מוזר לי

מיטללל

New member
מוזר לי

מה דעתכם על סיטאוציה בה בחור טס לחו"ל לתקופה בת חצי שנה, ואומר לחברתו שהוא רוצה שבתקופה הזו היא תיצא עם בנים אחרים, הוא "יצא" עם בנות אחרות, ולאחריה, לאחר שובו, הם יחזרו אחד לשניה הייתם מסוגלים לקבל סיאטוציה כזו? לעמוד בזה? לדעת שהבן זוג שלכם עומד לבגוד בכם? רק אני מפגרת וזה נשמע לי מעוות והזוי?... ההבנה שחבר שלך עם בנות אחרות הרסנית רגשות זה לא דבר שאפשר לכבות ולהדליק אחרי חצי שנה מה דעתכם?

DanaLior

New member
מצטרפת לדעתך!

לא רק שזה מעוות והזוי זה גם לרוב בלתי אפשרי. אז נכון, קודם כל באה ההרגשה של "הוא הולך לבגוד בי עם מישהי אחרת", ואחר כך גם באה השאלה "ואם הוא יתאהב בה בפתאומיות??".. אז זהו, שלדעתי במשך חצי שנה העולם יכול להתפך.. לכן אי אפשר להחליט מה יקרה בעוד חצי שנה.. מה אני אגיד לך, בחיים לא הייתי מסכימה לדבר כזה.. אם כבר מחליטים להישאר ביחד אז עד הסוף, ואם לא- שיהנה בחו"ל!!!

מיטללל

New member
עוד כמה פרטים להשלמת התמונה

הם יצאו בערך חודשיים לפני שהוא טס לחו"ל, כלומר לא מדובר פה ביחסים של שנים. והיא נשארת נאמנה לו, כלומר, לא בקטע של לצאת עם בנים אחרים בתקופה הזו וכן, היא נראית ממש טוב

מכירה סיפור כזה מקרובת משפחה

הוא טס לחו"ל לחצי שנה והם היו ביחד 3 חודשים בערך. היא מאוד אהבה אותו, הוא כנראה שלא כל כך, כי הוא ביקש ממנה לצאת עם אחרים ושהוא עדיין לא מצא את 'האחת'. אני בזמנו אמרתי לה להיפרד ממנו כי הוא לא רציני. למרות שלפני שהם נהיו חברים , הם היו ידידים טובים במשך הרבה שנים. היא לא כל כך רצתה להקשיב לי והוא טס. היא ניסתה לנהל מערכות יחסים בזמן שהוא היה בחו"ל אבל חשבה רק עליו ושמרה על קשר צמוד איתו. הוא חזרה ארצה והיא חשבה שהם יחזרו להיות ביחד, רק אם היא תרד במשקל. (מחשבה לא הגיונית). היא כמובן ניסתה הכול אבל הוא לא רצה אותה. היום היא הולכת להתחתן עם גבר שמאוד מבוגר ממנה אבל לפחות היא מאושרת. אני במקום החברה, לא הייתי נשארת איתו וממשיכה הלאה למצוא את האחד שיהיה רק שלי!

cottoneyejoe

New member
הכל בגללך אמא

הגברים כאלה רק בגלל שאתן הופכות לאמהות אתן גם זונחות את התפקיד הזה שניקרא אמא כבדרך אגב..... שבמהותו יותר חשוב מאבא

אז תתני לה את המספר שלי ../images/Emo9.gif

חחח סתם... "פסק זמן" כזה זה כמו פרידה, בעצם... אבל כל אחד עם מה שמתאים לו, אפשר לקחת את זה גם לצד אחר, אולי מתוך התחשבות, הוא לא רוצה שהיא תחכה לו חצי שנה עכשיו? ככה היא תרגיש חופשיה שאם תהיה לה הזדמנות, שיכולה להיות יותר מוצלחת מהקשר הנוכחי, חבל לפספס רק כי "מחכים" להוא שיחזור מחו"ל... כנ"ל בשבילו, זה לא אומר שהוא יוצא לסטוץ כל שני וחמישי...

אני חושב ש..

זה נשמע לי דפוק.. כאילו לפחות שיגיד לה בואי ניפרד ונראה מה יהיה עוד חצי שנה אם שניהם יהיו פרודים כשהוא יחזור ותמיד אפשר לשמור על קשר טלפוני מסנג'רי וכאלה אבל ככה להגיד לה אל תתקרבי לבנים אחרים בעוד הוא משאיר סימני רוק וזרע אצל בנות אחרות... נשמע לי דפוק.. ואני חושב שהוא פשוט לא שם על הבחורה בשיט.. לפי דעתי היא צריכה לומר לו שמי שמחמם אותה בלילות זה החבר הכי טוב שלו ואז נראה איך הוא יגיב.. הוא הרי הרשה לה לבלות כמו שצריך.. רק לצורך התגובה.. וכן זה דפוק.. אין מצב שאני הייתי נשאר עם אחת שהולכת לי לחצי שנה נהנית וחוזרת...

אקסיומה

New member
זה באמת נשמע מעוות...

שמעתי על יחסים פתוחים... אבל יחסים פתוחים בשלט- רחוק?
הוא יכול פשוט להגיד לבחורה שהוא פשוט רוצה להיפרד כי לא מתאים לו יותר, אבל להשתמש בנסיעה כתירוץ זה רע בעיניי. ועצם ההצעה שהוא ילך, יעשה חיים ויחזור אליה אח"כ סתם מוכיחה שהוא לא באמת אוהב אותה, וסתם מוציאה אותו טיפש גמור.

Master Boo

New member
אבל זה להפך, זה בכלל לא מה שהוא רוצה.

לי זה נשמע כאילו הוא כן רוצה להיות איתה, ואם הוא לא היה נוסע הוא היה נשאר איתה ללא ספק. מה שכן הוא מודע לעצמו ולצרכים שלו, ויודע שיהיה לו קשה להיות לבד במשך חצי שנה- במיוחד אחרי שיצא עם מישהי רק חודשיים והם לא בקשר מי-יודע-מה רציני. אני חושב שההצעה הזאת היא דווקא לטובה, אבל בהחלט רואה איך זה קשה לקבל את זה.

אקסיומה

New member
קודם כל...

אני לא מסכימה. חודשיים זה די הרבה זמן. אם הם היו יוצאים שבועיים, אז מילא... הוא באמת לא היה חייב לה כלום. אבל חודשיים זה זמן מספיק ארוך כדי לפתח רגשות, ולא ממש נשמע כאילו הוא מתחשב ברגשות שלה. זה נשמע כאילו הוא חושב בעיקר על עצמו.

Master Boo

New member
צריך לזכור שהוא הזהיר מראש.

זה לא שהוא אמר לה שהוא יהיה נאמן ואז בגד בה. הוא אמר לה מראש שהוא כנראה לא יוכל לעמוד בזה- אז יש פתרון "ביניים" אם זה נראה לה. היא בכיף יכולה להגיד לא, והוא יעשה עם זה מה שנראה לו- יעזוב אותה, או יטוס וישאר נאמן. לפי דעתי זה עדיף על פני מישהו שהיה טס ומשאיר את חברה שלו לחשוב שהכל בסדר, לא?

אקסיומה

New member
בשני המקרים הוא יוצא מניאק...

הוא גם לא בדיוק מתחשב במה שהיא חושבת, אם זה נראה לה או לא... הוא פשוט מציב לה עובדה- "אני טס, הולך להנות ולתקתק בחורות, ואני מציע לך לעשות את אותו הדבר עד אני אחזור".

ufffnick

New member
או גישה מתונה יותר

"תקשיבי, תכננתי את הטיול הזה הרבה לפני שהופעת לי בחיים, זה טיול של פעם בחיים ואני לא מתכוון לבטל אותו, חצי שנה זה המון זמן בשביל שתחכי לי ואני לך..." וכו'. ברור שבשני המקרים אנחנו דוחפים לו מילים לפה שלא בטוח שהתכוון למי מהן. את יכולה להסתכל עליו כעל מניאק ("כי הוא גבר ברור שהוא מניאק!!!"), את יכולה להסתכל עליו כאדם ריאלי, את יכולה להסתכל עליו כעל אידיוט, את יכולה להסתכל עליו כעל מי שמתכנן קדימה. בכל אחד מהמיקרים, כל עוד לא שאלת אותו ישירות למה התכוון באמירה שלו, לא תוכלי לקבוע לאיזו קטגוריה לשייך אותו. אבל יפה לך לשפוט מבחוץ טיב של אדם על סמך משפט וחצי ורקע שיטחי על יחסים אלומים. שימי לב שהטיעון היחיד שקשור לזוג, מלבד הציטוט של הדברים שלו, זה שהיא כוסית. רדוד משהו, לא?

אקסיומה

New member
"כי הוא גבר, אז ברור שהוא מניאק"?

את זה לא כתבתי... וזה נכון, זה לא נשמע כאילו יש ביניהם קשר עמוק במיוחד... בכל מקרה, זו דעתי.

ufffnick

New member
לא אמרתי שאתמרת את זה מפורשות

בשפה העברית, כשמכניסים משהו תחת מרכאות, מלבד ציטוט, זה יכול לשמש הבלטת לשון סגי נהור. מדברייך השתמע הסקה מיידית שהוא מניאק, סבבה לך. אם זו דעתך, בכיף. לא פלא שאת עסוקה במלחמת מינים במקום להבין את הצד האחר. יום נעים.

ufffnick

New member
לדעתי...

שישארו. הם מתאימים בול! הוא אידיוט והיא לא ממש מפותחת בחלק שמאחורי העיניים. הוא רוצה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה, היא לא מבינה שזה אומר שנפרדים. במקום להגידלו "סע, תהנה, תזיין כמה שבא לך, רק לא יכולה להבטיח לך כלום כשתחזור", נכנסת לסיחרור של בילבול. מתאימים בול, כבר אמרתי?

למעלה