מוזיקה פגאנית

suki da yo

New member
אמממ...

למעשה יש לי בהישג יד את הגרסא באנגלית. זה קשה, אבל שווה את המאמץ.

November rain

New member
אז תרשי לי להמליץ לך על Ajattara

הלהקה של הסולן של אמורפיס, הוציאו שני אלבומים, האחרון לפני מספר חודשים. המוזיקה הרבה יותר איטית ועמוקה, ביחס לאמורפיס, והליריקה כולה בפינית מה שמאוד מקשה על ההבנה ( אלא אם כן יודעים פינית
). אממ.. ופאגאני, לא יודע אם זאת ההגדרה הנכונה, והוא גם דיי מוכר למען האמת, אבל אני נורא אוהב את Yanni, זמר יווני שיוצר קטעים אינסטרומנטליים מדהימים, עם לא מעט אלבומים באמתחתו.

ocean gypsy

New member
קראתם לי את המחשבות:).

לא, סתם. פשוט בדיוק בשנייה הזאת חיפשתי מילים לשיר moon mother של lisa thiel, (שיר מדהים דרך אגב.) ואז מצאתי אתר חביב מאוד על מוסיקה פגאנית לסוגיה ומיניה, אז בדיוק חשבתי אולי להציע לארי-אל שיוסיף אולי את האתר הזה לקישורים, למרות שעוד לא ייצא לי לעיין באתר הזה יותר מדי, אז אני עוד לא יכולה להגיד את דעתי עליו, אבל אתם מוזמנים להיכנס, ולשפוט. ולא הייתי פה כמה זמן, אז קצת באיחור, אני מקווה שהיה לכולכם מאבון שמח, אה..ושנה טובה ומבורכת שתהיה לכם. אסתי. נ.ב- אני חייבת לציין שעדיין לא מצאתי את המילים לשיר אז אם למישהו יש אותם, אם זאת לא בקשה גדולה מדי, אני אשמח אם הוא יוכל לשלוח לי אותם דרך המסרים. תודה.

ocean gypsy

New member
משהו עובר עליי.

אוקיי טעות שלי, אני מתנצלת. זה לא אתר ספציפית על מוסיקה פגאנית, פשוט כשניכנסתי, ניכנסתי דרך לינק שהוביל אותי ישר לחלק של המוסיקה הפגאנית, אז משום מה הייתי בטוחה שכל האתר הוא על מוסיקה פגאנית, אבל הסתבר שלא. אבל עדיין, יש שם חלק על מוסיקה פגאנית ורשימה חביבה של אמנים. קבלו את התנצלותי. עכשיו בוקר וזה מסביר הכל. אסתי.

Cruachan

זה..מטאל אירי ממש יפה, והליריקה מדברת הרבה על דרואידים וכל מני דברים קלטים ואיריים... מאוד מומלץ.

Justin Angel

New member
מצטרף

יש להם כמה אלבומים מאוד חביבים וגם יוני המליץ לי עליהם לפני כמה זמן. יש להם שלושה שירים שאני מאוד אוהב: A celtic Mourning שזה שיר אבל עם חמת חלילים מסורתי בביצוע הכי טוב שאני מכיר, A druids passing ועוד אחד שזה השיר החמוד הזה על שר הטבעות. ברכות זוהרות

אהה כן, וגם Blackmore's Night

אני לא בטוח עד כמה פגאני\קלטי זה.. אבל המוזיקה היא בהחלט מדהימה, הרבה חלילים,כינור. גיטרה קלאסית (ריצ'י בלאקמור מדיפ פרפל) והשירה של זמרת מדהימה.. לא היה לי הרבה זמן להתעמק בליריקה אבל זה הרוב בלדות וסיפורים אני חושב.. אני דומיסט גאה, חובב מושבע של דום מטאל, גותי.. אבל לא חושב שיש שומדבר מתאים לכאן, אולי באמת חוץ מאמורפיס באלבום a tale of a thousand lakes ועוד שאני לא זוכר.. אפשר באמת להמליץ על הרבה מאוד פאוור, מדברים על זה שם הרבה אבל לא זוכר בלאק מטאל הוא מאוד פגאני, הרוב אפילו אנטי-נצרות, אבל אני לא אוהב בלאק

Sfahmnoon

New member
כיאה לחודש

Edda, Myths of Medieval Iceland של Sequentia אני לא מכיר שום דבר אחר שלהם, ולא שמעתי גרסאות שונות לאדות, אבל מאוד מאוד אהבתי. זאת גרסה מוסיקלית (בסיגנון ימיי הביניימי כזה, אני אשער איסלנדי) לחלק מהאדה הפואטית. אני חושב שזה הרבה יותר מהנה מלקרוא טקסט יבש, אבל שלא יהיה בזה יותר מדיי לאנשים שהמיתולוגיות הנורדיות לא מעניינות אותם. זה בא עם תרגום לאנגלית ועוד כמה שפות. אגב, ניסיתי לגרום למוגלגים לשמוע את זה, והם הסתכלו עליי מוזר.

למעלה