מוזיקה בשיעורי ספינינג

פרחים סגולים יש להם מה לומר?

יקירתי לא אכנס איתך כאן לויכוח על החיוכים שאת מעלה בי למקרא דבריך אבל את מצחיקה אותי אנושות אז אני מרשה לעצמי לפרגן לך על כך חוש הומור דבר חשוב "בוקרטוב בוקרטוב"...

הזאהיר

New member
חליל...לא הבנתי ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gifאבל

תודה, תודה על הפרחים...
אתה יודע, הם יכולים גם להיות ורודים , אדומים, לבנבנים אני אישית מעדיפה ורדים , חרציות וגלדיוליות ו....ויכוחים?! אני חושבת שפיספת משהו...... לא בכיוון. ואם הצלחתי להצחיקך אז אקבל זאת כמחמאה אברכך גם בצפרא טבא..... (למרות שאוטוטו צהרי היום)

לא הכל מבינים אצלי, ככה זה...

ואם את מתעקשת לא לפספס את מהות החיוך... 1."סיבולת שיכלית מנטאלית יותר מפיזית קרדיו"... אחלה דיאגנוזת הספקים במאמץ עשית לי... אני מבין שיש לך נתונים בדוקים על היכולות שלי?... לרוץ 10,000 ב-36 דקות אין ספק שזו יכולת שיכלית. 2."רכשת זאת בזכות האחת והיחידה טל שחם"... מבין שהכרת אותי לפני ואחרי טל שחם?... ארשה לעצמי להשמע חצוף ולומר לך שטל שחם השתנתה ושינתה את מערך שיעוריה אחרי שהיא הכירה אותי... ואת מה שרכשתי אני רכשתי לפני לא מעט שנים ובכלל מתחום אחר עת התחרתי במרתונים ורצתי מעל 100 ק"מ לשבוע בקצבים חורכי אספלט. 3."מצב סטאטי 50 דקות"... אם את בוחרת לחוות דעה על מה שאני עושה אז לפחות תהיי ערה למה שאני עושה... מעט מאד אימונים שלי סטאטיים 50 דקות... ואם את אינך ערה לשינויי קצב אצלי - אזי כמו בריצה.. ההבדל בין 4 דקות לקילומטר ל-3.5 דקות לקילומטר תהומי!!... צריך רק עין לראות ונסיון להבין מה אתה רואה. 4."שלא במחוזותנו שרץ במהירויות גבוהות ממני"... מאמי, הוא בא לחופשת מולדת אוטוטו... ראש בראש עלי נשמה
ובלי שום קשר כבודו במקומו... כעת נוכל לצחוק בצוותא

מיצי, נכון שהייתי עדין?...

נכון שהתעלמתי בכוונה מהגדרות מקצועיות המלמדות על הבנה בסיסית עמוקה כגון "ספרינט 50 דקות"... סתם סתם רע אני סתם... היא כעת בטח שונאת אותי... זותי המסתורית... שמכירה לי לטענתה...

P u s s i c a t

New member
זה בסדר...

היית מעל ומעבר
ולגבי הרוע 1... מה ל'שות... ככה אנחנו הקשתים. אוהבים אותנו, או שונאים אותנו. אבל אפ'פם לא מתעלמים
ולגבי הרוע 2... הנקודה עשה את זה הרבה יותר כואב. לפחות אתה היית בעברית. ולגבי הרוע 3... ככה. אבל ב-ד-י-ו-ק אני אוהבת אותך
אפילו הצלחת להעלות לי חיוך (וזה לא קל היום בכלל...) חולית עליך

הזאהיר

New member
לחליל........................העדין

הלו, הכל יחסי בחיים, יודע?!! (לגבי אם היית עדין או לא) אך לעניננו: א. נראה שאתה מרגיש שאתה מנהל פה התנצחות, אז אם פגעתי בך או משהו כזה, מראש ובפרהסיה מתנצלת. ב. מבינה שגם מחמאות לא יודע לקבל......וחבל ג. את מי מעניין שההוא חוזר?! סתם ציינתי איזו אנקדוטה כדי להסביר משהו. (וכן, יצא לי להיות במספר שעורים בהם הוא גם היה וזו עובדה שלא משנה אזו מוזיקה לא הייתה, הוא פידל בצורה שלא ניתקלתי בה בשום מקום אחר) ד. מה זה משנה אם טל שינתה או לא שינתה אין עוררין שהיא מסוגלת להביא גירויים שנחשפים אליהם רק אצלה. לטכניקות שמיוחדות רק לה. ועובדה, התוצאות מדברות בעד עצמן. כל מילה מיותרת. ה. אתה דיברת על ספרינטים, על לקרוע את השרשר של האופן וסליחה שדלה היא שפתי (מראש התנצלות לאבשלום קור מיודענו ללשון ולשאר אנשי האקדמיה לספורט.) וכן, גם ספרינט זה חלק מהשפה. אלא אם כן לך כבר יש איזה P.HD ואז קטונתי מלהגיב. ו. טוף, בחיים לא השתתפתי במרתונים, אבל, בטרם תשפוט, גם אני רצה וגומעת מרחקים......ולא על המסלול החשמלי בחדר הכושר. ז. מסתבר שרק דבר אחד משותך יש לנו: (חשבתי ששניים, אבל כנראה שאתה לא בדיוק נלהב של הגב' שחם) לשנינו אותם נעלי ספינינג - SIDI! רק ששלי יפות יותר!!! ח. יש דברים ששווים יחס ויש שלא...........אבל מה שבאמת לא הבנתי למה שלחת לי פרחים ועוד סגולים - אם לא התכוונת לכך באמת?

הזאהיר

בוקרטוב
חליק אל תקחי אותי קשה אני לעיתים יורה על המקלדת מהבטן ומהר הפרחים?... כשאמרת מה אמרת ולא הזדהית חשבתי שאת סיגל (פרח סגול...) פשוט אז את נשארת אנונימית? או שאתחיל לבדוק למי יש SIDI בהרצליה?... קפה עלי...

הזאהיר

New member
טוף נו , לפחות עכשיו אני מבינה אבל

לצערי עליי לאכזבך, אני כנראה לא מי שחשבת.... וכן, אני כאן ומעדיפה להשאר אנונימית

המממ...

פרחי אמת לא שולחים בוירטואל ובכלל אני אישית לא שולח פרח פרח מבחינתי זה לא פרט ששולחים אני אישית מעניק פרח פנים מול פנים בכבוד

Gspin

New member
אפשר לקבל דוגמא

לשיעור ירידות?? (תמי, תרגעי...)

Gspin

New member
סליחה, זאת לא בושה

שלפחות לחלק מאיתנו יש חיי מין (יותר מהבייסיק עם שתי ידיים).

למעלה