מוזר שלא הייתי פה אף פעם..

Meijen Shaggy

New member
מוזר שלא הייתי פה אף פעם.. ../images/Emo15.gif

אני כבר 6 בצופים... אז מעניין אותי לדעת: א. כולכם פה או רובכם מאותה הנהגה? ב. יש פה מישהו מהנהגת שרון? Meijen Shaggy

welcome!!!!../images/Emo24.gif

.......קודם כל, תספר\י לנו משהו על עצמך...(אני אפילו לא יודעת אם את\ה בן או בת..!!! חוצמזה, אנחנו לא מאותה הנהגה, ויש פה הרבה אנשים מהנהגת שרון (אני רואה את מיקה ונטע פוצחות בשירה).....וזהו!
ענת וחן (האמת שזאת רק ענת עכשיו, אבל לא משנה...!)

דווקא לא...

הפעם נישאר אדישות .... ואנחנו לא מהנהגת שרון!!!!!!! אלא מהנהגת דן-ר"ג ( אנחנו חושבות
) .... *פוצחות בשירה* (סורי אין לנו כרגע מורל להנהגה ) מיייייייייקה
ונטעעעעעעעעעע

ואיך יכולנו לשכוח ...ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אז תן קצת פרטים ..... בן כמה??? מאיפה??? איזה שבט??? גדוד???? הנהגה??? חברה??? ( אופס...נפלט לנו ....סתם,סתם אל תשים-לב ) מיקה & נטע

פירחוש

New member
רון רון רון..... הנהגת שרון!!!!

כן כן.... גמני מהנהגת שרווווווווווון!!!! שבט פולג (אימפריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייה) מאיזה שבט אתה???

JORDEN

New member
אנשים!!!

אני שולחת הודעה!!!ועוד בפורום הזה...אז למי ששם לב לא הייתי פה הרבה זמן..........וברוכה הבאה לכל מי שבא אני מהנהגת שרון(רון רון רון הנהגת שרון) משבטו רכס(ראשוני כפר סבא)צופי כפ"ס אז מה המצב כולם??? ספרו משהו... LOVE U ALL חן

JORDEN

New member
אוהבות?

למה אתם חושבות שאני צריכה שתאהבי אותי אחרי שאמרתם לי מה שאמרתם לי בתחילת ההודעה שלכן??? אני בסיידר גמור! אז..........משעמם פה! חן

לא להעלף! לא להעלף!!!

זה היה סתםםםםםםםם (כמו שכתבנו בהמשך ההודעה...!) איי אם סו סורי שזה לא פורום שזה מתעדכן כל חצי שנייה, אולי כולם היו בצופים באותו זמן?? אני לפחות-הייתי!! היה נייס, באנו רק 4 ילדים (אני, עומר, ליאת ונופר, למכירות שמבינכן...שירה למה לא באת??) ומדריכה אחת (תמר) לא באה גם, אז היה מזה כיף!! והחלטנו כלמני החלטות המקום לעשות פעולה רגילה- 1.לא עוברים למקלט השני כי זה רחוק מהאולם ספורט ואז לא נוכל ללכת לשם אחרי החוג... 2.שאלו אותנו מה אנחנו רוצים לעשות מיוחד, אז קובעים שעה אחרי הצופים, שאין אף´חד בשבט, וצובעים אותו!!!!!!!! זה יהיה כזה כיףףףףף!!! 3.יששששש מסיבה שכבתיתתתתת!!!!! בשבט ארנון חולון... לא יודעים מתי אבל בטוחחחח יש!!!!!!!!!!(שירה תתכונני לעשות מה שתכננו) 4.הצבע של השבט שלנו הוא ירוק
וגילינו שהצבע האמיתי של השבט הוא אדום-ירוק, אז לא אמרנו לאפ´חד עוד שזה רק ירוק לנצח וצריך להקדיש לצבע יותר תשומת לב כמו שבט אפעל, ובמקום זה רק אמרנו לשרון, והכנו שלטים כאלה (אני כתבתי...) בשלטים היה כתוב-"אתגר, מעכשיו בירוק","אתגר עוברים בירוק (ציור של רמזור)","תהיה מתוק,תבחר בירוק"...וגם אני וליאת נעשה כזה פליאר (איך כותבים את זה בעברית?...קיצר זה flyer), ואמא של ליאת תצלם אותו מלא פעמים ונחלק לכל השבט, וגם איכשהו נעשה מושמושים, ואז אחרי איזה 2 פעולות, תהיה הצבעה של כל השבט, ונראה אם זה משתנה לירוק או לא, וגם ביקשתי מלורי (המדריכה) שאנחנו נספור את הקולות, אז נרמה קצת...
וזהו...היה נחמד ביותר!!! *קראתם הכל?? צל"ש*
ענת, שבט אתגר ה-

binba!

New member
יווווווווווווווו!!!!!!!!!!

ידעתי שאני צריכה לבוא!! אף אחד לא הלך מרוני לצופים, וחשבתי שגם את לא תיהי שם ,כי לא באת לרוני, אז מי נשאר שכבר ילך?רק ליאת ונופר! אז חשבתי שהם בטח לא יעשו פעולה.. ואחרי השיחות של פעולה שעברה הרגשתי מה זה רע שלא באתי!! מגניב שאנחנו עושים משהו!!!!
מתי אתם עושים פליאר?! גמני רוצה לעזור!! ומגניב שיהיה בארנוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עושים את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!
(<--- זה פרצוף הכי מאושר שיש פה)
שירונת! *אני ממש גאה בכם!*

וואי מטורף!!!

איזה מאגניב!,ניראה לי שאני מאושרת!!! אז: דבר ראשון-יותר טוף שלא עולים למיקלט...,זה סתם היה רחוק והייתי מתעצלת ללכת ביגלל זה!(מודה-אני עצלנית,וזה לא אופיני לצופים...) דבר שני-איזה מאגניב...צובעים!!,אני ביקשתי בפעולה הקודמת ואמרו לי שידברו אם שרון..אז יש בסוף צובעים!(נעשה משהו מיוחד בישבילינו!)אגב-בחרתם צבע? דבר שלישי-איזה כייף!,אחרי כל הבקשות שלי ושל נופר יש מסיבה!,מגניב...בסוף ניפגוש את האנשים ליפני ה-"ים אל ים"!(גדוווול!)וזה יותר טוף!-ומה את ושירה עושות,ממזרות!-ספרו לי(וזאת פקודה!) דבר רביעי-אני ידעתי שזה "ירוק אדום ירוק",כי תיראי נגיד כל הדברים בשבט מסומנים ככה!,ובכלל מירי אמרה לי...אבל לא משנה אני ידאג שהצבע יהיה ירוק בילבד...צריך להיזדרז ליפני המסיבה!!!(אני חוזרת "גדוול!!!) טוף זהו......ויש לי צ"לש! בה ביי-אבישג!

מה ברוגז?!

ככה זה במשא ומתן (וללא מבינים-היא רוצה שאני ושירה נגיד לה מה אנחנו מתכננות לעשות במסיבה שכבתית שתהיה לנו, והיא לא מוכנה להגיד לנו מה היא עשתה עם צ´נדלר, שזה ילד מניר צבי שהיא הכירה במחנה קיץ הקודם...קאפיש?!) את חייבת לתת משהו, כדי לקבל... "לא יתנו לא יקבלו!"

שום.."!GO ANAT

טוף...אם אתן מיתעקשות...... אז א-לא עשיתי שום דבר עם צ´נדלר חוץ מ......חוץ מ.......או אני לא יכולה....זה הסכם שלא מבטלים! ב-עכשיו אתן! אבישג!(טוף נו ...היצתרפתנו...

חה חה חה...

טוב.....האמת ש........ מה??????????????????????????? אני לא מאמינה לך!!! ...טוב נו אני כן!! אבל....את לא אמרת שעשית שומדבר עם צ´נדלר, את אמרת שהתחרמנת עם מישהו....אז מי זה?????? צ´נדלר?????? אוף זונה! התנשקת לפני! ומישהי ידעה על זה? (זוהר?) אוף.......אני לא מאמינה לך!!

את רואה לא רציתי לספר לך כי את.....

צוחקת עלי! ו...נו את יודעת..בהתחלה צוחקים... אחר כך נוגעים...אחר כך מיתחרמנים......ואחר כך מיצתרפתים...!!!חסכתי את זה מימכן בהתחלה... טוף עכשיו תורכן....אתן זוכרות שהבטחתן אני מקווה!(יותר נכון,אני ממליצה!) אבישגושית!

למעלה