מוזיקה? טלוויזיה?

מוזיקה? טלוויזיה?

מה הסדרות האהובות עליכם? איזו מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע? הטעם שלי הוא, כצפוי, די חנוני - הסדרה האהובה עלי זה הסימפסונס, כמובן. יש לי על המחשב כ70 פרקים, את רובם ראיתי יותר מ-3 פעמים ואת רובם אני זוכר. כשאני בצבא, אמא שלי מקליטה לי מStar World כל יום פרק, וביום שבת אני מצב שאני מחמיץ את הפרק בערוץ 1. אני לא יכול כבר לחכות לסרט שיצא ביולי 2007. חוצמזה, הייתי בעברי מכור בצורה די דומה לשאלתיאל קוואק, וראיתי את *כל* הפרקים. מעבר לזה, אני חובב Family Guy. וזהו, חוצמזה אני צופה רק ב"מי רוצה להיות מיליונר", "אולפן שישי" ו"לונדון את קירשנבאום". לצערי, בתקופה של סיינפלד היה לי רק ערוץ 1 ו-2, כך שראיתי אולי8-9 פרקים. מוזיקלית - אני איש של פינק פלויד, הלהקה הבסיסית ביותר עבור כל חנון לדעתי. בנוסף אני חובב לד זפלין, רדיוהד, משינה ולאחרונה פיתחתי Fetish מוזר לאלאניס מוריסט. ובאופן כללי - כל סוגי הרוק, על כל סוגיו וכל גווניו. מה איתכם?

תמיר1991

New member
הטעם שלי לא כ"כ חנוני...../images/Emo26.gif

טלוויזיה: "The O.C"
"חוק וסדר: מדור מיוחד" "CSI מיאמי" "פרינדס" אלה העיקריות, ויש עוד כמה שכשיוצא רואים או שכרגע בפגרה. מוזיקה: יש די הרבה, הטעם שלי מגוון... בגדול לינקין, נירוונה, אואזיס, גרינדיי, RHCP, אוונסנס, BEP, סטיינד, REM, פט שופ בויז, אליס אין צ'יינז ויש עוד כמה. ישראלית: אביב גפן, מטרופולין, סאבלימינאל, שייגעצ, קרן פלס ויש עוד ששכחתי
בהחלט מגוון
ושלכם?
תמיר.

DirtySpirit

New member
מממ

סדרות: "השמינייה"[תהרגו אותי] "The O.c"[ליטל ביט] "פרינדס"[השם "חברים" נשמע נורא רע;;] "סימפסונס"+"פיוצ'רמה" מוזיקה: אני מניח שרוק על רוב סוגיו, ולפעמים קצת בריטפופ ומטאל[אם אני אתחיל לפרט פה להקות ואמנים זה לא ייגמר]. אני רק אגיד שהפייבוריט הלועזי שלי זה אוונסנס והפייבוריט הישראלי מוניקה סקס

Some Might Say

New member
המ

אני אוהבת הרבה סדרות אבל בד"כ אני רואה מה שמשודר בערוץ ביפ להוציא כמה הרבה דברים מסריחים שיש שם כמו הפקות מקור גרועות וקומדיות משעממות, ואה, אנשים בחוטיני כתום שאוכלים כמויות אדירות של תולעים ואז מקיאים אותן (למה תמיד משדרים את זה בשעה שאני אוכלת ארוחת צהריים?!) לדוגמה סאות'פארק, סימפסונז, פיוצ'רמה, נשואים פלוס, סיינפלד, מלקולם באמצע, אהבתי גם את התוכניות דאבל דייט, אינסומניה, נותנים בראש ולא זוכרת מה עוד. בסופי שבוע כמובן פריקס אנד גיקס ואבודים וריקי לייק כשיוצא לי

הממ

האוסי מכושפות רוב הסדרות שערוץ ביפ לא מספיק לשדר
ובנוגע למוסיקה... רוק. חוץ מאינדי. למרות שלפעמים יש הברקות...

hopefulman

New member
אז ככה :) -

אני חובב מושבע של סדרות וסרטים דוקומנטרים , ביחוד אלה מהם המצליחים לצבוט קלות את ליבי. בנוסף - תוכניות תחקירים למיניהם (כולבוטק , עובדה ועוד...) , סדרות מתח (כמו תיקים באפלה שכבר נגוזה מזמן... , csi וכו'...) , סאטירות חסרות גבולות מוסר (סאות'פארק , מ.ק. 22 (ז"ל)) , סרטי אימה (ה"צעקות" , סיוט בחדר המורים , הטינה , הצילצול ו...באמת יש עוד הרבה :)) ו...בטח יש עוד כמה שלא עולים כרגע בראשי. מבחינת מוזיקה? בעיקרון , כל מנגינה שקטה ונוגה מצליחה לשבות את אוזניי , ללא כל תלות בתוכן השיר או/ו כותביו ומבצעיו. דניאל.

רגיל...[?]

TV: 24, חברים, סיינפלד, ורוניקה מארס, הסימפונס, פיוצ'רמה, Rescue me, סאות'פארק [הגאונית] ועוד רבים וטובים... מוזיקה: מוניקה סקס, אביב גפן, קאונטינג קרוז, REM, דפש מוד, גרין דיי, משינה, אואזיס, קווין, RHCP, סאליבה, סיימון & גרפונקל, U2, סטינג ובטח שכחתי כמה...

תמיר1991

New member
אבל אתה לא אוהב אותם../images/Emo2.gif

לפחות לא את אמריקן אידיוט
תמיר.

הטעם שלי...

כרגע חי בלי טלויזיה. פה ושם הולכים לראות סרט גרוע... השניים האחרונים שראיתי היו "מיאמי וייס" ו "הצד שלו הצד שלה", אל.
בזמנו ראיתי בבילון, מסע בין כוכבים, תיקים באפלה, סיינפלד, סימפסונס ועוד רבים אחרים. המוזיקה שלי היא בעיקר מטאליקה, ביטלס, פינק פלויד וסטינג.

SpyKid

New member
ובכן,

באופן כללי אני לא אוהבת לצפות בטלויזיה (ומאז שהתנתקנו מyes לפני כשנה אני ממש לא מרגישה במחסור כלשהו), אם כבר אני רואה משהו המקור הוא באינטרנט. אני אוהבת בעיקר אנימה, אבל מבחינת סרטים וסדרות שאינם אנימציה אני אוהבת מד"ב ופעולה (מלחמת הכוכבים, אינדיאנה ג'ונס וכו'), כנראה. וגם דברים שקשורים למדע (Black Hole High). כשהייתי קטנה גם אני אהבתי את שאלתיאל קוואק! בכלל, צפיתי בעיקר בסרטים המצויירים של ערוץ 1 - המומינים, דיג'ימון וכו'. מבחינת מוזיקה, אני אוהבת את הביטלס ואת קווין, וגם מוזיקה מודרנית יותר - בעיקר רוק או סוגים מאוד ספציפיים של מטאל. (להקות: Bowling for soup, All american rejects וכו'). אה, וגם J-rock ו- J-pop! (פופ ורוק יפני).

סלוניק

New member
בטלויזיה אני רואה רק ד"ר האוס,

ולגבי מוזיקה בעיקר אלטרנטיבית-אקוסטית, למרות שההופעה של ווטרס החזירה אותי אחורה לתקופת הפינק פלויד.

thorondor

New member
שלי.

סדרות: בבילון 5, סטארגייט, באפי, פיירפליי (+סרניטי כמובן), סיינפלד (שלטעמי היא הקומדיה הכי טובה שנוצרה), סאות'פארק, סימפסונס כשמזדמן, בנות גילמור (הדיאלוגים הכי טובים שנראו בטלויזיה). מוזיקה: בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל לסוגיו (קלאסי ומודרני כאחד) - Pain of Salvation, Dream Theater, Pink Floyd, King Crimson, Rush, The Flower Kings, Yes. אבל גם רוק קלאסי - Pink Floyd (הרי הם שייכים לשתי ההגדרות) Led Zeppelin, The Beatles, ועוד רבים וטובים. רוק אייטיז ניינטיז - Guns n' Roses, Skid Row, Queen ועוד. יש לי עוד המון סגנונות אהובים ולהקות אהובות. הרוב לועזי, אבל גם כמה עבריים (משינה, דפנה והעוגיות, מוניקה סקס, אינפקציה, הבילויים). וזהו.

אויש,

הדיאלוגים הכאילו-מתוחכמים של בנות גילמור ממש מגוחכים, פעם בFamily Guy ירדו על זה כ"כ יפה. סדרה של בחורה כזאת...

thorondor

New member
ראיתי את הפרק. מאוד הצחיק אותי.

אבל לא שינה את הדיעה שלי על בנות גילמור, והיא בכל זאת אחת הסדרות האהובות עליי. סדרה לבנות או לאו.

למעלה