מוזר מה שמגלים כשמסתובבים בקניון

pain is MY love

New member
אוקיי ככה..

גם חברים שלי סגרו 21 וגם 28 וחלקם אפילו 35 (המופרעים מביניהם יש לציין) ועם כל הכבוד לקרביים, ויש לי הרבה מאוד כבוד אליהם. אני ל-א קרבית! אני אומנם לא רצה בשטחים ונלחמת אבל הטחינה שאני עוברת היא בהחלט טחינה מטורפת! תאמינו לי שלישון 14 יום בתוך חנייה של טנקים בצפיפות לא אנושית כשקור אימים בחוץ והגשם יורד בלי הפסקה, להיות ערה מ-5 בבוקר עד 1 בלילה (מישהו אמר 6 שעות שינה מטכ"ליות?...), ללמוד כמויות לא אנושיות של חומר, להיבחן כל יום בלפחות שני מקצועות, לעשות מטווחים, לשמור, לעלות למסדרים כל היום וכל הלילה,טורנויות, נקיונות, סינג'ורים, מעברים וכל החרא הזה על בסיס קבוע זה ממש ממש לא נחמד.... אז כן, תקראו לי ילדה מפונקת וקצינה בלאי ובכיינית ומה שלא תרצו אבל לי קשה לסחוב ככה 14 יום מאוד מאוד קשה....

TheWhiteTigris

New member
מותק בלי לחץ...

לא אמרתי שאת מפונקת... אותי תקעו בבסיס פתוח (בניגוד לרצוני), ושם מי שהיה צריך לעשות את החמשוש בבסיס (שמירה) מה זה התבכיין... אז את עוד במצב טוב... עדיין לא מפונקת.
וטוב לראות אותך לשם שינוי

pain is MY love

New member
האמת היא

שאני חודשיים הייתי בבסיס פתוח וכן התפנקתי. הייתי בוכה אם הייתי צריכה לעשות לילה אחד מסכן של שמירות... אני לא טיפוס של בסיס סגור ואני די סובלת שם אבל מה לא עושים בשביל החלום?...

למעלה