לחליל........................העדין
הלו, הכל יחסי בחיים, יודע?!! (לגבי אם היית עדין או לא) אך לעניננו: א. נראה שאתה מרגיש שאתה מנהל פה התנצחות, אז אם פגעתי בך או משהו כזה, מראש ובפרהסיה מתנצלת. ב. מבינה שגם מחמאות לא יודע לקבל......וחבל ג. את מי מעניין שההוא חוזר?! סתם ציינתי איזו אנקדוטה כדי להסביר משהו. (וכן, יצא לי להיות במספר שעורים בהם הוא גם היה וזו עובדה שלא משנה אזו מוזיקה לא הייתה, הוא פידל בצורה שלא ניתקלתי בה בשום מקום אחר) ד. מה זה משנה אם טל שינתה או לא שינתה אין עוררין שהיא מסוגלת להביא גירויים שנחשפים אליהם רק אצלה. לטכניקות שמיוחדות רק לה. ועובדה, התוצאות מדברות בעד עצמן. כל מילה מיותרת. ה. אתה דיברת על ספרינטים, על לקרוע את השרשר של האופן וסליחה שדלה היא שפתי (מראש התנצלות לאבשלום קור מיודענו ללשון ולשאר אנשי האקדמיה לספורט.) וכן, גם ספרינט זה חלק מהשפה. אלא אם כן לך כבר יש איזה P.HD ואז קטונתי מלהגיב. ו. טוף, בחיים לא השתתפתי במרתונים, אבל, בטרם תשפוט, גם אני רצה וגומעת מרחקים......ולא על המסלול החשמלי בחדר הכושר. ז. מסתבר שרק דבר אחד משותך יש לנו: (חשבתי ששניים, אבל כנראה שאתה לא בדיוק נלהב של הגב' שחם) לשנינו אותם נעלי ספינינג - SIDI! רק ששלי יפות יותר!!! ח. יש דברים ששווים יחס ויש שלא...........אבל מה שבאמת לא הבנתי למה שלחת לי פרחים ועוד סגולים - אם לא התכוונת לכך באמת?