מוזר מה שמגלים כשמסתובבים בקניון

erlich

New member
מוזר מה שמגלים כשמסתובבים בקניון

במיוחד יחד עם חבר שלך. והחברה. שלושתינו זה כמו זוג. טוב סתם, לא באמת. אבל היה מצחיק לא? :) חיפשנו מקום שקוראים לו מרטיניק בארנה, מסתבר שהם עברו ולא לקחו את השולחנות ביליארד שלהם איתם. עברנו ליד חנות כזו של בנות (נו אתם יודעים, דברים לשיער והכל בוורוד כזה) ושמעתי מבפנים את Against all the Odds, היה מאוד יפה בפעם הראשונה, בפעם השניה התקרבתי מעט לחנות ככה בשביל להקשיב טוב יותר. מריה קארי שרה. וואו, זה פשוט התפשט בתוכי. ואז היא הסתובבה. אז כן, הצמה הזו הייתה מעט מוכרת לי, אבל מה יש לה לחפש בקניון השנוא עליה בהרצליה? אה. אחותה לידה. הסתובבתי משם ישר מהר, לפני שהיא תקלוט. היא בטח קלטה. מזל שמשם המשכנו מהר למקום אחר (אגב, הפאב האירי, ממש ליד הקניון, ממש אחלה. הנקניקיות טלה מומלצות. רק עם הייניקן!). אבל אותה השניה שלקחה אותי שנה וחצי אחורה... אויש, כמה שהיה לי קשה איתה. לפני שאני ממשיך, כבר שנה וחצי אחרי, אני אחר לגמרי, אני כבר לא שומע את Against all Odds (בשביל לקצר - נכתוב מעכשיו נכ"ס) בלופ אינסופי אחרי שהיא נפרדה ממני. אבל השילוב הזה. ממש בלתי אפשרי. גם השיר, גם היא. פעם ראשונה אחרי שנה וחצי. Take a good look at me now !!! אחרי שנה וחצי וטוב לי. זה מדהים נכון? איך ששיר שהיה כ"כ נכון לפני שנה וחצי במצב כ"כ הפוך מזה שאני נמצא בו עכשיו. נכון גם עכשיו. אגב, מי עוד פעם חשב\ה שהשם של השיר הוא בעצם take a look at me now? כולנו עד פורום זיהוי שירים ;) And you coming back to me is agaisnt all odds, יודעת מה? טוב שלא חזרנו ישר אחרי. שנינו התפתחנו בכיוונים אחרים, ויצא רק טוב, גם בלי הביחד. אז לכם זה גם קרה? שמעתם שיר שלקח אתכם אחורה? אם כן, תשתפו, אני במצב רוח רטרוספקטיבי בימים אלו. אה כן, ואני צריך עוד כמה שירים יפהפיים כאלו לשמוע בלופ. אני לא יכול להמשיך לשמוע את מריה קארי. כלומר אני יכול. זה הסביבה שלי. הם עדיין מתקשים להחלים משבתות וחגים, אבל זו כבר הודעה לפעם אחרת. ארז.

ChilD SouL

New member
יש לא מעט שירים כאלה...

שגורמים לי לחזור אחורה, אל האקס. זה נחמד להזכר בעבר, לא מעבר לזה.

erlich

New member
המוח עושה לנו אחלה מניפולציות

במיוחד בקטע שאנחנו זוכרים רק את הטוב ממה שהיה לנו. לא ככה. וכן, טוב להזכר בעבר, כי הוא מוביל אותנו לעתיד. מי שנשאר בעבר. טוב, הוא פשוט נשאר שם, אין לי המשך מחוכם לזה... ארז.

ת מ ו ז

New member
בלאט

כן יש שיר שמחזיר אותי שנתיים אחורנה (אל תתיחסו לשיר כי פעם הייתי סתומה
ושמעתי מזרחית (כבר שנתיים אני לא ושמעת מזרחית בגללו. בקיצור השיר הוא "אהבה אסורה" אומר הכל.

אז........???

מי ששומע מזרחית הוא סתום.......?????? תסלחי לי אבל נראה לי יקירתי שמי שסתום פה זה את.......

ת מ ו ז

New member
אויש הגיע הזמן שתלמד לסתום

ולחשוב פעמים על מה שאתה אומר, לא אמרתי שהייתי סתומה בגלל ששמעתי מזרחית, אלא בגלל כל התקופה אז בבקשה ממך מר לא חכם במיוחד תסנן לעיתים יותר תכופות את מה שיש לך להגיד.

תראי... חכמה...

בנתיים חמודה... מי שאמר על עצמו שהוא סתום זאת את... לא אני ... ואם כבר אני מוכן לעשות נגדך כל משחק הגיון שרק תביאי... בשביל זה יש אינטרנט... רק אבל בתנאי שתפרסמי בפורום מי תפסיד.. ומי... ינצח... ואגב.. יכול להיות שלא הבנתי טוב אותך אז אני באמת מצטער
אבל... תסכימי איתי שהניסוח שלך לא היה הכי הכי... בכל מקרה.. אם תרצי בשביל הקטע לעשות משחק כזה תגידי.. אני יהיה פה...

ת מ ו ז

New member
שוב מוכיח את חוכמתך

ממתי משחקי היגיון קובעים את רמת מהסכל שלה הבן אדם???

ת מ ו ז

New member
שוב מוכיח את חוכמתך

ממתי משחקי היגיון קובעים את רמת מהסכל שלה הבן אדם???

תקשיבי..........!!!!!!!

אין לי כח להגיב לויכוחים שלך.... תחשבי מה שבא לך..... אם זה יעשה לך טוב...? תחשבי שאני טיפש... ביייי

Piren

New member
http://www.highiqsociety.com/

תעשו את המבחן האולטימטיבי
הוא לא קצר.. אבל אני נהנתי D-:

pain is MY love

New member
גם לי יש אחד כזה!!!

בגיל 16 הייתי דלוקה רצח על מישהו שגדול ממני בשנתיים וחצי (ובגיל הזה זה היה מאוד מאוד משמעותי) והייתי הכי תמימה בעולם! לא הבנתי כמה הוא לא רציני וכמה הוא אידיוט עד שבאיזה מסיבה שהיינו הוא הקדיש לי את השיר "בשמלה אדומה"... "את לא מבינה, את סתם ילדה קטנה..." ומאז כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני נזכרת בו, ובי ובתמימות הנעורים... פעם אחרונה ששמעתי אותו הייתה לפני שבוע ועדיין עברו בי צמרמורות לאורך כל הגוף... בייחוד שהוא התקשר אליי באותו יום ואחרי כמעט שלוש שנים הוא עדיין מצליח לגרום לכל הגוף שלי לרעוד וללב שלי לשקשק בכל פעם שהוא רק מראה סימן חיים....

רק אם אפשר לשאול....

חשבתי שבקורס קצינות.... אתן לא אמורות לצאת הרבה לבית.... משהו כמו פעם ב28..... הקצינות של היום......

pain is MY love

New member
חחחחח הגזמת!

מה אנחנו בכלא?! דבר ראשון אני עדיין לא בקורס קצינות לצערי. היום רק סיימתי את ההכנה והקורס נפתח בעוד שבוע. ואף אחד לא סוגר 28! אתה רוצה שאני אתאבד?!?!?! אמרו לנו שנסגור 21 וכמעט בכיתי, בסוף סגרנו רק 14 שגם הם נמשכו כמו נצח... אכן לקצינות של היום בהחלט יש לחץ בית מטורף...

14 בקושי......

אכן אכן הקצינות של היום........ זה לא הקצינות של הלילה..... חחחחחחחחחח כשתסגרי 35 ..... יום ולא סתם אלא 35 יום כשאת עושה את הדפוק כאילו כבר כמה חודשים אחרי ה3 שנים... אז תדעי מה זה.... ואני כבר לא מדבר על הפעם שקיבלתי עונש לסגור חודש וחצי.... כי זה בשירות הרגיל.... אכן אני עשיתי חיים בצבא.... זאת אומרת לא היו לי חיים בתקופת הצבא...

TheWhiteTigris

New member
את בוכה מ 14 יום?

חברים שלי סגרו 21, ולפעמים אפילו 28 יום, והם אפילו לא היו קצינים אלא "סתם" קרביים...

למעלה