מוזר לי

אממממממממ

ת'אמת, יכול להיות שזאת רק הבטן שלי (או הלב) שמרגישה ככה, אבל יכול להיות שאני במצב שכזה כעת. סה"כ, זה מבחן. כי אם אחרי פרידה חוזרים, ופרידה רצינית, לא קצרה, סימן שבאמת יש כאן משהו מיוחד ורציני. אם לא חוזרים, סימן שלא היה דבר כזה מההתחלה. בכל מקרה, זה קשה. יש בזה המון קנאה שעלולה להתפרץ לאחר מכן. בזהירות, זה הכל.

לא קראתי את התגובות

אבל אני חושבת שאולי ממ אין לו בכלל רגשות.. אחרת הוא היה מסופק מהקשר הנוכחי ו- או היה מציע לחברתו להצטרף או היה דוחה את הטיסה או היה מסתפק בטיסה של שבוע כי... מן הסתם הוא אוהב אותה ולא רואה את עצמו מסתדר בליעדיהץ... למי שאוהבים כ"כ אין תחליף בבנות אחרות זה נשמע לי הזוי ומפגר.. אני אישית לא הייתי נשארת איתו שעה אחת אחרי הצעה כזו.. במילים אחרות הוא מציע חצי שנה שבה היא והוא יהיו חופשיים אחד מהשני.. מן פסק זמן כזה שאפשר לעשות הכל כולל הכל וכשהוא ירצה לחזור הוא ידע שהיא תהיה שם בשבילו למה מה קרה?!

מורני !

New member
אני מכירה זוג כזה

הוא נסע לחו"ל לטייל והיא נשארה בארץ ובינהם הם סיכמו שאם יכנס אדם אחר לחיים שלהם הם לא יסרבו ובעצם אין להם מחויבות אחד לשניה. המגמה מאחורי הסכם זה היה כדי שאם יקרה משהו ששניהם יקחו בחשבון ואף אחד לא ימתין לשני. בסופו של דבר מה שקרה שגם ככה הם לא היו מסוגלים להיות עם אחרים ואחרי חצי שנה הוא חזר לארץ, הם חזרו להיות ביחד ואחרי שנה התחתנו.

למעלה