../images/Emo220.gifיש אלוהים והוא אוהב אותי!
אעעעאעאעאעאעאע יש לי לס פול.. לס פול סטודיו של גיבסוןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הלך ככה.. היום בצהריים חשבתי על זה שאחותי מאוד רוצה לנגן על אורגנית.. וזה עולה 1250 האורגנית שהיא רוצה.. ואני רוצה לס פול סטודיו .. ביום שישי היינו בכלי זמר באשדוד סגרנו אחלה עסקה שבסה"כ יוצא 9500 שקל (כולל הכל,מגבר 65 וואט סטנדים ועוד שטויות) ביום שני,אתמול אחרי השיעור גיטרה שלי ההורים שלי אמרו לי שזה תקציב שהם לא יכולים לתת כרגע כי יש בעיות קטנות וזה.. והאשראי וכל החרא הזה.. היום בבצפר חשבתי לעצמי,ופעם אחת אהיה אחות טובה.. מהכסף שאני חסכתי לגיטרה,סה"כ עד היום 3100 שקל אז אקנה לאחותי מתנה,אורגנית! באמת שמחתי שהסכמתי עם עצמי,חשבתי על זה לבד והכל.. בצהריים ספרתי לאבא..הוא היה גאה בי כל כך והיו לו דמעות בעיניים..כאילו אני,הילדה שהחלום שלה היה הלס פול הזאת מבזבזת יותר מחצי ממה שחסכה לבד בשביל אחותה.. ספרתי את זה גם לאח שלי ואפילו הוא היה בשוק כאילו שוב אני,ההיא שחופרת כמה היא רוצה לס פול מוכנה להקריב מכספה האישי שעמלה וטרחה בשבילו מלא! ואפילו לו היו דמעות בעיניים.. הייתי מאושרת באמת!ואחרי כל זה שהייתי בקן אז הסתבר(אחרי הכל) שזה הגיע גם לאח שלי השני ולאמא שלי.. שהם היו אמורים לדעת מזה גם.. כולם אמרו לי שהלב שלהם נפל לתחתונים כששמעו! והקטע,שני האחים שלי אמרו שאין מצב שאני משלמת לבד!שהם משלמים חצי מינימום!חמודיםP: בקיצור אחרי הקן ההורים שלי אחותי ואחד האחים שלי(הגדול יותר) באו לקחת אותי מהקן ונסענו לראשל"צ לאיזה חנות שם.לא אהבתי אותה יקרה וחרא של גיטרות מה שהיה שם.. אחרי זה נסענו ישירות לכלי זמר באשדוד.. ומה שמצחיק שהמורה שלי לגיטרה(הוא גם עובד שם) היה שםP:זה היה משעשע! לא חשוב..בקיצור בדקנו עם הכרטיס אשראי עובר הקטע,בנו לשם שוב רק בשביל האורגנית,אמרתי שאני ארד ומקסימום שנצא מהחרא נקנה לי גיטרה..יש זמן. והמוכר זה ששירת אותנו גם ביום שישי וסגר איתנו עיסקה מעולה הצליח להעביר את כל המחיר! 9500שקל!! אני הייתי בשוק,הלב שלי נפל לתחתונים.. וואוו..לא הצלחתי לנשום יותר גרוע מאחותי שבכתה כשספרתי לה שאני רציתי לקנות לה.. זה היה פשוט.. וואוו.. בקיצור יש לי לס פול סטודיו של גיבסון.. ואני עוד רועדת ומסתכלת עליה מזווית העין וחיוך על פניי.. דבר אחד למדתי מהיום הזה.. כשאתה תורם מעצמך אתה מקבל בחזרה.. אומנם לא תרמתי לגמרה,אבל תראו,אם זה לא היה קורה ההורים שלי בכלל לא היו רואים אור ירוק כדי לקנות לאחותי את האורגנית.. כאילו הם לא היו מוכנים לקפח.. ואמרתי להם שאני מוכנה לוותר..ולקנות לה מעצמי.. בקיצור, 3 גיטרות,אורגנית אחת,מפוחית אחת,ומערכת סיריםP: זה מה שיש בבית הזהXD P: הנה שלושת הגיטרות, החדשה היא החשמלית הכי נמוכה והכי סקסית.. קלאסית אקוסטית וחשמלית ואפילו הקייס שקבלתי איתה וכמובן המגבר,65 וואט. פשוט אני,רק מאושרת. דורה=]