מוזיקה? טלוויזיה?

Ziga

New member
וול,

סדרות: סיינפלד, Family Guy, נמלטים, נישואים פלוס, הקרקס המעופץ של מונטי פייטון, סימפסונס, פיוצ'רמה. אלו הסדרות שאני באמת אוהב, אני חושב. מוזיקה: יש המון. כרגע ההתמכרות שלי היא Pulp וEels, והאלבום Murder Ballads של ניק קייב. אבל בין האהובים עליי אפשר למצוא את מוריסיי, לאונרד כהן, דיוויד בואי, אנאת'מה, פאלפ, The Birthday Massacre, Marcy Playground, Flogging Molly, דפש מוד, ועוד הרבה אחרים.

אנאת'מה?!? ../images/Emo2.gif

סוף סוף מצאתי עוד מישהו ששומע אותם

Ziga

New member
בטח, אני ממש ממש אוהב אותם.

אפילו החתימה שלי היא מתוך שיר שלהם. =X

sagima

New member
נו...

טלוויזיה- סאות פארק, פמלי גאי, האוס, אבודים (מן הסתם) ובעיקרון הקומדיות השונות שיש. מוסיקה- רוק - פאנק, הארד, פרוג, מטאל וכדומה, בעיקר הקלאסיקות (ה"זקנים") - פינק, לד, ac/dc, סקורפיאונס, בלאק סאבאת', ארוסמית', קווין, גאנס אנד רוזס... ומה"צעירים" - גרין דיי, רד הוט, רוב זומבי, פרנז פרדיננד, פוו פיטרס, קווינס אוף דה סטון אייג', רייג' , וייט סטרייפס...

MajorWinters

New member
אקזלופ מגנטי!

טלוויזיה: הסדרה הטובה ביותר שקיימת לדעתי היא "מכסחי המיתוסים". הם האנשים המגניבים ביותר, אשת חלומותיי (קארי- הג'ינג'ית) מופיעה שם, והשם שולטים! פשוט שולטים. אני אוהב לוסט, מצפה לסדרה החדשה Heroes שהפיילוט שלה היה פשוט מעולה. בנות גילמור, מספ7ים, חברים, שני גברים וחצי, פחות ממושלמת, ועוד הרבה דברים... מוזיקה: יוני רכטר האיש שלי! יש לי כל חומר שלו שאפשר להשיג על CD ואני גם מחפש תקליטים! כל מה שThorondor אמר בשורה הראשונה, אני הכרתי לו חצי מהם, הוא הכיר לי את החצי השני. מעולה! לאחרונה אני יוצא קצת מהפרוג ואפשר לשמוע שמות כמו The Who, Grateful Dead, Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd... מעולה! שווה לנסות!

אני מריגשה פה הכי שונה

אז טלויזה - אחד הדברים הפחות אהובים עליי ... בעיקר סדרות שצריך לעקוב אחריהם מהסיבה הפשוטה שאני לא מצליחה לעקוב אחרי סדרות ומרגע שהתגייסתי כבר אין לי זמן לראות בכלל טלויזיה .. מוזיקה - שחורה
בעיקר ישראלית - משפחת תאקט כלא 6 מסיקה ועוד כל מיני באנלגית זה בעיקר פיפטי סנט סנופ דוג וטופאק את אמינם אני לא אוהבת
זהו זה המוסקה הכי כייפית הכי כיף לרקוד אותה וזהו
לילה טוב

Wing Chan

New member
באיחור אופנתי

טלוויזיה, בלי סדר מסויים: הרצועה, יצפאן (העונות הקודמות), החרצופים (אולדסקול לפנים), הקומדי סטור, פלטפוס, סמוראי ג'ק (כשהיה עוד CN בהוט), CSI מיאמי, הצילו (כרגע הסדרה הכי טובה שיש בטלוויזיה), רצח מאדום לשחור, סיינפלד כמובן, סאות'פארק, ביווס אנד באטהד, מלקולם באמצע (גאונות צרופה!) והסימפסונים ופיוצ'רמה כששודרה. כשאני אצל מישהו עם יס - פמילי גאי. מוזיקה: רוק כבד, בעיקר. הרבה בלאק מטאל ותתי סגנונות שהסיכוי שתכירו אותם הוא כמו הסיכוי של נסראללה לזכות בפרס נובל לשלום, אז אחסוך מכם.

pelegs

New member
סדרות בריטיות ומוזיקה קלאסית

תעופה בחקירה, ולא יעזור שום דבר, היא *ה*תוכנית. באמת שאין טוב מזה בטלוויזיה. וזוהי, כמובן, תוכנית בריטית. או לפחות בהנחיית בריטי, וזה מספיק טוב בשבילי. למעשה - סדרות בריטיות פשוט טובות יותר מכל דבר אחר בכל ז'אנר. אם זה סדרות סטייל ערוץ 8, כמו "המוחות הגאונים של זמננו", "איך פועל גופנו", "ההיסטוריה של בריטניה", "מדע על אי בודד" וכו'. סדרות דרמה, כמו "רופאים" ו"אי קטן ואנשים בו מעט"** פשוט עוברות בגדול את מקבילותיהן האמריקאיות, ללא ספק תוכניות האירוח/נושא שלהן מתעלות על כל השאר (טופ גיר אקסטרה - לא צריך להוסיף מילה), השעשועונים שלהם מעולים (אן רובינסון - גם כאן לא צריך להוסיף כלום), וכמובן, מעל הכל, הקומדיות. או, הקומדיות שלהם. "מונטי פייתון" לדורותיהם, "ננס אדום", "המלון של פולטי", "בריטניה הקטנה", "זיווגים"(זה השם בעברית?) והגדולה מכולן - "The Black Adder" (גם, לדורותיה). הן פשוט מ-צ-ח-י-ק-ו-ת. שנונות כשצריך, טיפשיות כשצריך (אם כי לפעמים יותר מדי). אין, פשוט אין על טלוויזיה בריטית. ולנושא השני - מוזיקה. בכל הקשור למוזיקה מודרנית אני פשוט לא מבין כלום, וכולם תמיד מדברים על זה. מה שאני כן מאד אוהב זה מוזיקה קלאסית (ובזה אני מתכוון לבארוק, קלאסית ורומנטית), כי זה פשוט יותר טוב מכל דבר אחר. לא יודע, איכשהו כל המוזיקה המודרנית פשוט מפוספסת באיזושהי מידה. אבל זה רק לטעמי, כמובן
** - זו הסדרה הכי מוזרה שיש. מצד אחד, כלום לא קורה בה, אבל ממש כלום. הדבר הכי משמעותי שהיה שם זה שבאחד הפרקים הגרושה של אחד התושבים באי הגיעה לבקר. או, הדרמה. מצד שני, הסדרה פשוט מרתקת וסוחפת. לא ברור לי איך הם עושים את זה.

למעלה