות משעמם. להעיז,להפתיע,להיות מקורי, לשאוף להיות הראשון שמביא מהתנור, להתחשב, להצליח אפילו לרגש ולגעת. מוסיקה.

Tami661

New member
../images/Emo45.gifמסכימה בהחלט../images/Emo13.gif לגוון... מוסיקה

בשיעור, לדעתי בכל אופן, היא לא שתקבע אם המדריך מקצועי או לא היא לא שתקבע אם האימון היה אפקטיבי או לא היא לא תכריע אם אגיע לאותו מדריך שיעור בפעם הבאה אבל היא כן תקבע את מפלס ההנאה שלי מוסיקה מגוונת... עושה לי את זה יותר
בדיוק כמו שלאחרים... היא עושה את זה פחות
אנשים מגוונים בטעמנו אנו

KESSEM10

New member
מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה

אין ספק שהמוזיקה מהווה חלק חשוב ממערך השיעור המוזיקה יכולה לעשות את השיעור ולהרוס את השיעור, גם אם אתה מדריך טוב ואיכותי. מתאמנים רבים מגיעים למדריך זה או אחר בגלל המוזיקה, שפשוט עושה להם את זה, שמניעה אותם לתת מעצמם בשיעור, שמדברת אליהם. אישית - אני מגוונת, אוהבת לחדש המון, אוהבת להביא שוסים, לתת לפחות שיר אחד שיהיה מיוחד ומעניין במיוחד...שיזכרו אותו או שיהיה לו משמעות מיוחדת, שיתנו שם יותר מעצמם.

עופר ניסים ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif

טראנס,האוס,ניו-יורק זו המוסיקה שאני הכי מתחבר אליה בספינינג ובחיים בכלל.גם שירים יותר ישנים(שנות ה-80) ורמיקיסים של שירים ישנים אני מסוגל לשמוע ויש כאלה שיכולים להקפיץ אותי.מוסיקה ישראלית פחות עושה לי את זה. החלום שלי זה מרתון ספינינג כשבעמדה ידג'ו עופר ניסים ואחריו אינפקטד בכבודם ובעצמם. נ.ב קיבלתי שבעה אוספי Psy Trance חדשים מהתנור לכל המעוניין

התאהבתי נואשות בpcy trance

יש לך את החדש של אסטריקס?? אני רוצה כמובן. חוץ מכסף אתן לך גם נשיקה בקרחת...

פנימיון

לפני חודשיים שלושה שמתי את האיש הנכון שילהק שם בתמונת שער במרומי הקומונה ס ק א ז י אסטריקס חביב אבל זה לא הדבר האמיתי שים skazi במיול, תקבל המון חומר, תתחיל לעבוד, ותנשק את חליל ואני איני דורש הזמנות חינמיות בתמורה רק תאמר שחליל שלח אותך

פנימיון

לפני חודשיים שלושה שמתי את האיש הנכון שילהק שם בתמונת שער במרומי הקומונה ס ק א ז י אסטריקס חביב אבל זה לא הדבר האמיתי שים skazi במיול, תקבל המון חומר, תתחיל לעבוד, ותנשק את חליל ואני איני דורש הזמנות חינמיות בתמורה רק תאמר שחליל שלח אותך

ואם כבר שואלים..

אני אישית אוהב את מה שכמעט אף מדריך לא שם לא שם כי הוא לא מעיז לא מעיז כי מרבית המדוושים לא אוהבים כבד להם מציק להם דורש מהם מכריע אותם מייבש אותם זורק אותם לתהום מעיף אותם אחרי חמש דקות ט ר א נ ס נ ט ו לא קלאב טראנס לא האוס לא עופר ניסים (90% דאנס) ולא שאר ירקות אני מתביית באופן טבעי על מדריכים שמסובבים האוס מעדיף טכנו , דיפ, ורייבים אפלים ודראמטיים פרוגרסיב הוא הפייבוריט ליומיום ולעיתים יש קטעים שמתאימים דיווש מדריכים כאלו מעיזים לשים לכל היותר טרק טראנס אחד או שניים מכס' לאימון כשזה מגיע אני גומר על האופן גומר בשרשרת אפילו שמקובל שרק נשים מסוגלות לשרשר הנה גמני
היתה לי פם מדריכה שהיתה מסוגלת לשים קצבים של טראנס לשעה שלמה לא כולם התחברו אליה קראו לה טל שחם זהו ואני אני שם בגלל המוסיקה חריג אני יודע מבחינתי שלא יבלבלו לי תמוח וכל השאר לא רלוונטי אני אני בכלל מחפש Dj טוב כלבבי אני לא מחפש מדריך אידיאלי אם אני מוצא Dj שמיטיב גם לעודד ולדרבן אותי אולי לכן מעולם לא ממש מצאתי ותמיד תמיד חשבתי חשבתי שההההדבר בשבילי היה ........... היה ........... היה ........... היה ........... היה ........... היה ........... היה ........... היה ........... היה ........... היה ........... היה לדפוק סשן שבועי קבוע ביום חמישי שתיים בלילה באמצע אמצע רחבת הקראחנה של האומן 17 אני לבד על האופן כשכולם מפזזים מסביבי Skazi על הבמה וזהו זה מה אני אישית צריך התאורה המתאימה המוסיקה הנכונה הסאונד האיכותי הווליום האמיתי הקהל הנכון האוירה האידיאלית והההההההההאטרף הגדול ביותר בארץ כנען זה זה ורק זה מה אני צריך מישו יש לו מה להציע לי?

הזאהיר

New member
נו בוודאי......

א. אל תשכח שאתה בליגה אחת קצת יותר גבוהה יש בך את היכולות להתמודד עם שיעור יוצא דופן, בעל רמת סיבולת שיכלית/מנטאלית יותר מאשר פיזית וקרדיו כיוון שאתה רכשת זאת בזכותה של האחת : טל שחם!!!! וחייב להבין שקם דור, וקיימות עדות שלא מכירות את תורתה שלא בקיעים בדרכה ו/או שלא היו שם מספיק זמן כדי להתחבר לזה, להזרים לדם, לעורקים את הדרך הזו, זה גם עניין של התמדה, ועבודה עם עצמך כדי להשתלב בסוף ולהגיע לתוצאה - שם אתה בעצם נמצא היום!!! ב. ולמה חריג? כמוך לטל היתה עדת מאמינים גדולה מאודדדדדדדד בהתחשב בכמות המנויים האקטיבית שהיתה קיימת בהולמס בכלל לטל היום למעלה מ 350 מאמינים!!!!!!!!!!!!! אז אתה לא כזה חריג.... ג. מוזיקה - זה הכל עניין של מקצבים והתאמות, מה שאתה אוהב לשמוע, בהחלט מתאים למערך השיעור שאתה בונה לעצמך. שהוא בעצם מצב סטטי - 50 דק' עמידה סייקלינג ספרינט. אבל, בהתחשב במבנה/מערכי שיעור של מורים אחרים המדמים עליות, עומסים, מורדות, וכל מני משתנים אחרים זה לא בא תמיד במישור אחד עם אחד כמו סקאזי. ======= אבל תאר לך סקאזי עם טל שחם ============== ==================== מושלם ====================== ד. לא רוצה כ"כ לבאס אותך, אבל שנינו מכירים עוד מישהוא שלא נמצא יותר במחוזותינו, שהיה מפדל ספרינטים מצב 3 כל מהלך השיעור, במהירויות הרבה יותר גבוהות משל כולם - כולל אותך - (שלא לדבר על עומסים) שלא הדאיג אותו שעופר ניסים או ארמין היו ברקע....... לדעתי כל ה ISSUE זה באמת מקצבים ושלא ישמו לנו יהורם גאון או שרית חדד ברקע

אמן...../images/Emo88.gif תפסיקו לדבר על טל שחם

כי אני אצטרך לקחת עוד פעם את ה-
אוףףף מתגעגעת...

למעלה