לא להעלף! לא להעלף!!!
זה היה
סתםםםםםםםם (כמו שכתבנו ב
המשך ההודעה...!) איי אם סו סורי שזה לא פורום שזה מתעדכן כל חצי שנייה, אולי כולם היו בצופים באותו זמן?? אני לפחות-הייתי!! היה נייס, באנו רק 4 ילדים (אני, עומר, ליאת ונופר, למכירות שמבינכן...שירה למה לא באת??) ומדריכה אחת (תמר) לא באה גם, אז היה מזה כיף!! והחלטנו כלמני החלטות המקום לעשות פעולה רגילה- 1.לא עוברים למקלט השני כי זה רחוק מהאולם ספורט ואז לא נוכל ללכת לשם אחרי החוג... 2.שאלו אותנו מה אנחנו רוצים לעשות מיוחד, אז קובעים שעה אחרי הצופים, שאין אף´חד בשבט, וצובעים אותו!!!!!!!! זה יהיה כזה כיףףףףף!!! 3.יששששש מסיבה שכבתיתתתתת!!!!! בשבט ארנון חולון... לא יודעים מתי אבל בטוחחחח יש!!!!!!!!!!(שירה תתכונני לעשות מה שתכננו) 4.הצבע של השבט שלנו הוא
ירוק
וגילינו שהצבע האמיתי של השבט הוא אדום-ירוק, אז לא אמרנו לאפ´חד עוד שזה רק ירוק לנצח וצריך להקדיש לצבע יותר תשומת לב כמו שבט אפעל, ובמקום זה רק אמרנו לשרון, והכנו שלטים כאלה (אני כתבתי...) בשלטים היה כתוב-"אתגר, מעכשיו בירוק","אתגר עוברים בירוק (ציור של רמזור)","תהיה מתוק,תבחר בירוק"...וגם אני וליאת נעשה כזה פליאר (איך כותבים את זה בעברית?...קיצר זה flyer), ואמא של ליאת תצלם אותו מלא פעמים ונחלק לכל השבט, וגם איכשהו נעשה מושמושים, ואז אחרי איזה 2 פעולות, תהיה הצבעה של כל השבט, ונראה אם זה משתנה לירוק או לא, וגם ביקשתי מלורי (המדריכה) שאנחנו נספור את הקולות, אז נרמה קצת...
וזהו...היה נחמד ביותר!!! *קראתם הכל?? צל"ש*
ענת, שבט אתגר ה-