~הלהקה שלו ממש גרועה. ממש.~
M mcfly danna New member 3/3/08 #45 ../images/Emo45.gif ביחוד הבלונדיני הזה, שיתנו את המקרופון מצדי לתאורן, רק לא לבלונדיני..XD אני רעה..
../images/Emo45.gif ביחוד הבלונדיני הזה, שיתנו את המקרופון מצדי לתאורן, רק לא לבלונדיני..XD אני רעה..
R rox love BSM New member 3/3/08 #30 ../images/Emo20.gifXDD כן היה את זה,איזה ילד כאפות הוא שם XDDD וזה עם השער הבלונדיני הארוך מפחיד אותיXD
../images/Emo20.gifXDD כן היה את זה,איזה ילד כאפות הוא שם XDDD וזה עם השער הבלונדיני הארוך מפחיד אותיXD
L Little McMickey New member 3/3/08 #31 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהוו ראיתי את זה ממזמן XDD כמה צחקתי
R rox love BSM New member 3/3/08 #34 ../images/Emo20.gif../images/Emo6.gif במיוחד מהבלונדיני הזה שעושה את ה'אוווו' זה ממש מצחיק1
M McFly rullz New member 3/3/08 #33 ../images/Emo192.gifמכירהXDDDDDDDאוי אוי איזה חננה. הראתי פעם לחברה שלי ומאז אנחנו צוחקות על הבלונדי ההואXDDDDDD
../images/Emo192.gifמכירהXDDDDDDDאוי אוי איזה חננה. הראתי פעם לחברה שלי ומאז אנחנו צוחקות על הבלונדי ההואXDDDDDD
W white in Angel New member 3/3/08 #51 אני קוראת את זה מההתחלה ועד הסוף 100 פעם ביום יש לי אובססיה לזה.......................
M mcfly danna New member 4/3/08 #86 רילי?!?!!? כפרעלייך, רק בשבילך אני אנסה להתחיל לכתוב את הפרקים החדשים עוד היום..
W white in Angel New member 4/3/08 #96 יששששששששש תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני מכורה........................... זה קשה להיגמל....................... תודהההההההההההההההההההההה
יששששששששש תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני מכורה........................... זה קשה להיגמל....................... תודהההההההההההההההההההההה
B baril New member 3/3/08 #37 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDD מכירה את זה ס'ילדי כאפות
J JuSt My LuCk New member 5/3/08 #137 אוקי הבלונדי הזה כל כך גרועעעעעע הוא הורס את כל השיר... ודאגי נראה כמו לא יודעת מה XD (אבל עדין חתיכי ) והקטע שהם עושים אהההההההאהההההאההההה נשמע כמו מבת הים הקטנה! קיצור... דאגי עשית בטוב כשעברת להקה XD
אוקי הבלונדי הזה כל כך גרועעעעעע הוא הורס את כל השיר... ודאגי נראה כמו לא יודעת מה XD (אבל עדין חתיכי ) והקטע שהם עושים אהההההההאהההההאההההה נשמע כמו מבת הים הקטנה! קיצור... דאגי עשית בטוב כשעברת להקה XD